Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם.

אצל אחותי ברכב(גראנד מוב 97 1.5)הופיעה נורה בצבע כתום(השלישית מימין)על לוח השעונים.

הציור שעל הנורה הוא כמו של אלטרנטור(או מדחס מזגן)כאמור,בצבע כתום.

מה הנורה הזאת אומרת??

שאלה נוספת,המחוג של הספידומטר לא זז.מה יכולה להיות הבעיה?כבל ספידומטר קרוע או שאולי פיוז.(והאם מסובך לתקן את זה)

תודה,ארז

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם

בוקר טוב

האם אתה בטוח שזו נורה של בקרת מנוע? האם יכול להיות שזה קשור למשאבת הגה כח?(לפי הציור)

ומה יכולה להיות הבעיה של מד הספידומטר?

תודה,ארז

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם

תעלה תמונה במקום להמשיך במשחק הניחושים הזה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

במידה וזה זהה לגרנד-מוב 98 1.5 ליטר שיש לאשתי, מדובר בנורת תקלת מנוע. למיטב ידיעתי אין אמצעיים ביתיים ברכב הזה להוצאת קוד התקלה מהמחשב ולכן תצטרך להגיע למוסך שמצויד בסורק ייעודי. במידה ויש סמיכות זמנים בין הופעת הבעיה בספידומטר ובין הידלקות הנורה אז יתכן שהנורה מחווה על תקלה בקריאת המהירות.

פורסם
במידה וזה זהה לגרנד-מוב 98 1.5 ליטר שיש לאשתי' date=' מדובר בנורת תקלת מנוע. למיטב ידיעתי אין אמצעיים ביתיים ברכב הזה להוצאת קוד התקלה מהמחשב ולכן תצטרך להגיע למוסך שמצויד בסורק ייעודי. במידה ויש סמיכות זמנים בין הופעת הבעיה בספידומטר ובין הידלקות הנורה אז יתכן שהנורה מחווה על תקלה בקריאת המהירות.[/quote']

סורק יעודי אין לרכבים אלו, אולי רק למוסך המרכזי. ניתן להוציא קודי תקלות ע"י גישור פינים בשקע אבחון.

בצע חיפוש בריכוז מידע, אמור להיות שם מידע לחילוץ קודי תקלות למרבית כלי הרכב.

פורסם

שקע איבחון של המודלים הישנים של טויוטה דומה אז אולי המידע יופיע שם.

בבקשה, נסה ודווח לנו האם ניתן לביצוע.

פורסם

אם אני מבין נכון אז אני צריך לשלם בשביל להיכנס למידע שיש באולדאטה. אני בהחלט אשקול לעשות את זה (אין לי תקלות ברכב, אז בינתיים הנושא לא ממש דחוף לי), אבל אשמח אם בינתיים תוכל לבדוק שם אם ניתן לגשר פינים ולהוציא קודי תקלה בדייהטסו הנ"ל.

בנוסף, יש לי בבית היינס של קורולות עד 97, ובקורולה באמת יצא לי להוציא בבית קודי תקלות אז אני אבדוק אם ניתן להשליך מזה על הדייהטסו ואעדכן. נשמע לי מוזר שאוטודאטה יטעו בנושא, לא?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ובכן, אני שמח לעדכן שהוטעיתי ע"י אוטודאטה, ודניאל, כהרגלו, צדק.

יש שקע דיאג' והוא באמת כמעט זהה לזה של הקורולה, וגם הפינים בו שצריך לקצר כדי להוציא קודי תקלות הם זהים, והפונקציה הזו עובדת.

לפותח השרשור, אם זה עדיין רלוונטי, אני אסרוק לך את העמוד הרלוונטי מהיינס, שיוכל לעזור לך להוציא קודי תקלה.

פורסם

עשיתי את זה בעזרת ההיינס של הקורולה.

נסיון להיכנס בקישור ששמת לפרק דייהטסו מניב תוצאה של דף "אסור". כנראה לא ניתן להיכנס ללא תשלום.

לעומת זאת, לדף של טויוטה כן ניתן להיכנס והוא מראה את שיטת הוצאת הקודים כפי שכתוב בספר.

אגב, בדייהטסו של אשתי גיליתי שיש קוד שמור בזכרון, 81 . בקודים של טויוטה זה אומר תקלת תקשורת מול מחשב הגיר.

ניסיתי להוציא את הפיוז של הEFI ל10 שניות, ע"פ הוראה בהיינס של הקורולה, וזה לא מחק את הקוד. בספר אחר שיש לי רשום שצריך להוציא לפחות ל30 שניות, אז אני אנסה את זה מתישהו. נורת CHECK ENGINE לא דולקת, אז יתכן שמדובר בתקלה היסטורית.

פורסם

אני ממשיך לעדכן בשביל בעלי הדייהטסו שירצו לנסות לאבחן בעצמם תקלות. גם בשבילי עדיף שהחומר יהיה כתוב ולא בזכרון.

הוצאת הנתיך ל30 שניות גם לא מחקה את התקלה מהזכרון. גם לא ניתוק המצבר לדקה, למרות שכתוב בספר שזה ימחק.

ניתוק המצבר, פתיחת סוויץ' ולחיצה על דוושת הבלם במשך כ20 שניות כן מחקו את התקלה מזכרון המחשב.

עכשיו כשמקצרים את הפינים הרלוונטיים בשקע הדיאג' הנורה מהבהבת ארבע פעמים בשנייה, וזה אומר שאין תקלות רשומות במחשב.

• תוכן חדש...