Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא אמרו לי שאפשר לעשות אתזה ולכן אני לא אומר את זה , אני יודע שהנפט המיוצר בכל זאת הוא שונה במעט מהנפט "הערבי" אבל עדיין אותו הדבר ועושה את אותם העבודות כמו שצריך מא'-ת' , עוד שאלה שאני אשאל ואנסה להחזיר לך תשובה .

רק תענה לי על זה , בטוח שאפשר לזקק נפט לבנזין ?

יעקב

מה זאת אומרת בטוח ?זאת בדיוק הדרך שבה מקבלים בנזין.. אוקטן 95 לא יוצא ישר מהבאר הסעודית...

...Our necessities are few but our wants are endless

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ממש נכנסתי לנושא ולא בדקתי לכן לפני שאני עושה פאשלה ושואל איזה דוקטור על הנושא הזה אני שואל אותך .

יעקב

האחד - ממש לא , הארץ עיתון שלא עולה הרבה, תשיג אחד ...(זאת של שבוע שעבר)

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

ממתי "עיתון הארץ" הפך להיות האסמכתא הבלתי מעורערת לענייני נפט ודלק?

יעקב - אתה יודע כמה שנים וכמה פעמים כבר כתבו בעיתון שתהיה רכבת קלה בת"א? (מקווה שהבנת את האנלוגיה).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני יכול לחתום לך שהידיע הזאת היא נכונה ,ולא מהעיתון , מאנשים בעלי ידע ומאוד גאונים , והיום דיברתי עם אחד כזה על זה והוא אימת והסביר לי קצת ממה שהוא יודע עד כה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

כמו שזה מוצג עכשיו - חרטא.

ואני בכוונה מתבטא ככה. אין שום אסמכתא, אין ממש היגיון או לפחות הסבר קטן שיהפוך את זה להגיוני.

אתם חושבים שאם באמת היה כאן חידוש בקנה מידה גלובלי שיכול לפתור את כדור הארץ מהאסונות האקלימיים, לסדר את משבר

האנרגיה, למנוע כמות אסטרונומית של זיהום אוויר (וזה רק "קצה הקרחון" - הוא נמס),

עיתון הארץ המעופש, הוא העיתון היחיד בעולם שדיבר על זה בכל כדור הארץ, והכריז על המהפכה (ועוד שבוע שעבר)?

איפה ערוץ 10, ערוץ 22, ידיעות, מעריב, כל אתרי האינטרנט בעולם, ה CNN, ה BBC, ה FBI, ה CIA וה NSA?

לי זה לא נראה רציני...

אגב, אם הישראלי הזה פתר בעיה אדירה כזו, למה שישתמשו בה רק בישראל? ...תמוה:lol:

ואיך בדיוק נעביר את הפסולת של ייצור החשמל אם הוא עשוי מנפט? ...מיכליות גזים?:shock:

...אה גם משהו אחר פה נשמע קצת הזוי, נפט, הוא חומר גולמי העשוי מתרכובות שונות ומשונות של פחמן ומימן, כהלים בעיקר,

איך בדיוק מייצרים מ CO2 תערובת כ"כ מורכבת של חומרי דלק, גזים (אתאן, מתאן, פרופאן, בוטאן) ומשקעים שונים?

למה לא מייצרים ישירות בנזין או אתאנול? איך לעזאזל נהפוך מנוע בעירה פנימית של ליטר ובמבה, למנוע שפועל על נפט?!

מנועים של ספינות בקושי עושים את זה:shock:

סתם... נקודה למחשבה...

לא שולל את זה שמה שהיה כתוב בעיתון הנידח ההוא משבוע שעבר נכון, אלא את זה שזו תגלית מרעישה שבאמת תבוא לידי יישום.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

הדבר יפורסם בעיתונים שמכבדים את עצמם כבר במהדורה הקרובה ! ובדר"כ זה אחד לחודש .

דיברתי עם שתיים מין הפרופסורים היותר נחשבים בארץ ושניהם אמרו בוודאות אימות לכך ועל כך שזה אינו בלוף , או משהו בסגנון .

כרגע אני מציג לך את זה כמשהו באוויר , עד סוף שבוע אני מניח שיהיה לי תשובות לרוב השאלות שלכם .

יעקב

פורסם

בשנות השמונים מרידור שהיה שר הכלכלה מטעם הליכוד, יצא בהצהרה מדהימה על כך שבקרוב אפשר יהיה להאיר את כל ר"ג באנרגיה שנדרשת להאיר נורה אחת הקוריוז נודע כ"המצאת האנרגיה של מרידור" תחופשו בויקיפדיה ותצחקו ,אבל זה עשה כותרות ראשיות בעיתונים.

אגב, היה עוד שר מבריק אחד שר תחבורה (תחבורע?) ,שטען שלא צריך לחגור חגורות בטיחות. עובדה, הוא נותן קונטרה עם הידיים על ההגה וזה מספיק...

פורסם

ומה עם מנוע?

כל סוג מנוע סוג דלק שונה, איך יכול להיות שסולר יסעו על הגז המדובר?

(מצטער אם כבר העלו את השאלה, לא קראתי את התגובות.)

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם
ומה עם מנוע?

כל סוג מנוע סוג דלק שונה, איך יכול להיות שסולר יסעו על הגז המדובר?

(מצטער אם כבר העלו את השאלה, לא קראתי את התגובות.)

ירצו - ייסעו. לא יירצו - לא ייסעו. :twisted:

alfa 156 2.5.

פורסם

תשובה יותר מדיוקת על איך יסעו כל סוגי הרכב ואיך זה עובד אני אביא כאשר יהיה לי תשובה .

כרגע אני מכיר כמה מכוניות שהוסבו מסוג הדלק שלהם לסוג דלק אחר.

העניין הזה הוא אפשרי וכבר שאלו את השאלה הזאת קודם ... באמת לא דיון גדול קרא דף קודם .

יעקב

עריכה :

חולגי - אין לצטט הודעה שמעליך:wink:

פורסם
אתם חושבים שאם באמת היה כאן חידוש בקנה מידה גלובלי שיכול לפתור את כדור הארץ מהאסונות האקלימיים, לסדר את משבר האנרגיה, למנוע כמות אסטרונומית של זיהום אוויר (וזה רק "קצה הקרחון" - הוא נמס),

אתה באמת חושב שלאירופאים/אמריקאים/ישראלים באמת אכפת כל כך מזיהום אוויר? מה שבאמת מעניין אותם זה לא להיות תלויים בערבים ורוסים, ובגלל זה כל המשברי אורז/תורס/וואטאבר, רק בגלל שאמריקאי ממוצע רוצה גם לא לתמוך בטרור ועדיין לנסוע ברכבו מדגם (מפלצת כלשהי) עם V8 תשע ליטר (תאמינו לי, אם לא ארה"ב עם בזבוז משאבים מטורף, הנפט עדיין היה עולה 20$ לחבית).

הידעתם שכמחצית מהרכבים בסקנדינביה מונעים אתנול? וכבר ממזמן, והם איכשהו מצאו דרך לעבור לדלק אלטרנטיבי בלי לגרום למלחמת אוכל במדינות עולם שלישי. כנ"ל מדינות דרום אמריקה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

העניין הוא שעכשיו אחד הקשרים היחידים והטובים באמת בין ישראל למדינות ערב הוא הדלק .

לפי הדוחות של האום לאמריקה יש חובה לא לעבור זיהום מסיום של CO2 , אותו הדבר גם לסינים , העיניין הוא שארה"ב עם 300 מיליון תושבים ומזהמת שליש מסין שהם עם 2.5 מיליארד הבדל ענק ומזהמת המון .

העניין הוא שהם מוכנים לשלם לנו כדי שאנחנו ניקח את "הזבל" שלהם , ואז כאילו אנחנו נראה מדינה מאין מדינה טיפשה ואז נפתח את זה לנפט ומשם לכל הכיוונים הרוציים בעזרת ה' ועזרתנו נשלם פחות על הדלק , ואז יבואו ההשלכות למלחמת עולם והכל ...

האמריקאים יכולים לנסוע על איזה רכב שהם רוצים מכיוון שהדלק שלהם לא מגיעה מארצות ערב , אלה מטקסס ...

יעקב

• תוכן חדש...