Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להכין דיסק בדיקה לרמקולים , אני מניח שצריך הרבה סגנונות כדי לבדוק ממש את כול היכולות של הרמקולים . הייתי רוצה לדעת מה הסגנונות שלדעתכם דרושים (חוץ כמובן מהרגילים שאציין עוד מעט) , ואם יש המלצות לשירים/קטעים מומלצים .

הסגנונות הידועים הם :

באס - לבדוק באס עמוק וחד

מיד - ווקאל נשי וגברי

טרבל -?????

הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים והמלצות לדברים שקל יהי לי לאהב כי עלי לשמוע אותם המון פעמים

ולכן רצוי לא רוק כבד/מטאל אלקטרוני וכול הדברים האלו , לא מוסיקה ישראלית/מזרחית וגם לא קלאסית (לא מכיר )

ברוק אני מכיר את דיפ פרפול ACDC ודאייר סטרייטס

וגאז

וכאלו

כך שאם יש משהו , הצעות/הערות אשמח לשמוע תגובות

בברכה יהודה

פורסם

הייתי ממליץ לך SNOW-RED HOT CHILI PEPPERS

גם שיר טוב שקל לאהוב וגם יש בו המון צלילים שונים גבוהים ונמוכים

אם אתה רוצה יש לי את הדיסק המקורי והעברתי אותו באיכות גבוה אז אני יכול לשלוח לך למייל

עריכה

כבר הספקתי להעלות לשרת

http://rapidshare.com/files/116622148/Red_Hot_Chili_Peppers_-_02_-_Snow__Hey_Oh_.mp3.html

sound connecting people

פורסם

מה אתם מדברים , דיסק בדיקה צריך להיות מיועד בשביל לבדוק את הרמקולים,

את ה TRANSIENT RESPONSE, את ה POLAR RESPONSE , את טווחי התדרים , את ה POINT SOURCING

יהיה קשה להרכיב דיסק בדיקה, כי כבר המון כאלה.

יש לי בראש כמה קטעים:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש שיר של Dream Theater שנקרא Home

יש באמצע השיר בערך קטע של באסים חזקים וממש מהירים...מומלץ בשביל לבדוק דיוק/מריחה של סאבים.

אני מביא את הדיסק איתי למפגש צפון אם מישהו מעוניין לשמוע.

שכחתי לציין - זה פרוגרסיב מטאל

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

לא הבנתי בדיוק איך אתה רוצה להכין תקליטור בדיקה? אתה תערוך מוזיקלית? או תאסוף כמה קטעים ? אפשר להכין דיסק כזה עם שתי תוכנות

אם זה שירים, יש של צ'סקי שזה חבילה של 4 דיסקים , ויש המון המון קטעים מוזקליים וגם שירים לבדיקה.

דיאנה קראל, כל מובילות העולם בתחום האודיו לבית משתמשים בתקליטורים שלה (הגברה במיוחד)

פורסם

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

אתה יכול לשמוע כל מיני טראקים כמו yellow - the race שזאת הקלטה מדהימה ומה שהולך שם עם הסאונד והסטייג' זה מטורף לגמרי.

הקלטות כמו benny benassi - satisfaction לבדיקה של באס ותדרי מיד.

תנסה טרקים קשים כמו radiohead - everything is in its right place

או madonna - rain שזה אחד הטרקים הכי באסיים שאני מכיר.

תנסה גם לשמוע דיסקים של portishead - צריך בידוד אקוסטי רציני בשביל לנגן את הטרקים שלהם נכון, לצערי ברכב שלי, אי אפשר להנות מרוב הטרקים שלהם כי הדלתות מנגנות מעצמן.

ויש לי גם עשרות דיסקי בדיקה, חלקם של סדרות אודיופיליות, למען האמת, אני לא יודע איך מישהו נהנה מהמוזיקה הזאת...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

HUMMER אין לי כול כוונה להשתמש בMP3 , או שאקנה דיסק ואז אני אעשה RIP עם EAC ואז אצרוב קטע ממנו , או שאשיג דיסק שנעשה לו ריפ עם EAC

אליקו , אשמח לשמוע שמות של קטעים אבל אם שם הדיסק שאוכל להשיג אותו

NADER , אתה צודק . אני רוצה לקחת קטע מכאן וקטע מכאן וליצור דיסק שיהיה נחמד לשמוע אותו בתור מוסיקה , וכך גם אני אכיר אותו היטב

ואת דיאנה קראל אני מכיר ויש רק שיר אחד שלה שאני יכול לשמוע המון פעמים בלי שימאס עלי

SP33DS73R אני לא ממש אוהב את הום תיאטר הם יותר מידי מטאל עבורי , אבל האם תוכל לומר לי באיזה דיסק שלהם השיר הזה ?

לאנוס חוץ מרדיוהד ופורטיס שאר הטרקים אתה יכול לומר לי באיזה דיסק הם

ולכולם תודה על העזרה אם למישהו יש עוד רעיונות אני אשמח

בברכה יהודה

פורסם
LATE NIGHT TIP - 3 6 MAFIA

יותר נמוך מזה קשה לרדת :-)

לא כזה קשה, אתה חי בעבר חביבי:)

יהודה, אני אתן כמה שמות מחר כשאני אחזור מהרכב, כל הדיסקים שם:)

הכל אצלי בקידוד ישיר מ APE \ FLAC והכל טוב ויפה.

ווקאל נשי, גברי, גיטרה אקוסטית, חשמלית , תופים, טרבל, סוויפים מה שבא לך.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יטש בעיה עם חלק מהדסקים שדיברת עליהם שפתחת את התרד , הם מוקלטים גרוע ....

אם אתה רוצה , יש דיסק מוכן של בוסטון , ויש איזה 10 פוקאל(לטעמי הקטעים הכי טובים שיש לבדיקת מידבאסים) , תעשה חיפוש באינטרנט .

לגביי דיסקים שמוקלטים טוב ...

מדונה .. הדיסק האחרון ... טרילר מייקל ג'קסון , .

ג'ורג' בר לקטעי באס ותופים.

תנסה את Wicked Games של כריס אייזק לווקאל גברי .

לאישה כמובן טרייסי צפמן Heaven's Here on Earth.

לכלים, שוברט הסינפוניה ה9 מוקלט ב20 BIT :).

• תוכן חדש...