Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס 05 או06 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

ראשית,חייב לשבח את הפורום על המקצועיות והאדיבות,אל תפסיקו.

אני נמצא בהתלבטות לגבי רכישה של פורד פוקוס 05 או 06,לפי מה שקראתי אין הבדל גדול מלבד צורה ואבזור ובכל זאת נאמר לי ע"י חבר שעובד באלדן שה-05 עדיפה בסחיבה ומן הסתם גם בצריכת הדלק,הוא ממליץ חד משמעית על ה-05 ואני נמשך יותר ל-06,האם יש צדק בדבריו?

אגב,מדובר בהאצ'בק.

אשמח לקבל עזרה לגבי ההתלבטות,תודה.

פורסם

שתיהן מכוניות מצויינות. אני מחזיק בשתיהן (06 ליסינג סדאן סטנדרטית ו-03 האצ'בק גיהה ידנית) ומדובר בשתי מכוניות שונות לחלוטין - אז תגיד למי שאמר שאין הבדל גדול שהוא לא יודע על מה הוא מדבר.

אם אתה מחפש מרחב פנימי גדול יותר, נוהג להסיע נוסעים מאחורה וחשוב לך מחשב דרך שמראה לך כמה קילומטרים יש לך עד להתרוקנות מיכל הדלק ומה הטמפרטורה בחוץ - לך על החדשה יותר (רצוי אפילו 07, כי אז היא קיבלה 6 כריות אוויר).

אם אתה מחפש הנאה מנהיגה - חד משמעית: הישנה יותר.

פורסם

2006 בעלת תא נוסעים ותחושה כללית איכותית יותר, הדגם משנת 2005 פחות כבד כך שהסחיבה טובה יותר,

ממליץ לך לקחת נסיעת מבחן על הדגם החדש אפילו בסוכנות ואם הוא מספק אותך מבחינת ביצועים ללא ספק לקנות את הדגם החדש שבנוי טוב ואיכותי יותר.

פורסם

2005 עדיפה אם המודל לא מפריע , לדעתי עזוב את הדקויות ולך על 2006 "צעד עם הזמן" ואל תביט אחורה , זהו משפט שאני מרבה להשתמש בו בהמלצותי לרכב מתקדם יותר.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

המנוע והגיר בשני הדגמים הינה אותה חטיבת הניע ברכב. לרעת פוקוס 2 משקל עצמי גדול יותר מה שהחליש את ביצועי הרכב לעומת פוקוס 1.

לעומת זאת פנים הרכב עדיף משמעותית בפוקוס 2 .

לשיקולך.

• תוכן חדש...