Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

מדובר ברכב שהתחילה בו בעיה במצוף דלק שזייף הרכב נכנס למוסך

ומאז אחרי תדלוק, הרכב כבה ואפילו לא מניע לפעמים.

בנסיעה רגילה, כל פעם לקראת עצירה הסל"ד לא יציב ואוטו כבה.

במוסך פתיחה וסגירה של המכסה מעל המיכל דלק (איפה שהמצוף)פותר בעיה זמנית.

כשהרכב מתודלק לא מלא חלק מהבעיות מסתדרות.

בנוסף יש ריח של דלק כאילו שלא נשרף מהאגזוז.

במוסך עוד לא הצליחו לפתור את הבעיה וטענו שמילוי דלק לא יכול לגרום לרכב לא להדלק

מה שבפועל כן קורה...

ואגב עכשיו המד דלק בכלל לא תקין או שמראה פול או נופל לסירוגין.

אודה על ייעוצכם בתודה מראש

והמשך יום נעים.

פורסם

לעניות דעתי, משהו במערכת האוורור/נשם/קניסטר של מיכל הדלק לא תקין, לא מאפשר לאוויר לחדור למיכל הדלק ולמלא את מקום הבנזין שיצא. זה בא לידי ביטוי בצורה חזקה יותר כשהמיכל מלא כי אז יש שם מעט אוויר מלכתחילה והוואקום שנוצר עם ירידת הדלק מתפתח בצורה חזקה ומהירה יותר. אני לא מכיר את מערכת האוורור ברכב הזה אבל מספיק שחור נשם בפקק או במכסה המצוף יהיה סתום בגלל שהמוסך הניח אותו במקום מג'ויף או משהו כזה בשביל שתקלה כזו תיווצר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

גם אני סובל בדיוק מאותה תקלה,

וכמו עם שי גם לי החליפו מצוף דלק אבל זה לא פתר את הבעיה, כי הוא מזייף וכך גם המנוע,שלא לדבר על הריח החונק של הדלק בתוך הרכב.

כרגע האוטו שלי נמצא במוסך, ואני אובד עצות,

מישהו יכול לעזור לי לפחות באיתור מקור התקלה ???

• תוכן חדש...