Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Clio RSI - עזרה

IDaN553
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש בפורום הזה :-)

טוב ככה אני רוצה לקנות רנו קליאו RSI בתור רכב ראשון.

שמעתי אליו הרבה דברים טובים והרבה דברים רעים..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

רציתי לדעת את כל הפרטים הרגילים עליו..

צריכת דלק נוחות אמינות וכל השאר.

וגם הבנתי שהאחזקה שלו לא כל כך זולה אז אם יש פה מישהו עם RSI שיודע דברים על האחזקה שלה והטיפולים

שיגיד לי..

תודה לעוזרים [=

פורסם

הרכב אינו מתאים לאילו אשר קיבלו מאת רשיון הנהיגה שלהם אך מכבר.

מציע לך להתגלח על רכב אחר לדוגמא 206 ידנית, תאמין לי שלא תצליח לגרד 20% מיכולות הרכב, אבל הוא ילמד אותך רבות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
הרכב אינו מתאים לאילו אשר קיבלו מאת רשיון הנהיגה שלהם אך מכבר.

מציע לך להתגלח על רכב אחר לדוגמא 206 ידנית, תאמין לי שלא תצליח לגרד 20% מיכולות הרכב, אבל הוא ילמד אותך רבות.

רנו קליאו RSI זה לא קליאו ספורט של שנות האלפיים!

206 עולה כמו 2-3 RSI!

ה-RSI טובה בתור רכב ראשון, רובן עברו התעללות ובהתאם לזאת תיהיה האמינות.

פורסם

לי היה RSI בתור רכב ראשון , ונהניתי ממנה כל רגע .

206 ? איך אפשר להנות מהעגלה הזאת ? ה- RSI אפילו מהנה יותר מה-206GTI (מדבר מניסיון אישי) .

לך על זה תשתדל למצוא אחת במצב סביר .

פורסם
גם אני חושב לחפש אחת.

אני ישמח לקבל פירוט על עלות אחזקה שנתית של הרכב, ואילו תקלות אופייניות לרכב זה.

אוטו מעולה. יש ברשותי אחת כזו (השנייה במספר).

מרוצה עד הגג.

נקודות שיש לשים לב לפני קנייה: חשמל,סאן-רוף ומנוע צעדים.

יש לקחת בחזבון בלאי טיבעי .בכל זאת,רכבים משנת 94-97 .

פורסם

נזילות בסאן רוף זו מחלה מאוד ידועה של הרכב (לפני קניה יש להכניס את הרכב לשטיפה חיצונית לאיתור נזילות) ,

מסרק הגה + משאבת הגה גם בעיה די קבועה ברכבים הללו .

פורסם

אני בעל רכב RSI,

אזחקה:לא ממש יקרים.יש הכול חלקים לא מקורי ואפשר למצוא בזול.ואם רוצים החלקים מקורי אכן זה יקרים.זה הכול.

טיפולים:מדובר רכב ישן ולא צריך ללכת למוסך מורשה אתה יכול לקנות בעצמך שמן באיכות טוב,פלגים מסנן שמן מסנן אוויר עד 200 שקל חלקים לטיפול זהו.

ואמינות:תלוי הבעלים קודמים שהתעללו..לפני 3 שנים קניתי RSI,היו המון בעיות בגלל הבעל קודם דפוק שלא מטפל בכלל.במיד התקנו הכול וכבר לא בעיות כבר עברו 3 שנים.

מחלות:אכן סאנרופים,וגם הגיר שהכי מומלץ להשים שמן מקורי.אך זה יקר,עלתה לי 320 שקל על השמן מקורי של ELF לגיר.וזה לא עושה בעיות.במסרק הגה לא מחלה.רק מחלה במשאבת הגה כוח. ומחשב של מזגן.מנוע צעדים דפוק של צרפתיה.זה הכול שהיו לי בעיות ב-3 שנים.

בהצלחה.סלח לי על השגיאות כתבה שלי.

• תוכן חדש...