Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בידוד מול HU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
TOP SECRET הוא זמני בינתיים אבל עושה עבודה טובה מאוד.

יש לך מפגש צפון שבוע הבא. נא להגיע.:lol:

אמיר

אני יודע 8)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

טוב בנאדם אחד שנדחף לפוסט זה סבבה אבל מזה כל ההתפרצות הזאת לכו פתחו תרד משלכם!!!

מצטער על כל הטרחה אבל מצאתי היום דיל מטורף ומחר אני מביא את ה- Pioneer AVH-P4900DVD.

ד"א אם למישהו יש מידע שיכול להועיל לי על הHU הזה אני ישמח...

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

ראיתי את השירשור רק עכשיו , אבל לדעתי בין פיוניר 880 לפיוניר פשוט ההבדל הוא די גדול , אבל הרבה פחות מאשר ההבדל בין רמקול שמנגן לדלת אטומה (ובמיוחד בטויוטה) , ובין רמקול שמנגן לדלת ללא איטום . מה שכן אולי כדאי לך לבדוק האפשרות ליצור פוד לרמקול בחלל הדלת (זה לא יעזור לרישרושי הפלסטיק ולרעשים מהדלת אם יש לך כאלו , אבל לפחות זה יתן לרמקול סביבה טובה )

בברכה יהודה

פורסם
סליחה שאני נכנס לכאן בשאלה הזאת אבל מיותר לפתוח תר'ד בשביל זה

-איטום של שני דלתות עם סקאנד ספיק (אם אני לא טועה בשם) עם עבודה שווה 600 שקל?

תודה מראש

איטום לשני דלתות כמו שצריך עם עבודה לא ניראה לי שיעלה לך 600 ש"ח אלה הרבה יותר ואמיר יש בזה הרבה עבודה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כן יש בזה עבודה, לא אמרתי שלא. אבל זאת עבודה כיפית לא עבודה קשה יותר מידי.

ובסופו של דבר כשהכל נשמע מעולה ואתה יודע שאתה אטמת את זה, מבחינתי זה עוד יותר כיף.

MCLM הם התכוונו שזה מעט מידי כסף עבור עבודת איטום.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

נכון אני התכוונתי לעבודה עצמה +חומר 600 ש"ח זה כלום וכמו שאמרת אף אחד לא יעשה לך את העבודה הזאת במחיר הזה גם אם זה רפה בנד

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...