Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

***פשיטה ענקית בפ"ת !!!***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגידו, מה אתם נכנסים לוורידים של הבן אדם ?

תנו לו לעשות מה שהוא רוצה , זה החלטה שלו והיא לא קשורה בשום דרך כזו או אחרת למה שאתם חושבים אידאלי.

אני רואה 10 דרכים הגיוניות להעדיף 306 על 205 , יש הרבה יותר כאלה מאשר בצד השני.

שלומי, אתה לא תאמין אבל נראה לי שאני....

מסכים איתך :lol:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחד המקומות שהיה קיים, נדמה לי, יותר זמן מהשאר בזמן האחרון עלה על אותו הנתיב

שבסוף מוביל לאותו המקום שבו סיימו מקומות המיפגש האחרים.

למה שכשאני מגיע לר"ג אני צריך לפחד שאיזה שנים, לא מהמפותחים ביותר..., שעוברים

לידי על אופנוע עם הגלגל הקדמי מעל הראש יורידו לי את הראש בדרך... או שאני לא אהיה מסוגל ללכת ישר

במיגרש חניה כי אני מפחד שאיזה משהו ידרוס אותי כי הוא רצה להראות למה האוטו שלו מסוגל??? לדעתי, לא תקין!

כנראה שמה שקרה בפ"ת פשוט היה יותר מדי ואז צעדים נעשו.

אם עכשיו מדברים על מיפגשים מצומצמים שהמקום שבו הם יתקימו לא ידוע לכלל

אז איפה כל העיקרון של המיפגשים? זאת אומרת שיש כבר האותות הראשונים לזה

שאנחנו מתחילים "להתקפל"?

אם מה שמפריע זה קבוצה מסוימת של אנשים אז צריך לעשות משהו נגד אותה קבוצה

ולא לפגוע בכל הפורום...

אני מציע שנעביר את מפגש הפורום למקום אחר......אין שום הצדקה להישאר שם ולסכן את עצמנו רק בשביל לראות כמה אימפרזות שכבר ראינו מליון פעם. אני הייתי פעמיים במפגש ברמת גן וכל מה שראיתי שם זה : איפרזות, איפרזות משופרות, כמה גרוטאות צרפתיות וכמובן שאר הגרוטאות עם רעש של בוכנות המתפרקות ואגזוזי לחץ. לכן אני מציע שנעביר את המפגש למקום אחר. אז מה אם יהיו שם פחות אנשים, הרי מה שחשוב זאת האיכות ולא הכמות. מי שזה לא מספיק "מהיר ועצבני" בשבילו שילך וישתתף במפגשים אחרים :!:

עם נשים לא נוהגים בשביל זה יש חברים. ידני או אוטומט אני לא עולה עם בת. לא משנה כמה היא יפה, אחרי התאונה לא יזהו את הגופה. יש לי כלל, אני עם נשים לא עולה בכלל. גבר!!! תקשיב לי טוב ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק.

פורסם

אחד המקומות שהיה קיים, נדמה לי, יותר זמן מהשאר בזמן האחרון עלה על אותו הנתיב

שבסוף מוביל לאותו המקום שבו סיימו מקומות המיפגש האחרים.

למה שכשאני מגיע לר"ג אני צריך לפחד שאיזה שנים, לא מהמפותחים ביותר..., שעוברים

לידי על אופנוע עם הגלגל הקדמי מעל הראש יורידו לי את הראש בדרך... או שאני לא אהיה מסוגל ללכת ישר

במיגרש חניה כי אני מפחד שאיזה משהו ידרוס אותי כי הוא רצה להראות למה האוטו שלו מסוגל??? לדעתי, לא תקין!

כנראה שמה שקרה בפ"ת פשוט היה יותר מדי ואז צעדים נעשו.

אם עכשיו מדברים על מיפגשים מצומצמים שהמקום שבו הם יתקימו לא ידוע לכלל

אז איפה כל העיקרון של המיפגשים? זאת אומרת שיש כבר האותות הראשונים לזה

שאנחנו מתחילים "להתקפל"?

אם מה שמפריע זה קבוצה מסוימת של אנשים אז צריך לעשות משהו נגד אותה קבוצה

ולא לפגוע בכל הפורום...

אני מציע שנעביר את מפגש הפורום למקום אחר......אין שום הצדקה להישאר שם ולסכן את עצמנו רק בשביל לראות כמה אימפרזות שכבר ראינו מליון פעם. אני הייתי פעמיים במפגש ברמת גן וכל מה שראיתי שם זה : איפרזות, איפרזות משופרות, כמה גרוטאות צרפתיות וכמובן שאר הגרוטאות עם רעש של בוכנות המתפרקות ואגזוזי לחץ. לכן אני מציע שנעביר את המפגש למקום אחר. אז מה אם יהיו שם פחות אנשים, הרי מה שחשוב זאת האיכות ולא הכמות. מי שזה לא מספיק "מהיר ועצבני" בשבילו שילך וישתתף במפגשים אחרים :!:

אם לא יהיו לא אימפרזות ולא גרוטאות צרפתיות, איזה מכוניות כן יהיו במפגש?

פרארי?

מזרטי?

פורש?

לנטיסים?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
ואיי .... למה אני תמיד מפסיד את הפשיטות האלה?

שבוע שעבר אמרו יהיה איזה פשיטה ובסוף לא היה כלום. דווקא היום?

חבר'ה, ועכשיו ברצינות!

נראה לי שלמרות שהמשטרה הגזימה, גם אתם מגזימים בתגובות! מי שמדבר היה בכלל בימי חמישי במקום המדובר?

אני הייתי שם יום חמישי האחרון וראיתי מה הולך שם.

2 מכוניות עושות רייס, במקום שבו אמור להיות 'קו הסיום' עומדים מאות אנשים, חלקם על הכביש! וזזים ברגע האחרון.

המכוניות עוברות ליד האנשים במהירויות שקרובות ל 200 קמ"ש!

תחשבו מה יקרה אם מישהו לא יספיק לחזור מהכביש למדרכה או שיפול או שפשוט יהיה פנצ'ר ברכב!

פעם שעברה אף ראיתי מרצדס שעברה באדום ברמזור המדובר במהירות גבוהה מאד, כנראה העריך שלא יספיק לעצור עד הרמזור.

אז ברור שהמשטרה גם תופסת כאלה שלא עשו כלום על אגזוז וכאלה דברים, אבל הם מנסים להרתיע וכך הם גם מכניסים כסף לקופת המדינה.

אחרי שהם עשו את זה לא - המפגש המדובר לא ימשיך וכך בעצם הם הצליחו במשימה שלהם.

אתה נישמע כמו שר התחבורה או משהו כזה.... :lol:

פורסם

למרות שאין לי זכות להגיב..... על 2 הנושאים האחרונים שנטחנו כאן.....

בקשר לאורן עם ה205 GTI-קבל את התנצלותי אתמול הרגשתי שקצת הגזמתי.

דבר שני עם הבן אדם רוצה למכור את האוטו-זכותו.

אולי אין כאן עינין של כוח וכו', הבן אדם פשוט רוצה אוטו אחר.

כאילו אולי נמאס לו או משהו כזה?

גם לי יש חבר שמוכר [205 רגילה סטנדרטית ובמצב פיצוץ,בקושי עשתה, שנת 94] קנה אותה לפני חודשיים. גם רוצה את 306

[במקרה] אז מה תגידו לו לא? מה שחבר שלי אמר :" אני רוצה להתקדם". זהו משפט פשוט.

אז לא צריך ללחוץ על הבן אדם אלא לעזור לו.

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

עזוב ספידי ... יש פה אנשים שחיים בסרט שאוטו זה רק כדי לנהוג בו חזק מא' לב' כמו גלעד בעל הראלי האימתנית שחי בסטייג תמידי אחד.

או הכי פשוט

גלעד אם היית יכול לבחור בין מכונית שנוסעת כמו במוו אמ 3 אבל מבחוץ נראית כמו סובארו גאסטי וכנ"ל מבפנים ... נוחות מזוויעה אין מזגן והאוטו רועד ... גם היית בוחר אותה על פני בוא נגיד הראלי המפנקת שלך?

לא נראה לי

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אם היית יכול לבחור בין מכונית שנוסעת כמו במוו אמ 3 אבל מבחוץ נראית כמו סובארו גאסטי וכנ"ל מבפנים ... נוחות מזוויעה אין מזגן והאוטו רועד ...

אתה מתכוון לM3 CSL???? :lol:

:-)

פורסם
עזוב ספידי ... יש פה אנשים שחיים בסרט שאוטו זה רק כדי לנהוג בו חזק מא' לב' כמו גלעד בעל הראלי האימתנית שחי בסטייג תמידי אחד.

או הכי פשוט

גלעד אם היית יכול לבחור בין מכונית שנוסעת כמו במוו אמ 3 אבל מבחוץ נראית כמו סובארו גאסטי וכנ"ל מבפנים ... נוחות מזוויעה אין מזגן והאוטו רועד ... גם היית בוחר אותה על פני בוא נגיד הראלי המפנקת שלך?

לא נראה לי

ילד :twisted: , אם אתה לא מבין, עדיף שתשתוק.

אני לא איזה מפונקי שצריך מזגן ומותרות כאלה ואחרות, אני קניתי את האוטו שלי למטרה אחת נעלה וזה אוטו לפרויקט, עד היום אני מקלל שיש לי מזגן ורק אני יודע ששנה הבאה הוא יעוף לכל הרוחות. גם כשחם אני לא מדליק אותו.

הראלי שלי לא אימתנית ,עדיין....אבל היא מודבקת לכביש כמו שזבוב נדבק לפגוש של רכב.

שנה הבאה היא תהיה מאוד אימתנית.

אותך, אני לא מכיר, אבל לצאת ביציאה שנתת על בן אדם שאתה לא מכיר זה ממש לא בוגר.

חוץ מזה, יש לך בעיה עם זה שאנשים חיים בסטייג'???????? :x

בכל אופן, אני ממליץ לך לחשוב לפני שאתה שולף אצבעות ומתחיל להשתולל על המקלדת.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

או הכי פשוט

לא נראה לי

אני לא איזה מפונקי שצריך מזגן ומותרות כאלה ואחרות, אני קניתי את האוטו שלי למטרה אחת נעלה וזה אוטו לפרויקט, עד היום אני מקלל שיש לי מזגן ורק אני יודע ששנה הבאה הוא יעוף לכל הרוחות. גם כשחם אני לא מדליק אותו.

הראלי שלי לא אימתנית ,עדיין....אבל היא מודבקת לכביש כמו שזבוב נדבק לפגוש של רכב.

עם מוט תחתון מרותך היא תהיה עוד יותר אימתנית :twisted:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

או הכי פשוט

לא נראה לי

אדם מקצועי שאני מאמין ש"קצת" אבל באמת קצת מבין יותר ממך ראה את המוט ואמר שהעבודה מעולה ואין מה לחשוש.

אחרי שאמרתי שמספר אנשים טענו שזה מסוכן, הוא צחק ואמר ש"הם מזיינים את השכל".

אני לא אומר מי אמר לי את זה, אבל עליו ניתן לסמוך.

בלי קשר, הוא ראה את הרכב שלי וטען שזו הראלי הכי שמורה שהוא ראה עד היום, גם מבחינה חיצונית וגם מבחינת מנוע.

אז די לז%$ן את השכל טוב?! :twisted:

פורסם

או הכי פשוט

לא נראה לי

אדם מקצועי שאני מאמין ש"קצת" אבל באמת קצת מבין יותר ממך ראה את המוט ואמר שהעבודה מעולה ואין מה לחשוש.

אחרי שאמרתי שמספר אנשים טענו שזה מסוכן, הוא צחק ואמר ש"הם מזיינים את השכל".

אני לא אומר מי אמר לי את זה, אבל עליו ניתן לסמוך.

בלי קשר, הוא ראה את הרכב שלי וטען שזו הראלי הכי שמורה שהוא ראה עד היום, גם מבחינה חיצונית וגם מבחינת מנוע.

אז די לז%$ן את השכל טוב?! :twisted:

ידידי, אל תיקח ללב, קח לריאות...

אני באמת, אבל באמת, מתפלל שהמוט הזה באמת מרותך טוב...

הקטע שאתה תדע את זה רק אם חס וחלילה תהיה במצב חירום...

ראלי עם 200 כ"ס רשמת לי בה"פ...

ראית יותר מדי סרטי בורקס... :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עוד שנה אני אתן לך את הזכות לזלזל...

עד אז שמור על כבודך...אחרת שנה הבאה תהיה עם פה פעור.

200 כ"ס זה ממש לא סרט בורקס..זה סרט שנוסע..אפילו 2 סרטים שנוסעים.

פורסם
עוד שנה אני אתן לך את הזכות לזלזל...

עד אז שמור על כבודך...אחרת שנה הבאה תהיה עם פה פעור.

200 כ"ס זה ממש לא סרט בורקס..זה סרט שנוסע..אפילו 2 סרטים שנוסעים.

אתה אומר שכרגע יש לך ראלי עם 200 כ"ס או שבשנה הבאה היא תהיה עם 200 כ"ס? לא הבנתי...

ואם עכשיו - אפשר לשמוע איזה חיזוקים היא עברה? שלדה? גיר? תושבות?בוכנות? משהו אחר אולי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...