Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצה בקניית פיג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה לקניית פיג'ו 306 1.8 שנת 1998 דגם סופר 5 דלתות אוטומט. קילומטראז נמוך מאוד מהממוצע.ללא תאונות.

כמה שאלות ברשותכם:

1. האם דגם זה הוא דגם אמין מבחינת המנוע והטיפולים?

2. מהיא צריכת הדלק הממוצעת:

3. האם לשלם מעל המחירון?

4. האם הוא נוח למשפחה קטנה (זוג הורים + ילד)?

5. האם הוא מסוגל לעשות נסיעות בין עירוניות בלי מאמץ (עליות של ירושלים)?

אשמח לתגובות, תודה.

פורסם

1. באופן יחסי זהו לא רכב בעיתי. בדוק חלודה במסגרות חלונות ובגג.

2. יש צריכה מוצהרת ע"י היצרן וצריכה שנבדקה על הכביש בתנאי דרך עירוניים/בינעירוניים, לא ידוע לי כרגע.

3. הרכב לא נמכר בד"כ מעל המחירון. במידה ואתה סגור על הרכב ומצבו הטוב במיוחד קורץ לך יתכן וישתלם.

4. הרכב לא קטנטן ולא סלוני, סה"כ אין סיבה שלא יתאים אם אין לך דרישות מקום מיוחדות. אתה גם יכול להביא את הילד לנסיעת מבחן. :lol:

5. כן.

פורסם

אני אנסה לענות לך על מספר מהשאלות כמיטב ידיעתי:

1. האוטו יחסית אמין, מה שכן כדאי להקדיש תשומת לב רבה היא תיבת ההילוכים (נדמה לי שבדגם הזה אוטו' בלבד) שעשוייה לעשות מעט בעיות. בדוק בהיסטוריית טיפולים את העבר של הגיר וראה אם היו איתו תקלות לאורך השנים. אני באופן אישי הייתי ממליץ לך למצוא גדם עם גיר ידני.

2. לא יודע מה צריכת הדלק אבל אל תצפה לגדולות ונצורות, גם מנוע 1.8 וגם גיר אוטו' מיושן (נדמה לי עם 3 יחסי העברה אבל אני לא בטוח). אני הייתי ממליץ לך לטובת צריכת דלק משופרת למצוא דגם עם מנוע 1.6 ידני. מנסיוני האישי ה306 שלי עשתה כ1 ל12 עד 13 בנסיעה משולבת.

3. ה306 בדרך כלל לא נסחרת מעל המחירון אלא אם יש משהו מיוחד שמצדיק את זה.

4. ה306 אחד המשפחתיות הקומפקטיות הנוחות שהיו בתקופתו ועדיין לדעתי.

5. ה1.8 ללא בעיה וגם ה1.6.

פורסם
קיבלתי הצעה לקניית פיג'ו 306 1.8 שנת 1998 דגם סופר 5 דלתות אוטומט. קילומטראז נמוך מאוד מהממוצע.ללא תאונות.

כמה שאלות ברשותכם:

1. האם דגם זה הוא דגם אמין מבחינת המנוע והטיפולים?

2. מהיא צריכת הדלק הממוצעת:

3. האם לשלם מעל המחירון?

4. האם הוא נוח למשפחה קטנה (זוג הורים + ילד)?

5. האם הוא מסוגל לעשות נסיעות בין עירוניות בלי מאמץ (עליות של ירושלים)?

אשמח לתגובות, תודה.

1.

הדגם אמין צריך לודא שטופל בצורה מסודרת במיוחד לגבי נוזל קירור.הגיר 4 הילוכים מתוצרת zf.צריכה ממוצעת 11 ק"מ לליטר.לשלם מעל המחירון רק אם הרכב מדוגם.הרכב נוח מאד נסיעה ונהיגה ברמה גבוהה.בעיית סחיבה אין גם לא לירושלים.כל מה שאמרתי על פי נסיוני הארוך עם הרכב.

• תוכן חדש...