Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לעבודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז לאחר שפוטרתי מעבודתי הקודמת לאחר 11 חודש אני מחפש עבודה חדשה.

אני הנדסאי,שנה לפני גיוס,מחפש עבודה לא בבוקר כי אני לומד אלא אחרי הצהריים,באיזור תל אביב רצוי מאוד אבל אפשר גם לחרוג קצת לכיוונים נוספים.אני לומד אלקטרוניקה ומחשבים,כך שידע בסיסי בשתי אלה יש לי,רק שלא ניראה לי שמישהו מתעסק עם מה שאני לומד במחשבים:-).

לכול מי שיש הצעות מענינות,כיוונים וכו,יבורך.:lol:

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אולי עבודה בתמיכה טכנית? טכנאי שירות לPC באחת מחברות התמיכה?

השכר לא משהו, אבל יש כמה וכמה מקומות בהם תוכל לקבל משמרות גמישות יחסית שיתאימו לך בשעות העבודה ויתנו לך מספיק מרווח גם בשביל מבחנים ושאר הפתעות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמו שאמרתי,הידע שלי במחשבים לא ממש בכיוון של תמיכה טכנית או משהו בסיגנון,יש לי ידע רק בשפה עילית,וכול שאר השטויות האלה.:|

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תתפלא לגלות שלא תמיד צריך ידע טכני גדול במיוחד כדי לעבוד בתמיכה טכנית.

אני לא מכיר עבודה בתחום האלקטרוניקה שתקלוט אותך לעבודה כמו שאתה מחפש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני יודע צביקה שאף אחד לא ייקח אותי לעבוד בתחום,חשבתי שאולי למישהו יש כיוון לטלמרקטינג או משהו בסיגנון,אני מוכן לשקול הכול חוץ ממלצרות.:roll:

איך אני יכול לעבוד בתמיכה טכנית כאשר אין לי ידע מספיק?

פורסם
אני מוכן לשקול הכול חוץ ממלצרות.:roll:

מה רע במלצר ?

באולם כייף לעבוד, אתה מרוויח כ-120 ש"ח לערב בסיס + הטיפים שאתה עושה זה אחלה כסף.

אתה אוכל את האוכל של האולם ויש מלצריות כוסיות 8)

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

יש אנשים שלא מתאים להם לחזור כל יום עם כאב גב, זה לא תמיד דווקא נגד מלצרות.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

פנה בה"פ לליטל (נהגת שודים) או ג'ורג' (Pasparto).

יש להם ג'ובים שמתפנים חדשות לבקרים בתחנת דלק "פז" בפ"ת ובחנות יילו הצמודה אליה.

לא צעד גדול לקריירה, אבל שעות די נוחות וחברה איכותית למדי, ממה ששמעתי.

בהצלחה. 8)

פורסם

מלצר אני לא מוכן,5 שנים הסתדרתי בלי אז בטוח גם התקיים הלאה במשרות אחרות.

הרעיון של תחנת דלק יילו נחמד,רק שאני לא יכול לשבת הרבה זמן במקום אני חייב לעשות משהו,ולשבת הרבה זה מה שעושים שם:-),ההצעה הזאת נירשמת לפניי בכול אופן.

הצעות נוספות יתקבלו בברכה.

פורסם

הבעיה שלך מוכרת, גם אני לא מסוגל לעבוד במלצרות למרות שניסיתי מס' פעמים

אך זה הסתיים בריב עם "רבי" המלצרים שמה שהם יודעים הכי טוב לעשות זה לצעוק

ולהראות שהם "הבוסים"-לא אצלי ולא בשבילי היחס המגעיל הזה.

אשמח להתעלק קצת על השרשור ולקבל גם הצעות למיניהן- אני בן 18 עוד חודש וחצי ותאריך

הגיוס שלי דיי רחוק אז אשמח לקבל הצעות(אשמח לפרטים על עניין תחנות הדלק..)

פורסם

כנס לכול סניף יילו תשאל אם הם צריכים עובדים.

הצעות נוספות בשבילי יתקבלו בברכה.

• תוכן חדש...