Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני כשלוש שבועות הייתה נזילה של מים מהרדיאטור והלכתי ישר למוסך.

כששאלו אותי מה קרה עניתי ברור שנוזל מים מהרדיטטור וכל הזמן אני צריך למלא מים.

המוסכניק בדק את העניין ואמר כן הרדיאטור סדוק לגמרי אי אפשר לנסוע {אני בן של מוסכניק לשעבר במוסך מרכזי מרצדס ולכן התקשרתי לאבא ושאלתי אותו מה עושים , הוא אמר לתת לו לבדוק את כל האוטו כי אולי זה איזה צינור משוחרר או פגום או משהו בסגנון ואני העברתי את זה למוסכניק}.

לאחר בדיקה חוזרת המוסכניק אמר שזה אכן הרדיאטור והוא החליף לי אותו במקורי מהחברה באותו רגע.

זה היה יום רביעי, יום שישי אמא שלי חוזרת מהעבודה ומודיעה לי שיש לה ריח של שרוף ושנזל לה בחניה כשהיא הגיעה הביתה מים. לקחתי את האוטו למוסךך באותו רגע והוא בלי למצמץ הודיע לי שהלך לי ראש מנוע אפילו בלי לבדוק לעומק.

הפעם כבר לא נשארתי אדיש ונתתי לאבי לבדוק את האוטו בעצמו ואכן הלך ראש מנוע. שאבא שלי אומר שזה באשמת המוסך

הוחלף ראש מנוע ואחרי שבוע שהואוטו במוסך הוציאו לי אותו.

שוב יום שישי אני בא לקחת את האוטו שחיכה לי בחוץ כי המוסך סגר התחלתי לנסוע באוטו וכשהגעתי כ3 קילומטר לבית האוטו התחיל לעשות רעשים שבחיים לא עשה מעין פמפומים והאוטו עצר שבק חיים. גררתי אוטו לצד הדרך והתקשרתי למוסכניק אמר לי שיוןם ראשון הוא יבוא לבדוק . הבן אדם בודק אמר שצריך לקחת את האוטו למוסך הזמנתי גרר ובמוסך אמרו לי שלא החליפו משאבת מים נתתי להם להחליךף כי כבר אפסו כוחותי ואתמול הבן אדם אומר לי שהלך לי כל המנוע וזה מסתכם ב9 אלף שקל לא כולל הראש מנוע והרדיאטור שזה עוד 3800 שקל .

השאלה שלי זה אם לא המוסך כחלק מאחריות שלו זה לקחת א התקלה על עצמו כי הוא אמור להיות אחראי על דברים שקורים אצלו ואם הוא לא חיבר טוב דברים ולא הרכיב פיוזים וכדומה שאבא שלי ראה אתמול זרוקים ליד האוטו כמו הרבה חלקים מהאוטו .

השאלה היא מה עושים רבים עם הבן אדם על זה או שאין לי בכלל מה לעשות פה אלא רק להחליף מנוע????

משתמש יקר, נא לקרוא, להפנים ולפעול בהתאם לכללי הפורום, במיוחד זה:

www.carsforum.co.il/vb/announcement.php?f=9&a=32

הנהלת הפורום.

פורסם

אוקי מצטער זה פשוט מלחץ ומכניסה ראשונה לפורום הזה הרכב הוא קאיה ריו 2005 הבעיה היא רמאות או פאשלה של המוסך

פורסם

לירן שלום,

לא ברור מההודעה שלך (ואני לא בטוח שאתה יודע) מה גרם להרס המנוע. בכל מקרה כמובן שמנוע שעבר שיפוץ ראש לא אמור להיזרק לפח לאחר 3 ק"מ מצאתו מהמוסך.

אם אביך מבין במכונאות אני מציע שתגשו יחד למוסך, תשבו עם בעל המוסך ותבינו מה בדיוק קרה שם. אם המנוע היה דפוק טרם שיפוץ הראש מדוע ביצעו בכלל שיפוץ ראש? אם הכשל הוא אחר להבין מה אחריות המוסך במקרה זה.

אם אתם רואים שאין מענה הולם כמובן שניתן להוציא את הרכב, להכניסו למוסך אחר, לקבל חו"ד שמאי רכב לתבוע באם יש צורך.

פורסם

אביב שלום, תודה שענית לי במהרה המנוע מעולם לא עשה בעיות הוא אצלנו שנתיים וחוץ מלמלא מים ולבדוק שמן מכסה המנוע לא נפתח מעולם מרוב חוסר בעיות.

הבעיה היא כזאת המוסך הוא של שני שותפים אחד אחראי לרדיאטורים ואגזוזים והשני אחראי למנועים וגירים ... התגלה לי היום בזכות קשריו של אבי שהשותפות נפוגה ושמי שהחליף את הראש מנוע הוא אחראי הרדיאטורים כנראה ולא המוסכניק שמבין ומתמחה במנועים , וזה גם עונה על כך שאבא שלי ראה חלקים מהאוטו לא מחוברים בפנים כי הוא כנראה יודע לפרק אבל לבטח לא להרכיב.

הבעיה היא שאני לא יודע איך לאכול את זה שהמנוע הלך הוא רוצה עכשיו 9וחצי אלף שקל על מנוע מפירוק ועוד הרדיאטור וראש מנוע ומשאבת מים.

מאיפה אני מביא שמאי רכב או איך אני מצליח לדבר עם אדם כזה .

פורסם

אני לא יודע לגבי כל הסיפור ההזוי הזה של השותפים. כעיקרון למיטב ידיעתי אגזוזן לא רשאי לעסוק במכונאות רכב. לכן אם ניתן להוכיח שהוא ביצע את העבודה ללא חסות של מנהל מוסך מוסמך גם זה יכנס בטיעון חזק לרשלנות.

בכל מקרה העצה עדיין תקפה. גש עם אביך בכדי להבין למה אתה אמור להחליף מנוע לאחר שביצעו שיפוץ ראש. חוץ מזה לא ברור למה אתה צריך לשלם על שיפוץ ראש עם ממילא מוחלף כל המנוע.

תיעזר במישהו שקצת מבין בתחום, דבר ראשון גרור את הרכב למוסך אחר שאתה סומך עליו וקבל חוות דעתו. במקרה הצורך הפעל שמאי רכב שתקבל בהמלצתו של מישהו שקרוב לתחום או בהמלצת מוסך אחר. לאחר קבלת חוות דעת השמאי פעל בהתאם.

פורסם

אביב תודה רבה על העזרה זה בדיוק מה שאני יעשה מחר בבוקר אני ואבא שלי הולכים למוסך לשבת לראות מה קורה שם. איפה הדברים עומדים ומה הפאשלה {שלו כנראה } ונראה מה נעשה אני מקווה שזה יגמר כמה שיותר מהר ושלא ניסחב עם זה כי בנתיים מתוך שלוש השבועות האלו נהגתי על האוטו אל המוסך ומהמוסך חחח וזה לא הייתה חוויה נעימה.

• תוכן חדש...