Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים ,דוד שלי עשה תאונה לפני שבוע הוא עלה על אי תנועה במקום שעושים בן שיפוצים ולכן כתוצאה מכך שלדת הרכה טיפה התעקמה ולכן היה צריך ללכת למוסך למתיחת שלדה בנוסף הגלגל השמאלי הקדמי התפנצר להלן הנזקים הנוספים שעליו לסדר צריה שמאלית

משולש פרונט שמאל

קצה הגה שמאל

תפוח הגה שמאל

כיון גלגלים קדמי

גומיה למסרק הגה צד שמאל

האים לאור הנזקים הנ" זה נחשב פגיעת שסי ויהיה קשה למכור את הרכב? האים יש השפעה במחיר הרכב?

תודה לכל המגיבים ושבת שלום!!!!

פורסם

אם השילדה התעקמה והיה צריך ליישר אותה - אז כן, היתה פגיעה בשילדה.

בוודאי שיש לזה משמעות כלכלית. מה המשמעות ובכמה כסף היא מתבטאת זה כבר יותר קשה לדעת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם עשו מתיחת שלדה, למכור את האוטו במחיר נורמאלי זה פרויקט. מדובר על רכב שעבר תאונה קשה בעני הקונה.

אני בספק שהקונה יאמין לשזה שנכנסו באי תנועה וכו'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קראתי את התגובות - נאמר לי ע"י האנשים נוספים כי עים השילדה רק מתעקמת זה קצה שלדה ואים השלדה נשברת וזקטקה לריתוך אז זה כבר ממש רציני האים נכון? תודה למגיבים

פורסם

אתה רושם שהשילדה התעקמה ויישרו אותה. זה לא קצה שילדה. גם ,בדכ, מכה מלמטה שפוגעת בשילדה, ממש איננה קצה שלדה.

נראה שאתה רוצה שירשמו "לא נורא" , או "זה רק קצה שילדה" , אז זהו, זה לא נורא, כי כולם בריאים, ולפי התיאור שלך, יש פגיעת שלדה, ושאלו יהיו הבעיות בחיים, עם כל ה"באסה", זה רק אוטו, ונזק מסויים עת מכירת הרכב.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...