Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

***פשיטה ענקית בפ"ת !!!***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכתבה שידיעות היה כתוב :

"במשטרה אומרים כי ייתכן גם שיחרימו רכבים אסורים על פי חוק ואף יזמינו את הוריהם של בני הנוער לחקירה."

אה כן ..

אני מחכה לראות את הפרצוף של השוטר שאבא שלי יגיד לו שהוא בעצמו עזר לי לשפר את הרכב !

אני בן 16 ו-3 חודשים !(כבר תבינו למה רשמתי את זה)

גילעד צודק ואני איתו !

אני רוצה לשפר את הרכב, בשבילי, בשביל הפאן שלי, לא בשביל לעמוד באיזה רמזור, ליד איזה רכב חזק, לחכות לירוק ולטוס !

אני רוצה את זה בשבילי, לראות מה אני מסוגל לעשות .

ובראסמי, יש כמה ערסים וחרטטנים שהייתי רוצה להתחרות נגדם ולסתום להם את הפה עם כל הרכבי חרטה-ערס שלהם ! ועם כל הפוזה שיש עליהם שחושבים את עצמם ,וזה מאוד מאוד ישמח אותי !

אתם בטח חושבים מה ילד בן 16 מדבר !

אני כבר שנה מתכנן גם פרויקט להונדה, כרגע הרכב של אבא, אחי בצבא, ברגע שאני מוציא רישיון אבא שלי מעביר את בעלות הרכב על שמי ועל שם אחי הגדול !

יש לי כבר רשימה של כל מה שאני רוצה לעשות,שיפורים מ-א ועד ת, לפי הסדר כאשר אני מתחיל מהחלפת הטסות למגנזיום(לא בקוטר מוגזם) החלפת הברקסים(ליותר חזקים, החלפת הסרן האחורי לדיסק),בולמי יותר ספורטיבים ... וכך הלאה עד הסוף !(מה שרשמתי מקודם זה הסדר שאני מתחיל)

יש רשימה של סדנאוץ שאליהם אני מתכוון לפנות להצעות מחיר !

אני עוד מעט מתחיל לעבוד, אחי מקבל משכורת חודשים מהצבא (שלאט לאט גדלה) והוא משפר איתי, וגם אבא משלים מה שצריך !

אם כל המריבות שלי עם אבא שלי על הנושא של המירוצים ועל השיפורים, יש דברים שאני צודק יש כאלה שהוא אבל הוא יודע שלא יעזור לו כלום ואני אכן ישפר את הרכב כי מכוניות זה החיים שלי ואני לא יפסיק עם זה ! יש לי מטרה מסוימת מה לעשות עם הרכב, ואני יעשה !

הרכב שאני רוצה להשקיע עליו הוא הונדה סיוויק EX מודל 1991 ידני !

יש לי אהבה מאוד מאוד חזקה להונדה ! במיוחד ה-91 והחלום שלי (שבקרוב יתגשם הוא לשפר אותה ולהגיע למספר סוסים מסויים)

וכן אני מאוד מקווה שיצליח לי, יש לי את מירב העזרה גם בנושא מחבר של אחות של חבר שלי שהיה מכונאי של הונדה ושיש לו התמצאות רבה בהונדה ככה שאני נעזר בו !

בקיצר, אני עם גלעד, השיפור הוא בשבילי, ולא בשביל איזה מירוץ !!!

לנהוג ברכב שאני אוהב, איך שאני אוהב !

וזהו !

כן זה השקעה מאוד רצינית, אני מכיר אנשים ששיפרו, אבל זה מה שאני אוהב, וזה מה שאני יעשה, כל מה שנשאר לי לעשות הוא להתחיל להרוויח את הסכום הדרוש למה שאני מצפה לעשות !

אז א-מ-ן שאני יצליח ...

וגילעד שיהיה לך בהצלחה !

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני משער שההונדה אוטומטית, וגם אם לא, כנראה שעדיף למכור אותה ולקנות רכב אחר, אם מה שבאמת חשוב זה ההנאה מנהיגה.

אתה בטוח שאין לה דיסקים מאחור כרגע?

פורסם

מותק אתה בן 16 , לנהוג ברכב כמו שאתה אוהב?

קודם תלמד נהיגה אחרי זה תצא בהצהרות...

אתה יודע מה כל חלק עושה?

אתה יודע מה תרגיש אחרי כל דבר שתעשה?

אבל העיקר יש לך "רשימה של שיפורים"

רשימת מכולת תיהיה מתאימה לך יותר לעת עתה

פורסם
בכתבה שידיעות היה כתוב :

"במשטרה אומרים כי ייתכן גם שיחרימו רכבים אסורים על פי חוק ואף יזמינו את הוריהם של בני הנוער לחקירה."

אה כן ..

אני מחכה לראות את הפרצוף של השוטר שאבא שלי יגיד לו שהוא בעצמו עזר לי לשפר את הרכב !

אני בן 16 ו-3 חודשים !(כבר תבינו למה רשמתי את זה)

גילעד צודק ואני איתו !

אני רוצה לשפר את הרכב, בשבילי, בשביל הפאן שלי, לא בשביל לעמוד באיזה רמזור, ליד איזה רכב חזק, לחכות לירוק ולטוס !

אני רוצה את זה בשבילי, לראות מה אני מסוגל לעשות .

ובראסמי, יש כמה ערסים וחרטטנים שהייתי רוצה להתחרות נגדם ולסתום להם את הפה עם כל הרכבי חרטה-ערס שלהם ! ועם כל הפוזה שיש עליהם שחושבים את עצמם ,וזה מאוד מאוד ישמח אותי !

אתם בטח חושבים מה ילד בן 16 מדבר !

אני כבר שנה מתכנן גם פרויקט להונדה, כרגע הרכב של אבא, ידידי היקר בצבא, ברגע שאני מוציא רישיון אבא שלי מעביר את בעלות הרכב על שמי ועל שם ידידי היקר הגדול !

יש לי כבר רשימה של כל מה שאני רוצה לעשות,שיפורים מ-א ועד ת, לפי הסדר כאשר אני מתחיל מהחלפת הטסות למגנזיום(לא בקוטר מוגזם) החלפת הברקסים(ליותר חזקים, החלפת הסרן האחורי לדיסק),בולמי יותר ספורטיבים ... וכך הלאה עד הסוף !(מה שרשמתי מקודם זה הסדר שאני מתחיל)

יש רשימה של סדנאוץ שאליהם אני מתכוון לפנות להצעות מחיר !

אני עוד מעט מתחיל לעבוד, ידידי היקר מקבל משכורת חודשים מהצבא (שלאט לאט גדלה) והוא משפר איתי, וגם אבא משלים מה שצריך !

אם כל המריבות שלי עם אבא שלי על הנושא של המירוצים ועל השיפורים, יש דברים שאני צודק יש כאלה שהוא אבל הוא יודע שלא יעזור לו כלום ואני אכן ישפר את הרכב כי מכוניות זה החיים שלי ואני לא יפסיק עם זה ! יש לי מטרה מסוימת מה לעשות עם הרכב, ואני יעשה !

הרכב שאני רוצה להשקיע עליו הוא הונדה סיוויק מודל 1991 ידני !

יש לי אהבה מאוד מאוד חזקה להונדה ! במיוחד ה-91 והחלום שלי (שבקרוב יתגשם הוא לשפר אותה ולהגיע למספר סוסים מסויים)

וכן אני מאוד מקווה שיצליח לי, יש לי את מירב העזרה גם בנושא מחבר של אחות של חבר שלי שיהי מכונעי של הונדה שיש לו התמצאות רבה בהונדה ככה שאני נעזר בו !

בקיצר, אני עם גלעד, השיפור הוא בשבילי, ולא בשביל איזה מירוץ !!!

לנהוג ברכב שאני אוהב, איך שאני אוהב !

וזהו !

כן זה השקעה מאוד רצינית, אני מכיר אנשים ששיפרו, אבל זה מה שאני אוהב, וזה מה שאני יעשה, כל מה שנשאר לי לעשות הוא להתחיל להרוויח את הסכום הדרוש למה שאני מצפה לעשות !

אז א-מ-ן שאני יצליח ...

וגילעד שיהיה לך בהצלחה !

תרבות השיפורים מחסירה פעימה, או - WTF?!?

אתה עוד לא נהגת ברכב, אתה עוד לא נהגת באוטו של המורה לנהיגה, עוד לא לחצת גז פעם אחת בחיים שלך, לא סובבת הגה ואתה כבר יודע בוודאות מוחלטת ובלי לחשוב פעמיים (הרי תכננת לא?) שהאוטו קטן עליך? הוא חלש מדי ואתה הולך לשפר אותו. ברור, הרי כבר מיצית אותו לגמרי שאתה מחליט שהוא כיפי אז הוא ננסה להוציא ממנו עוד קצת ממה שהוא והשלדה יכולים להציע.

ואיך שהוא אתה דוקא מחליט להתחיל עם הבלימה, הרי זה מובן מאליו שאוטו שלו נהגת בו מעולם בולם חלש מדי. כל ילד בן 16 ו3 חודשים יודע את זה...

בחור אני מצטער על הטון, אבל גלעד החליט או יחליט לשפר את האוטו שלו כי הוא מרגיש שחסר לו משהו. וזה אחרי שהוא מכיר את האוטו (אני חושב..) ואחרי שהוא הג עליו במגוון מצבים והבין שהשלדה או האוטו יכולים עוד - אז משפרים.

אוטו משפרים כאשר המצב הנתון שלו לא מספק אותך. אתה עוד לא ישבת במושב הנהג ואתה כבר בטוח בזה ב-100%.

אז תרגע קצת, תלמד את האוטו ובבוא העת שתרגיש שהוא קטן עליך - תמכור ותקנה משהו יותר טוב :wink:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

גלעד

ההודעה היתה אך ורק שתבין איך שההודעות שלך נראות.

אני בניגוד אליך ולהודעות הקודמות שלך ... לא מטיף לאנשים מה טוב להם ומה רע להם ולהזכירך אתה זה ש"הטיף" ונתן הרצאה על אורן ועל ההעדפות שלו.

900 קילו ו200 כ"ס ( נגיד ) זה עדיין הנעה קדמית :)

תאמין לי שאני ממש לא חי בסטייג' ולכן אני גם מחפש כמה דברים נוספים באוטו שלי ולא מכונת שיפורים מושלמת. במיוחד שהיום מתחיל ומסתיים ביותר מלסוע מהר.

חוץ מזה אתה לא "מרביץ רייסים" כמו שהיו בפ"ת אבל מצד שני אתה גם לא בא למפגשים המתורבתים יותר שלנו ככה שעד עכשיו אתה די מדבר באוויר מבחינת כל האנשים.

אני מזמין אותך בהזדמנות להגיע למרכז ולומר לנו את דעתך בפורום של פנים מול פנים בצורה מכובדת ולא בהודעות שלא נראה לי שתשמח אם אני אצטט אותך מהשירשור הזה עצמו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כל הכבוד שאתה רוצה...אבל לפני שתתחיל לצאת בהצהרות כדאי שתדע לנהוג.

זה כמו לאכול את העוגה כאשר אין לך אותה בכלל, לא רק שאין לך אותה, גם כסף לקנות אותה אין לך.

כמו שראלימן אמר, תקבל רישיון, תלמד את האוטו, תחליט מה אתה רוצה.

יש סיכוי גדול שתחליט לרדת מההונדה.

את שלי שיפרתי אחרי שנה, כאשר בשנה הזו למדתי את אופי הרכב, את השיגעונות שלו ואת העקיצות שלו, שגם עלו לי בכיס, אבל מי שלא נופל לא לומד.

כרגע האוטו משופר בשילדה נטו.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם
גלעד

ההודעה היתה אך ורק שתבין איך שההודעות שלך נראות.

אני בניגוד אליך ולהודעות הקודמות שלך ... לא מטיף לאנשים מה טוב להם ומה רע להם ולהזכירך אתה זה ש"הטיף" ונתן הרצאה על אורן ועל ההעדפות שלו.

900 קילו ו200 כ"ס ( נגיד ) זה עדיין הנעה קדמית :)

תאמין לי שאני ממש לא חי בסטייג' ולכן אני גם מחפש כמה דברים נוספים באוטו שלי ולא מכונת שיפורים מושלמת. במיוחד שהיום מתחיל ומסתיים ביותר מלסוע מהר.

חוץ מזה אתה לא "מרביץ רייסים" כמו שהיו בפ"ת אבל מצד שני אתה גם לא בא למפגשים המתורבתים יותר שלנו ככה שעד עכשיו אתה די מדבר באוויר מבחינת כל האנשים.

אני מזמין אותך בהזדמנות להגיע למרכז ולומר לנו את דעתך בפורום של פנים מול פנים בצורה מכובדת ולא בהודעות שלא נראה לי שתשמח אם אני אצטט אותך מהשירשור הזה עצמו.

תגיד לי, מאיפה את מקריץ את כל השטויות האלה במכה אחת?

אני לא מסכן את עצמי או אנשים אחרים ברייסים, אני נוהג חזק במקומות שאני מכיר, לבד!

למה שאני אבוא מנהריה עד למרכז בשביל שעתיים של מפגש?!

אין שום סיבה שבעולם, אני לא מברבר באויר, האוטו שלי משופר איפה שצריך ובעתיד יקבל את התוספת הנחוצה, ותאמין לי שזה לא בשביל קו ישר, הראלי היא האחרונה שתהיה בשביל קו ישר.

"מדבר באויר מבחינת כל האנשים"...לא יאמן, יש לך חוצפה אה?!

הלכת ושאלת את כל חברי הפורום מה הם חושבים עלי???

אתה באמת משקיען קטן......או שלא, אתה פשוט פלצפן.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם
אני כבר שנה מתכנן גם פרויקט להונדה, כרגע הרכב של אבא, אחי בצבא, ברגע שאני מוציא רישיון אבא שלי מעביר את בעלות הרכב על שמי ועל שם אחי הגדול !

רק על זה לא הגיבו.. בכל מקרה לא כדאי לך להעביר בעלות בתוך המשפחה.. סתם תאבד כסף

פורסם

ברורררררר ברוררררר

כי זה הענין המהותי בכל הדיון פה :roll:

חבר'ה גם לא כדאי כלכלית להתחרות ברייסים - זה גומר צמיגים ודלק מהר מאד, ועם עליית המחירים של הדלק אתם מהר מאד תמצאו את עצמכם במצב של לירן :lol::wink:

ראלימן,

65 קילו על 1 כ"א - הנעה אחורית.

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

חברה !

כולכם צודקים !

נכון אני בן 16 לא נהגתי (ואני גם לא ירצה לנהוג כמו כל החברה שמבקשים מאבא עד שיהיה מותר לי להתחיל ללמוד) !

אני מסכים אם כל הדברים שלכם !

אני אמרתי משהו על לשפר את האוטו עכשיו ?

אני אמרתי לך רק שיש לי רשימה !

אתם לא יודעים מה התוכניות שלי לגבי זה ... !

זה לא שאני בעזרת השם יוציא רישיון ישר על היום כבר האוטו סתם לדוגמא אצל אלי מאקס פאוור במוסך מתחיל לשפר !

ממש לא !

אני מתחיל לנהוג, להכיר את הכבישים, את הרכב,תגובות הגה, בלימה, הכל, לוקח קורס נהיגה מתקדמת עם הרכב ( אני מאמין שזה יעזור לי להכיר את הרכב טוב יותר)

ואז לאט לאט.. אני רוצה לנהוג על הרכב, ולאחר זמן מסויים להתחיל לשפר אותו !

ראלימן אני מתחיל בהתחלה לשפר את הברקסים לא בגלל שהאני חושב שיש לי רכב חלש !

אני פשוט יודע שאני יחזק את המנוע, ואז אני חייב שיהיה לי ברקסים יותר חזקים .

שוב אתם צודקים מה ילד בן 16 מדבר, אבל מן הסתם אני מעכשיו מתחיל ללמוד על הנושא הזה .. כן יש לי ידע על חלקים שונים במנוע לא הכל, אבל אני עדיין לומד, עכשיו הכל ככה שעבתיד יהיה לי קל להסתדר עם זה !

Guy אני מבדיל בין אוטומט וידני, הרכב ידני, כן הבלמים האחורים הם בולמי טוף !

ההונדה אולי 14 שנה על הכביש כמעט אבל הוא רכב מאוד חזק, יש לדבר הזה כוח, אני יודע שמבחינת בודי אולי הוא לא הרכב המועדף לשפר, אבל אני אוהב אותה, ואני רוצה להשקיע עלייה !

הרכב אחלה רכב ובכל זאת יש בו איזה נתון של חייה קטנה ...

למה אני עכשיו עושה את כל "הרשימה" ?

אני רוצה לדעת כמה כסף אני צריך לחסוך, כמה אני צריך לעבוד, כי כניראה שהתמכרתי לזה, אני אוהב את זה !

עכשיו יש לי עוד שנה כמעט שלמה לעבוד..

ואני יכול כבר להתחיל לחסוך.. מעכשיו,ומעכשיו ללמדו על המנוע, מה רע ?

מה רע בלהתחיל בגיל כל כך צעיר ?

ואם כל ההערות שלכם, אני מקווה לפחות שבעוד כשנה בעזרת השם או קצת יותר שאני ירצה להתחיל את כל הפרויקט שלי אתם לא תתיחסו אלי כאל " או הנה הנער שכשהיה בן 16 דיבר יותר מדי" ובעצם תבואו בגישה שונה , בגישה של לעזור, !לבוא להמליץ מה הכי שווה,

למה אני בכלל בפורם הזה ?

כדי לצבור את מירב המידע ממכם המבוגרים שכבר מנוסים בנושא, לדעת טוב לעשות, מה פחות טוב, מה מזיק, מה לא.. ומקווה שגם עכשיו שיהיו לי שאלות אולי תעזרו וקצת תתיחסו ברצינות ולא תבואו בגישה של "או זה ילד בן 16.. טוב נו הוא לא מבין כלום הוא רק ילד לא נתיחס" ....

וכן אני שוב מדגיש נכון אולי יש לי חשיבה של ילד, אבל אתם צריכים לשמש לנו הצעירים דוגמע טובה, לעזור לנו..

ומקווה שאכן תעזרו .. !

שבוע טוב !

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

ברורררררר ברוררררר

כי זה הענין המהותי בכל הדיון פה :roll:

חבר'ה גם לא כדאי כלכלית להתחרות ברייסים - זה גומר צמיגים ודלק מהר מאד, ועם עליית המחירים של הדלק אתם מהר מאד תמצאו את עצמכם במצב של לירן :lol::wink:

ראלימן,

65 קילו על 1 כ"א - הנעה אחורית.

במיוחד עכשיו שנגמרו המפגשים קל"ב.....

:roll:

פורסם
וילד? חחח אתה ממש לא מכיר אותי ואתה יכול לבדוק את ההיסטוריה שלי בהודעות בפורום או לבוא למפגש ולדבר איתי. אז תיהיה לך זכות לקרא לי ילד

ולא לדבר מרחוק על זה ועל זה.

מה לא ילד? :lol: מתי הסתכלת במראה לאחרונה? במבט ראשון מי שלא ראה אותך אף פעם ולא מכיר אותך בהחלט יחשוב שאתה ילד :D מה לא? :p

פורסם

כן גם אני, גם אני בדיוק כמוהו, כן אני בן 16 וחודשיים[הנה *הסגרתי* את עצמי...]

וכן גם לי הייה חלומות בקשר לאוטו של אבא שלי [סוויפט יד ראשונה שנת 93 ידנית 1300]

עד שהופה יום אחד אבא שלי מכר,ובטח כולכם אומרים אה ילד ילד וכול שאר השטויות...

אבל הייתי כול כך קשור אל האוטו וגם היו לי תוכניות לגביו וכו' ומאוד הייתי עצוב כנפרדתי ממנו.

זה נשמע לכם שטויות כי לכם יש כבר רשיון ואם תזכרו לרגע בגיל 16 תראו שהייתם [בלי הכללה אני מדבר בכלליות מי שמזדהה יופי, מי שלא אז שינסה להבין]

בדיוק אותו הדבר.

מאז תחילת שנה שעברה כבר נרשמתי לפורום של מאס טיונינג וגם שמה למדתי הרבה.

זה דבר שאי אפשר להסביר האהבה הזאת שלי ולפרארי טסט דרייבר יש.

אני מבין אותו, גם אני הייתי ככה לפני שמכרנו את האוטו:ביררתי בקשר לקיטים חיצוניים,מנוע הכול.

אז רק שתדעו באנו לפורום כדי ללמוד.ויהיו כאלה שיגידו:"תחכו שיהיה רשיון ואז..."

אז זהו שאי אפשר,זה מושך אותך,

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

גם אני בכיתי כשהייתי בגן וההורים שלי מכרו את האלפא 33 שלהם (סיפור אמיתי וקורע לב!).

זה עדיין לא עשה אותה מכונית טובה. :roll:

אבל בתכלס, תתעניינו, תלמדו, תשכילו, תתאשכנזו. בכבוד.

בשביל זה אנחנו פה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...