Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בידוד מול HU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שמאוד קשה לענות עליה.

אם אתה יכול תשמע אצלך ברכב את ה HU, ואז תחלית.

ה PRS יתן לך המון אפשרויות כיוון וסאונד עדיף, אך מצד שני הרמקול שלך מנגן כרגע במקום לא הכי אידיאלי (בלשון המעטה).

פורסם

במילה אחת? שניהם.

כרגע השיפור המידי הוא באיטום ושיפור התנאים לוופר. אבל כדי לכוון כמו שצריך ולקבל איכות צליל טובה בהרבה תצטרך לשדרג HU

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
אמיר אתה עדיין לא מגלה איזה מיבאס לקחת?

(מצטער שזה לא קשור)

TOP SECRET הוא זמני בינתיים אבל עושה עבודה טובה מאוד.

יש לך מפגש צפון שבוע הבא. נא להגיע.:lol:

אמיר

פורסם

בידוד (במיוחד בחתיכת פח הזאת :wink:) ייתן את השינוי הכי מורגש בסאונד, ועל אחת כמה וכמה ביחס המחיר \ תמורה.

ברור שאם תשים P880 תשמע שיפור בסאונד, אך לא תפיק את המיטב מהרמקולים שיש להם תפקיד לא פחות חשוב מהד-יוניט איכותי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סליחה שאני נכנס לכאן בשאלה הזאת אבל מיותר לפתוח תר'ד בשביל זה

-איטום של שני דלתות עם סקאנד ספיק (אם אני לא טועה בשם) עם עבודה שווה 600 שקל?

תודה מראש

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

לא, מהסיבה הפשוטה שאתה יכול לקנות את החומר בנראה לי 450 שקל ולעשות את זה לבד. זאת לא עבודה קשה וזה מהנה.

אם יש לך ממש ידיים שמאליות אז כן 600 שקל זה לא נורא.

אמיר

• תוכן חדש...