Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי DREAM THEATER ,

השיר HOME יצא בגרסת הסינגל שלו

באוסף החדש שיצא לDREAM ממש לא מזמן (כמה חודשים) ,

הגרסה הזו יותר קצרה ויותר "מרוכזת" מבחינת התפקידים בקטע וממרכזת את התפקידים והפרקים בשיר קצת יותר מההרחבה בשיר המקורי (שנע סביב ה13 דקות).

אם אתה רוצה קטעים טובים של DREAM על מנת לבדוק מהירות תגובה של באס (וסאב ..) להלן כמה דוגמאות:

בנוסף , נוח לבדוק את עבודת המידים עם DREAM מכיוון שהבאסיסט שלהם נע לכל אורך צוואר הגיטרה שלו מה שגורם לבאס מידי למדיי בחלק ניכר מהזמן.

תהנה .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אם אתה רוצה לבדוק איכות גש ל lanosforce,יש לו כל מיני jazz ותופים,כולם 320 kbp

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
יטש בעיה עם חלק מהדסקים שדיברת עליהם שפתחת את התרד , הם מוקלטים גרוע ....

אם אתה רוצה , יש דיסק מוכן של בוסטון , ויש איזה 10 פוקאל(לטעמי הקטעים הכי טובים שיש לבדיקת מידבאסים) , תעשה חיפוש באינטרנט . הורדתי כמה דיסקים לבדיקה , הבעיה עם כולם שממש אי אפשר לשבת לשמוע אותם , זה צריך להיות מוסיקה שאוכל לאהוב , כדי שאשמע אותה המון פעמים שאידע אותה ישר והפוך

לגביי דיסקים שמוקלטים טוב ...

מדונה .. הדיסק האחרון ... טרילר מייקל ג'קסון , . בטרילר יש באמת באס מעולה , אבל אחרי ששומעים פעמיים אתה לא יכול לשמוע עוד פעם , ואת מדונה לצערי אני לא יכול לסבול

ג'ורג' בר לקטעי באס ותופים. מי זה ? יש לך שם של תקליטור ? מה הסגנון שלו ?

תנסה את Wicked Games של כריס אייזק לווקאל גברי .

לאישה כמובן טרייסי צפמן Heaven's Here on Earth.כן לה יש קול אדיר , אפשר בהחלט לשים אותה אבל יש לה מתחרות טובות יותר מאותו סגנון כמו איימי ווינהאוס ורגינה ספקטור

לכלים, שוברט הסינפוניה ה9 מוקלט ב20 BIT :).

יש משהו עלי שהוא לא קלאסי ? אני לא ממש מתחבר גם לקלאסי לצערי כי רב

ולכול אלו שהמליצו לי על דרים תיאטר , בזמנו הורדתי משהו שלהם , ולא התחברתי אז עזבתי את זה , האם אתם מכירים משהו אחר טוב ?

ותודה לכולכם

אליקו אני אצפה במוצ"ש לשמוע את המלצותיך

ושבת שלום לכולם

בברכה יהודה

פורסם

פינק פלויד THE WALL PART 2 יש שם קטעי סטריאו מעולים שממש משחקים בבמה .. אני אהבתי את השיר שהם עשו לסאונדטרק של שוליית הקוסם של דיסני , בקיצור האלבום הזה הוא כמו סיפור :)

אם אתה שומע אלקטרוני , אז הייתי ממליץ על דני טנאגליה (דיסק עם ציור של קלפים עליו)

וכמובן כל גלובל אנדרגראונד , אני אישת מעדיף מגלובל את דיפ דיש וניק וורן

פורסם

שני דיסקים לא רעים בכלל:

אחד של DAVE BRUBECK אחד מאבות הג'אז (Take Five נשמע מוכר ? ) - הדיסק נקרא THE CROSSING

נשמע מעולה ומהנה מאוד לחובבי הז'אנר (הוקלט בשימוש בציוד DSD של סוני).

אחד נוסף ,

PETER CINCOTTI , מנגן ושר ג'אז-פופי , אחד האמנים המבטיחים באיזור , הדיסק החדש EAST OF ANGEL TOWN , מופק ומבוצע מעולה , מגיע כHDCD ויכול להיות מצויין לבדיקת איכות האלמנטים.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

מחזק את החבר'ה שהמליצו כאן על דרים, אבל אני חייב לחלוק על super t

לדעתי האלבום החדש יורד באיכותו מהקודמים.

המלצה שלי היא דווקא האלבום הראשון Images and words (כמובן אחרי סינס).

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

שני דיסקים לא רעים בכלל:

אחד של DAVE BRUBECK אחד מאבות הג'אז (Take Five נשמע מוכר ? ) - הדיסק נקרא THE CROSSING

נשמע מעולה ומהנה מאוד לחובבי הז'אנר (הוקלט בשימוש בציוד DSD של סוני).

אחד נוסף ,

PETER CINCOTTI , מנגן ושר ג'אז-פופי , אחד האמנים המבטיחים באיזור , הדיסק החדש EAST OF ANGEL TOWN , מופק ומבוצע מעולה , מגיע כHDCD ויכול להיות מצויין לבדיקת איכות האלמנטים.

תומר.

כן אבל איזה אלמנט בודקים איתם ? באס ? מיד ? יכולת לעקוב אחרי תזמורת ? מהירות של רמקול ? יכולת לעמוד בעומס כלים ? מקרו דינמיקה ? מיקרודינמיקה ?

אני אנסה לארגן את הדייב ברובק הזה ולבדוק

matan20shab כן פינק פלוייד זה לבדיקת סטריאו ובמה , במיוחד אם יש לך את התקליט המקורי (לא הרימאסטר ) בתקליטור זה ירד בצורה רצינית , אבל אני אבדוק את זה עוד פעם

אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע

בברכה יהודה

• תוכן חדש...