Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מתכנן לקנות את הנגן של Clarion ואת הקומפוננט של MB Quart, ולהתקינם בטויוטה יאריס שלי.

אגב, למי שלא מכיר, דגם הנגן DB285USB זהה לדגם DB365USB בתכונותיו, רק חדש ממנו (דגם 2008)

דעו לכם שאני לא מחפש עוצמות גבוהות שיוציאו ראשים מחלונות העיר כשאני עובר ברחוב, אלא רק איכות שמע טובה מאוד עד מעולה.(בטווח המחיר שלי כמובן שהוא הסביבות ה- 2000, 2500 גג, אך שימו לב שהנגן והקומפוננט כבר עולים 1500 יחדיו)

2 שאלות למבינים:

1. האם יש לי צורך כלשהו במגבר? מבחינת הספקי RMS? ממה שאני מבין הנגן מספק את בדיוק את הספק ה- RMS הדרוש לקומפוננט, ואין ממש צורך במגבר. האם יש מצב של חוסר התאמה במתחים? בהתנגדות החשמלית? האם תוכלו לספק לי מידע נוסף רלוונטי? אני מאמין שאני לא באמת מבין בנושא כמו שאני חושב שאני מבין.

במידה וכן יש צורך במגבר אשמח לקבל המלצות

2. לגבי הקומפוננט, מבחינת תדירויות, האם יש צורך בתמיכה של סאב? סגנון המוזיקה שאני שומע הוא בעיקר מטאל. שוב גם פה אשמח לקבל המלצות.

תודה מראש למגיבים

פורסם

הר"ד מספר כ18RMS אם אני לא טועה,והקומפוננט הוא 50RMS.

המגבר של הרדיו דיסק לא חזק,ובעל עיוות גבוה יחסית.

מגבר בהחלט יעזור המון,הקומפוננט ישמע אחרת לגמרי.

אם אתה לא מחפש באס חזק אז אני חושב ש6X9 מאחורה בהחלט יספיקו לך.

או סאב 8-10אינצ'.

ההצעה שלי אם אתה מעוניין לשמוע טוב,תקנה חלקים לאט לאט ובכך תאסוף מערכת לפי מה שאתה מחפש.

תשמע את הקומפוננטים לפני שאתה קונה אותם.

בהצלחה

פורסם

אין ספק שבשביל לקבל איכות גם צריך מגבר

, מגבר זה לא רק בשביל עוצמה זה גם עבור הגברה בריאה ונקיה וגם שליטה על הרמקול ועוד

אבל , גם סאב צריך בשביל להשלים את ההרמוניה של הסאונד

לכן הייתי ממליץ ללכת על מגבר 4 ערוצים סביר + סאב (אפילו לא צריך להשתגע בסאב) קיקר C12\C10

וכיוצא בזה

מבסוט ?! בטוח שתיהייה יותר מאשר רדיודיסק וקומפוונט מוגבר עליו בלבד .

יום טוב , רוני .

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...