Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונת צלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אומר מראש - זה אמיתי ולא קל לצפיה!

בדרך כלל אני לא מעלה דברים כאלה אבל זה שיעור חשוב מאוד למי שמתכוון לצלול באופן חובבני\מקצועי

אני חוזר ואומר - למי שאין נגיעה בעיניין הצלילה באמת עדיף שלא יראה

http://www.youtube.com/watch?v=eejQPUyeNiY

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אני במקרה ראיתי את הסרט הזה לפני איזה חודש במהלך שיטוטי ב-YOUTUBE, בהחלט סרט לא קל, פשוט תיעוד של הרגעים האחרונים בחייו של אדם.

:-(

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כמו שאחד האנשים ציין בתגובות לסרטון, יש מצב להתאבדות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא הבנתי כלום, הוא בסדר פעם לא בסדר, פעם צועק פעם שומעים נושם בסדר גמור

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
כמו שאחד האנשים ציין בתגובות לסרטון, יש מצב להתאבדות.

אף אחד בסרט לא ציין שיש מצב להתאבדות,מעבר לזה שהתאבדות בחנק זו הדרך הכי קשה להתאבד בגלל הרפלקסים של הגוף.

למי שציין שהוא מדריך צלילה, הם התכוונו לחבר שלו שירד קודם לבד.

אני יכול לנסות לברר על התאונה הזאת יותר לעומק (מתוך היכרות עם אחד הנוכחים בסרטון).

בגדול, לפי איך שאני מבין את זה, קשה מאוד להבין מה בדיוק הלך שם, אבל שכרון מעמקים יכול להיות הסבר הגיוני,כי בהתחלה הוא פשוט נופל בלי לעצור את עצמו עד השלב שבו הוא הגיע כבר ממש לקרקעית ושם הוא התחיל להילחץ ולהסתבך עם עצמו.

לא מאמין שבאמת היתה שם קריאה HELP מכיוון שאם הוא אכן היה צועק את זה סביר להניח שזה לא היה נשמע כמו שזה נשמע בסרט (היו שומעים פשוט רעש של בועות) לכן אני באמת נוטה להאמין שזה רעש מהווסת או משהו כזה,מעבר לזה שכשנשמעה כביכול הקריאה הזאת הוא עדיין היה בגובה סביר ויותר מזה, בנאדם שקורה לעזרה מודע למה שהולך איתו,כך שהוא יכל לנתק משקולות,להציף ולעלות למעלה.

הירידה שלו למטה באמת מאוד מהירה,אבל מצד שני יש צוללים חופשיים (רק משקפת וסנפירים) שיכולים להציג קצב אפילו יותר מהיר בצלילות ל-60 מ' כשהם מאזנים מהר תו"כ הירידה,למרות ששוב, לירידה עם ציוד זה באמת מאוד מהיר ולא בטוח לכמה זמן היה מספיק החמצן למטה (סביר מאוד להניח שצלילת נייטרוקס).

מה שכן ניסיתי לקלוט איפה התאונה ולפי הנוף שהספיקו לראות לשבריר שנייה בחוץ זה נראה כמו האיזור של החור הכחול בסיני.

פורסם

זה סרטון ישן ומפורסם....לפי מס' דיונים בפורומים העוסקים בצלילה, אכן מדובר בחור הכחול בסיני ומה שקרה פה זה שהבחור ירד מהר מידי - מה שהוביל לשיכרון מעמקים.

פורסם

שיערתי לעצמי שהמקרה המדובר ארע בחור הכחול מכיוון שהנוף היה מוכר לי,מה גם שאותו אחד שאני מכיר מהסרטון אילתי.

בכל אופן סרטון עצוב.

אגב,

צריך לבקר בחור הכחול רק בשביל להבין כמה קורבנות האתר הזה כבר גבה........האמת עצמו מדהים, אין בארץ ועד כמה שידוע לי בעולם אתר דומה לו,זו הסיבה שהוא מהווה מעין אתר עליה לרגל של צוללנים מכל רחבי העולם.

החלק העצוב הוא שכל החוף שמקיף את האיזור של החור הכחול מלא במצבות של צוללנים שניספו שם בתאונות צלילה, לא מעט מהמצבות של ישראלים.

פורסם

הירידה שלו למטה באמת מאוד מהירה,אבל מצד שני יש צוללים חופשיים (רק משקפת וסנפירים) שיכולים להציג קצב אפילו יותר מהיר בצלילות ל-60 מ' כשהם מאזנים מהר תו"כ הירידה

זה בגלל שהם לא נושמים תוך כדי. אם היו נושמים היו מתים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...