Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

***פשיטה ענקית בפ"ת !!!***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל אני משתתף בצערו של אורן ..

אבל עדיין לא חושב שהוא צריך למכור את האוטו ... ( ממה שראיתי במכירה האוטו שלך ממש אבל ממש פצצה וחבל מאוד שתוותר עליו )

..

אתה כנראה לא מכיר את אורן מהפורום, גם אני לא מכיר אותו אישית אבל הוא התחיל בקדט, המשיך ל-306 שהושבתה ואז קנה את ה-205 היפה הזו, הרבה אנשים היו הורגים בשביל אוטו נדיר זה, כנראה שאורן לא יודע להעריך רכבים בסדר גודל כזה.

בר-המזל שיקנה אותה ממנו רק ירוויח.

אהה ואורן אין דבר כזה 306 S16/XSI עם 2 דלתות! אלא אם כן התכוונת לקבריולט.

אתה חוצפן שחושב שהכל מנקודת המבט שלו.

נתחיל בהתחלה , התחלתי עם אסקונה שקיבלתי מאבא.... המשכתי ל 306 שהושבתה לא על ידי.

וקניתי את ה 205 הנדירה הזו, לא , לא בשביל למכור אותה.. למעשה זה הטענה שאמרתי לאבא שלי , שאני לא קונה אוטו בשביל למכור ...

אבל שמע... אתה לא מכיר אותי ואני לא מכיר אותך , אני מת על ה 205 הזו , אבל אני יותר אוהב 306... מה לעשות... כמו שאתה אוהב את הראלי שלך ... אני אוהב 306... חשבתי ש ה205 תספק אותי , מסתבר שהיא לא.

לגבי 306 XSI\S16 3 דלתות .....אז אם תסלח לי ... מר יוני (זיגי) מהפורום שלנו הוא בעל 306 S16 3 דלתות

ויש לי 2 306 XSI 3 דלתות למכירה.

מה גם שמר לוי יצחק טוען שיש מחירון ל 3 דלתות ברכב הנ"ל ...............אז אלא אם כן ליוני אין באמת את הרכב שלו, והאנשים שאני מכיר לא ממש עם הרכב הזה, ולוי יצחק בכלל דביל .... אז גלעד........... יצאת פקק !

OK, אני פקק ואתה בא בהצהרות ש-205 GTI 1.9 לא מספקת אותך, אויש שכחתי שאתה ראלף שומאכר, הרי רק ה-F1 שלך מספקת אותך, סלח לי שומאכר.

ועוד פעם אני אומר, אוטו בעל 2 דלתות מלפנים ודלת אחורית זכוכית שנפתחת היא מכונית 3 דלתות, הנקראת גם "האטשבק" מי שרוצה שיתקן אותי, כי כנראה מישהו פה טועה.

אורן, 205 GTI לא מספקת אותך מה?!

אתה הרי נהג על עם רשיון למעלה מ-10 שנים והרי ברור שמיצית מכונית כמו ה-205..סלח לי.....

לא! :x

ושוב יצאת פקק :) , אם תסתכל למעלה תראה שרשמתי 3 דלתות ולא 2 דלתות...

אה וכן יצאת שוב פקק, כי אתה לא זה שתקבע מה יספק אותי ומה לא....לפי דעתי ה 205 לא מספקת אותי כמו ה 306... לפי דעתי ה 306 מוציאה ממני בתור נהג הרבה יותר מ ה 205....

אתה בטח לא תהיה זה שתקבע את הראף הזה.

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשוט אין מה להגיד.. אני אחזור פה על כמה חברה, עם מה שהמיפגש הזה הפך,

התערבות של כוחות אלו ואחרים הייתה כמעט בלתי נמנעת.

פעם היה לנו את רידינג שבהתחלה היה כיף להגיע לשם, אחרי כמה זמן התחילו

להגיע אנשים מסוימים שעשו מהמיפגש פשוט זנות ונעשה מגעיל להגיע לשם.

אחרי זה היה כמה זמן את קניון הזהב, שהפך לזמן קצר למקום טוב למיפגש, עד

שעוד פעם בגלל דברים אלה ואחרים שנעשו שם התחילו למשוך את צומת הלב והיום אני

בכלל לא יודע אם עדיין קורה שם משהו אבל בגלל ההתמדה של טובי הבחורים

של ראשון לציון ההגעה נעשתה פשוט... נגיד... לא כדאית.

אחד המקומות שהיה קיים, נדמה לי, יותר זמן מהשאר בזמן האחרון עלה על אותו הנתיב

שבסוף מוביל לאותו המקום שבו סיימו מקומות המיפגש האחרים.

למה שכשאני מגיע לר"ג אני צריך לפחד שאיזה שנים, לא מהמפותחים ביותר..., שעוברים

לידי על אופנוע עם הגלגל הקדמי מעל הראש יורידו לי את הראש בדרך... או שאני לא אהיה מסוגל ללכת ישר

במיגרש חניה כי אני מפחד שאיזה משהו ידרוס אותי כי הוא רצה להראות למה האוטו שלו מסוגל??? לדעתי, לא תקין!

כנראה שמה שקרה בפ"ת פשוט היה יותר מדי ואז צעדים נעשו.

אם עכשיו מדברים על מיפגשים מצומצמים שהמקום שבו הם יתקימו לא ידוע לכלל

אז איפה כל העיקרון של המיפגשים? זאת אומרת שיש כבר האותות הראשונים לזה

שאנחנו מתחילים "להתקפל"?

אם מה שמפריע זה קבוצה מסוימת של אנשים אז צריך לעשות משהו נגד אותה קבוצה

ולא לפגוע בכל הפורום...

פורסם

לא מבין את המדינה הזאת

אמנם יש צדק בפשיטות, כי יש סיכון בכל מה שהולך שם

אבללללל

במקום לתת דוחות, אפשר פשוט לעשות משהו מאורגן. במקום להביא 50 ניידות, שיביאו 2, שהם יהיו אחראים שאנשים לא מגזימים עם מה שהולך שם. אחרי הכל, אין שום דבר רע בלהסתכל על מכונית יפה.

ונראה לי שזה לא יהיה נורא כל כך אם יהיה רייס קטן פה ושם, אם המשטרה 'מאבטחת' את המסלול שלא יכנסו אנשים.

אפשר אפילו לעשות מזה כסף, לעשות תחרויות בתשלום (לא של מירוצים, אלא של מכוניות) מדי פעם.

ראיתי את זה בארה"ב וזה עבד מצוין (בלי הקטע של הרייסים)

אבל...בעצם, אנחנו בישראל... וצריך לחיות בסרט כדי להאמין שמשטרת ישראל תהיה מספיק חכמה כדי לארגן כזה דבר...

חבל :(

פורסם
אה וכן יצאת שוב פקק, כי אתה לא זה שתקבע מה יספק אותי ומה לא....לפי דעתי ה 205 לא מספקת אותי כמו ה 306... לפי דעתי ה 306 מוציאה ממני בתור נהג הרבה יותר מ ה 205....

ואו, ה205 שלך בטח במצב ממש גרוע אם היא נראית ככה ומוציאה ממך פחות מ-306 1.8. בכל מקרה נסה להשתמש בהגה לצורך הפניית הרכב ימינה ושמאלה, מובטחת התגלות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ואו, ה205 שלך בטח במצב ממש גרוע אם היא נראית ככה ומוציאה ממך פחות מ-306 1.8. בכל מקרה נסה להשתמש בהגה לצורך הפניית הרכב ימינה ושמאלה, מובטחת התגלות.

רוני

אתה חייב לזרוק איזה תגובה דבילית אהה..

פורסם

אתם מפספסים פה נקודה

א. לגלעד... באמת ... מספיק ... אתה לא מכיר לא את הבן אדם ולא את מה שהוא מחפש

ממזמן כבר דיברנו על זה אני והוא שהוא היה מעדיף 306 על ה205.

ב. אולי תבינו שזה גם עינין של השתלטות על האוטו וגם עינין של נוחות , פוזה ,אמינות ועוד נקודה או שתיים חוץ ממכונת נהיגה מושלמת? הרי רוני ... לפי התגובה שלך זה כאילו קנית מכונית רק בגלל היכולות הדינמיות שלה ... אבל אני ואתה יודעים שזה לא רק זה ויש עוד דבר או שניים מסביב.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אתה חייב לזרוק איזה תגובה דבילית אהה..

דבילית? אם אתה אומר.

אולי פשוט תודה שרכב ישן ומתפרק למדי זה לא בשבילך? שנמאס לך לסובב הגה במשקל עשרים קילו? שהאוטו קשיח מדי בשבילך? במקום לכתוב תגובה דבילית (כן, במקרה הזה היא באמת דבילית) כמו "לפי דעתי ה 306 מוציאה ממני בתור נהג הרבה יותר מ ה 205".

זה אמנם חרג לחלוטין מהשרשור המקורי, אבל זה פשוט מעצבן לקרוא כאלו ז**** שכל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אתם מפספסים פה נקודה

ב. אולי תבינו שזה גם עינין של השתלטות על האוטו וגם עינין של נוחות , פוזה ,אמינות ועוד נקודה או שתיים חוץ ממכונת נהיגה מושלמת? הרי רוני ... לפי התגובה שלך זה כאילו קנית מכונית רק בגלל היכולות הדינמיות שלה ... אבל אני ואתה יודעים שזה לא רק זה ויש עוד דבר או שניים מסביב.

בלי שום קשר , נהג פחות טוב יוציא הרבה יותר מ 306 מאשר מ 205 , זה ברור.

ה 306 מאוזנת באופן מופלא , היא כ"כ טובה שאתה לא ממש חייב להיות נהג טוב בשביל לנהוג איתה מהר.

ב 205 הסיפור שונה, לא תהיה טוב, תהיה בקיר , תהיה טוב, תהיה מהיר.

פורסם
אתם מפספסים פה נקודה

אבל זה בדיוק העניין, כל מה שכתבתי - מאפיין גם אותי. גם בשבילי רכב ישן ומתפרק זה לא מתאים. אחרת הייתי קונה וולקן או 205. גם בשבילי הגה כבד מדי זה מעצבן, לכן קניתי רכב עם הגה כוח, גם בשבילי רכב מוקשח ומונמך עם צמיגים גדולים זה מוגזם - לכן האוטו שלי סטנדרטי.

אבל אני לא הולך ומ**** את השכל שאוטו X מוציא ממני יותר מאוטו Y (בעצם זה אמור להיות הפוך - אני מוציא מהאוטו ולא הוא ממני).

ונכון, שלומו צודק וה-306 יותר קלה לנהיגה לנהג הפחות מיומן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אתם מפספסים פה נקודה

אבל זה בדיוק העניין, כל מה שכתבתי - מאפיין גם אותי. גם בשבילי רכב ישן ומתפרק זה לא מתאים. אחרת הייתי קונה וולקן או 205. גם בשבילי הגה כבד מדי זה מעצבן, לכן קניתי רכב עם הגה כוח, גם בשבילי רכב מוקשח ומונמך עם צמיגים גדולים זה מוגזם - לכן האוטו שלי סטנדרטי.

אבל אני לא הולך ומ**** את השכל שאוטו X מוציא ממני יותר מאוטו Y (בעצם זה אמור להיות הפוך - אני מוציא מהאוטו ולא הוא ממני).

ונכון, שלומו צודק וה-306 יותר קלה לנהיגה לנהג הפחות מיומן.

רוני

זה לא מה שהתכוונתי, לא היה לי מילים אחרות לנסח את זה בפני מר גלעד שחושב שהוא יודע מה טוב בשבילי... בעקרון אני פשוט אוהב את ה 306 יותר כי לפי דעתי היא פשוט יפה יותר ונוחה יותר.. זה הכל.

לא קשור לנהיגה בכלל ..

פורסם

שטענתי שאני יודע מה טוב בשבילך, מצידי תמשיך לנסוע על קדטים.

להגיד ש-205 לא מספקת אותך, ואנחנו מדברים כאן על GTI 1.9 משופרת ברמה, זה ממש מעליב כלפי הרכב, מילא תגיד שאתה לא מספיק נוהג ברמה טובה בשביל לשלוט באוטו, אני יעריך את זה יותר.

יש לך כמה שנים רשיון?

מילא היית מחזיק GTI 3-5 שנים ונוסע בה ברמות כאלה עד שהיית מוציא ממנה הכל, אז יש לך קייס, אבל לא נראה לי שאחרי תקופה של 6 חודשים לערך אתה יכול להגיד שמיצית את הרכב או שהוא לא מספק אותך, כנראה ש-M3 תעשה את העבודה :wink: .

אני עם הראלי בערך 13 חודשים, ואני נוסע חזק על האוטו, ועדיין היא מפתיעה אותי, בכל מיני סיטואציות מעניינות.

בכל אופן אל תיקח את זה אישי, אני לא בא לפגוע בך, רק כשאתה רושם משהו מוטעה אל תצפה שאנשים יקבלו את זה.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

רוני

וולקן רכב ישן ומתפרק?

הרשה לי להיעלב אישית, פשוט לא נכון....כל השוואה בין 205 לוולקן במידת ההתפרקות שלהן פשוט לא מתאימה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
שטענתי שאני יודע מה טוב בשבילך, מצידי תמשיך לנסוע על קדטים.

להגיד ש-205 לא מספקת אותך, ואנחנו מדברים כאן על GTI 1.9 משופרת ברמה, זה ממש מעליב כלפי הרכב, מילא תגיד שאתה לא מספיק נוהג ברמה טובה בשביל לשלוט באוטו, אני יעריך את זה יותר.

יש לך כמה שנים רשיון?

מילא היית מחזיק GTI 3-5 שנים ונוסע בה ברמות כאלה עד שהיית מוציא ממנה הכל, אז יש לך קייס, אבל לא נראה לי שאחרי תקופה של 6 חודשים לערך אתה יכול להגיד שמיצית את הרכב או שהוא לא מספק אותך, כנראה ש-M3 תעשה את העבודה :wink: .

אני עם הראלי בערך 13 חודשים, ואני נוסע חזק על האוטו, ועדיין היא מפתיעה אותי, בכל מיני סיטואציות מעניינות.

בכל אופן אל תיקח את זה אישי, אני לא בא לפגוע בך, רק כשאתה רושם משהו מוטעה אל תצפה שאנשים יקבלו את זה.

אתה מתייחס ל "מיציתי" בצורה של "קרעתי את הכביש עם האוטו בכל סיבוב על מינימום 200 קמ"ש" , אני מתייחס ל "מיציתי" כ - "ניסיתי , היה נחמד , עכשיו עוברים הלאה" , אני לא אומר שה 306 טובה יותר או פחות מה GTI , אני פשוט אומר שמבחינתי אני מעדיף לנהוג על 306.

פורסם

תגידו, מה אתם נכנסים לוורידים של הבן אדם ?

תנו לו לעשות מה שהוא רוצה , זה החלטה שלו והיא לא קשורה בשום דרך כזו או אחרת למה שאתם חושבים אידאלי.

אני רואה 10 דרכים הגיוניות להעדיף 306 על 205 , יש הרבה יותר כאלה מאשר בצד השני.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...