Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא רכב לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חי באירופה(רומניה ליתר דיוק) אני רוצה להגיע בקיץ לארץ עם הרכב,יש לי אזרחות כפולה, ישראלית ורומנית, אני רוצה להגיע לארץ בתור תייר עם הרכב האישי שלי לחודשיים, הרכב שלי הוא אודי A3 משנת 2002 אם זה חשוב. לפי בירורים שעשיתי אני יכול לנסוע מכאן לטורקיה ומשם לעלות על ספינה עם הרכב ולהגיע ישירות לנמל אשדוד. רציתי לשאול אם יש עוד מישהו בפורום שעשה זאת בעבר. ואם מישהו יכול להגיד לי גם מהם המסמכים הדרושים לעשות זאת. בתודה מראש לכולם,

רועי

פורסם

אתה לא יכול להכנס לארץ בתור תייר מאחר וחלה חובה על כל בעל אזרחות ישראלית להכנס לארץ עם דרכונו הישראלי, כך שלא תוכל לממש את רצונך.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אתה יכול לבטל את אזרחותך הישראלית בשגרירות ישראל ברומניה.

לבוא לארץ בתור תייר, ולבקש אזרחות מחדש לאחר שתסיים את ביקורך בארץ.

שווה או לא? החלטה שלך :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שווה או לא? החלטה שלך :roll:

לפי דעתי זה לא שווה. מכוניות באות והולכות, קונים ומוכרים אותן. אזרחות זה משהו אחר.

אני בכלל לא מבין איך אפשר להעמיד נושא של אזרחות לדבר כזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מכיר אנשים שוויתרו על אזרחותם הישראלית מכל מיני סיבות (בעיקר עסקים/מגורים במדינות שלא ממש חובבות את מדינתנו), ואחרי תקופה מסויימת מילאו טופס וקיבלו אותה בחזרה.

פורסם

זה בציניות נכון ? :roll:

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

בשביל להכניס רכב לארץ לחופשה - בהחלט. באופן כללי? ממש לא..

מה גם שאין סיבה מיוחדת להביא A3 מודל 2002 כל הדרך מרומניה לארץ.

השכרה של C-CLASS בארץ, לחודש שלם, תהיה זולה יותר.

(תחשבנו את עלות הדלק והבלאי של הנסיעה מרומניה לטורקיה/איטליה, עלות המעבורת לארץ, עלות הביטוח לרכב בארץ (יקר להחריד), ועלות כל הדרך חזרה)

מילא היה מביא משהו מיוחד כמו פורשה, פרארי, למבורגיני, בנטלי, מרצדס מיוחדת - אבל A3? :/

• תוכן חדש...