Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום סיימתי את התקנת המערכת,אני הרכבתי הכל לבד כולל אטימה העברת חיווט וכו'.

הרכיבים הם:

ר"ד:sony cdx-m8805x

מגבר:zapco i-2100

מונובלוק:clif designs le1.1

סאב:היפוניקס HFI

במה קידמית:MOREL DOTECH OVATION עם טויטרים MT23

אם אפשר אשמח על הדרך לקבל חוות דעת על המערכת, הר"ד יוחלף בקרוב לאלפיין 9887 ככל הנראה.

חזרה לעניינו:

אחרי הרכבת המערכת, כשהאוטו מכובה המתח מראה על 13V ובוויום גבוה יורד גם טיפה מתחת ל12V.

והסט הקידמי נחלש משמעותית לאלפית השניה וחוזר בחזרה.

כשהאוטו מונע,המתח עומד על 14.3V-14.2V אך יורד ל13V בבאסים חזקים בווליום גבוה (כמעט FULL).

והטורים רוקדים מעט.

אין עמעום או הבהוב אורות,הכל עובד תקין.

יש לציין שהחלפתי נעלי מצבר,אולי החיבור לא טוב?או משהו בסגנון?

האם הבעיה יכולה להיות בכבל ה"-"?

החיווט במערכת איכותי,MONSTER ו STINGER כבל המתח המועבר בעובי 4G וכך גם ה"-".

במה יכולה להיות הבעיה?

תודה לעונים ולילה טוב.

סטס

פורסם

לי זה נשמע תקין לחלוטין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על התשובות המהירות,

שכחתי לציין כמה דברים.

יש לי קבל 1.2A ומצבר 45A,האם זה מספיק למערכת?

המצבר הוא מסדרת BLUE של וולטה (אם אני זוכר נכון).

האם שדרוג "שלושת הגדולים" יתרום למשהו?

שוב תודה.

פורסם

לא במקרה שלך. מערכת החשמל ברכבך מתפקדת מעל ומעבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם הרכב היה ברשותיי לא הייתי עובר על זה בשתיקה.

כאשר הרכב עזב את שעריי המפעל עם איבזור מלא ומערכת שמע סטנדרטית ומפעילים את כול הצרכנים הכבדים וגם מערכת השמע בהספק מלא אזי מתח המוצא עדיין נשאר בסביבות 13.8 וולט וזה תקין.

זה שאתה או המתקין אומרים שזה סביר תהנו.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק תעשה טובה ... תענה לעניין .

הרכב שלי יצא מהסוכנות לפניי כ חצי שנה שכל המערכות פועלות ואין לו סטריאו עדיין המתח היה על 13 .

בוא תראה לי רכב אחד שכאשר כל המערכות פועלות הוא על 13.8

פורסם

אתה צודק,רק יש הבדל קטן.

13.8V עם רדיו טייפ\דיסק ו2\4 רמקולים בהספק של 20RMS\50W הכל?

עם כל החשמל (אורות גבוהים,מזגן,איתותים,בקרת שיוט,וישרים וכו')

כשלכל זה מתווסף מערכת סאונד שצורכת בערך פי 30 מהמקורית,אין סיכוי שזה ישאר אותו הדבר.

בכל זאת אני יקפוץ לחשמלאי לבדוק את העיניין.

תודה לכולם.

פורסם

תעשה לי טובה זה נשמע לך הגיוני שהטורים עולים ויורדים כאשר מערכת השמע עובדת ? אתה היית קונה רכב חדש עם תופעה כזו ? אני לא !

יש פה בעייה במוקדם או במאוחר כאשר מתח המצבר יירד ל-12.0 וולט והבחור יפעיל מספר צרכנים עלולה מנורת הטעינה להדלק.

תציין תחילה את פרטי הרכב, קשה לי להאמין לדברייך שהמתח היה 13 וולט אולי 13.8 ?

בסל"ד סרק עם כול המערכות עובדות המתח לא צריך לרדת ל-13.0 וולט כי אחרת אין טעינה תקינה של המצבר !

המלצה שלי לבדוק את מתח הטעינה גם בסל"ד של 2000-2500 בסל"ד זה האלטרנטור כמעט במלוא התפוקה שלו.

ברכבים מסויימים מצויין בספרות הרכב במפורש שאין להפעיל את המפוח של המזגן על מקסימום בכדי למנוע מצב של חוסר טעינה תקין של המצבר ולהוסיף על זה מערכת שמע כבדה נראה לי בעייתי.

עתיד, תפתח את ספר הרכב בעמוד שמדבר על מערכת בקרת אקלים/מיזוג (אני מכרתי את הגולף שלי יחד עם הספר וכול הבעיות :-))

מתח המצבר כאשר הוא טעון ב-100 אחוז הינו 12.7 וולט אז איך בדיוק המצבר נטען כאשר המתח הינו 13.0 וולט ?

פורסם

מה שאומר שאורך חיי המצבר התקצרו באופן משמועתיי מכיוון שמצבר חייב להיות טעון תמיד במקסימום SOS כלומר לשמור על מתח קטבים של 12.7 וולט.

ואתה רוצה להגיד שזה מצב תקין 12.0 וולט ? אם היה לך גולף דור 5 ומתח הקטבים היה יורד ל-12.0 וולט אזי מערכת ניהול בקרת חשמל (יש דבר כזה) הייתה מרימה את הטורים כאשר הרכב בסרק בכדי שמהירות הסיבוב של האלטרנטור תעלה וגם הזרם שהוא מסוגל לספק.

אני מעדיף שלא להמשיך לענות באשכול מכיוון שהנושא נטחן עד דק בפורום הזה וגם בפורום הטכני.

תמשיכו להקשיב למוסיקה נעימה ולא להרעיש ברחוב האצ"ל רמת-גן ביום שישי.

פורסם

זה שהטורים עולים ויורדים לא בהכרח קשור לפעולה של מערכת הסטריאו כשמדובר ברכבים חדשים.

בטויוטה 2007 שאני נוהג בה הטורים קופצים באופן יציב וקבוע מ0.5 ל0.75 ל1 וחוזר חלילה. הרכב תקין לחלוטין כולל מערכת החשמל.

מדובר על עמידה בהילוך סרק או בדרייב ברמזור.

אני צריך לבדוק אם זה קורה גם ב2008 דרך אגב... יש אחת במשפחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...