Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בחיווט כבל SCART ל SVIDEO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

בלי לספר את הסיפור הארוך והמתיש, אשמח לשמוע אם למישהו יש סכמה לחיווט מ SCART ל SVIDEO וזוג RCA. אמור לשמש לחיבור ממיר "יס" לטלויזיה.

חיפוש בגוגל וויקיפדיה העלו תוצאות, אך לצערי אין לי אפשרות לראות את החיווט בתוך קונקטור ה SVIDEO שכן הוא מוצק. גם המולטימטר בחר לתת את נשמתו לבורא ואין לי דרך לדעת מי נגד מי.

כל שאני יודע הוא שיוצאים ממנו ארבעה חוטים: כחול, אדום, צהוב ושחור. מה RCA יוצאים אדום, לבן, ואני מניח ששחור כמינוס משותף (שאותם כן הבנתי לאיפה צריך לחבר בקונקטור ה SCART).

אני משער שהצבעים הם צבעים קבועים, ולכן אם למישהו יש סכמה פשוטה או פשוט יוכל להגיד לי באיזה באיזה פין כל חוט יושב זה יהיה מצויין (מרק?)

תודה,

איתמר.

Picture2.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה צוחק שלא מצאת נכון ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Scart

http://en.wikipedia.org/wiki/Svideo

יש שם מצד ימין את הרשימות פינים ב2 המחברים.

אתה צריך חיבור 4 פינים OUtput מצהד של הסקארט.

אבל חבל - מתאמים כאלו יש מוכנים מסקארט לSVIDEO (אני משתמש באחד כזה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תאמין לי, זה כלום לעומת מה שעוד יש בתת-לינקים של וויקיפדיה בנושא הזה. ביליתי שם כמה דקות טובות היום, אך הבעייה היא שאני לא יכול לראות או לבדוק איזה חוט הולך לאיזה פין בקונקטור של ה SVIDEO.

חשבתי שאם צבעי החוטים הם צבעים מוסכמים בתעשייה יהיה יותר טוב, אך לא מצאתי שום סכמה כזאת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הנה סכימה אם מדובר ב S-VIDEO OUT

scart_adap.gif

אם בידך S-VIDEO IN ז אלו החוטים המקבילים בין היצאות של החיבורים השונים של ה SVIDEO

s.video.gif

אם כל זה לא מספיק לך אז סתכל פה עוד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

1. חרשתי את האיורים האלה אבל זה לא עוזר :wink:. אני לא יודע איזה חוט מוביל לאיזה פין בקונקטור SVIDEO.

2. אני צריך להשתמש בכבל כ SCART ל SVIDEO ולא להפך.

3. מולטימטר יפתור את כל הבעיות, נראה לי שמחר איזה פלוק קטן יצטרף למשפחה.

תודה!

איתמר.

פורסם

זמן זה כסף ובזמן שאתה מבזבז יכולת כבר לקנות מתאם בפחות מ-20 ש"ח ולסגור עניין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עפר, אם היית מכיר את כל הסיפור שלי עם הכבל לא היית מדבר ככה. בכוונה פתחתי את השרשור עם המשפט "בלי לספר את הסיפור הארוך והמתיש" :wink:.

חוץ מזה, מה קרה, קצת עניין בחיים. לי אין צרפתייה מאתגרת.

אחרי שהצלחתי למצוא היום לאיזה פין מוביל כל חוט (שיטת הסוללה והרמקול) - תוך 5 דקות הכבל היה שמיש.

תודה לכל מי שניסה לעזור.

איתמר.

• תוכן חדש...