Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NOTES בראלי

דובי מילר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ועוד משהו נוסף יש משפטים אחד מעל השני שזהו עוד כיוון זרימה

לי היה קשה לזרום עם הקראה כזאת האם יש סיבה ספציפית לצורת הכתיבה הנ"ל?

פורסם

אז ככה -

כותב ומקריא משמאל לימין !

הופך דפים בצורה הרגילה, עם יד ימין , בזמן ההקראה של דף מסויים הוא למעשה כבר מופרד עם האצבעות ומחכה להעברה, בנוסף עם אגודל יד שמאל אני מלווה את השורה אותה אני קורא .

צורת הכתיבה - עניין של נוחות שהתרגלתי. רק לאחרונה בעצתו של גבי סרוגו, הפכתי את המילה "שמיים" לסימון - ^ .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

עקרונית גם את הימין והשמאל אתה יכל להפוך לסמלים כמו ש" לשמאל, ולימין ימ"

העניין המבלבל הוא שבתוך המשפט שאתה מקריא משמאל לימין יש מילים שקוראים מימין לשמאל, אם הייתה מקריא וכותב באנגלית הכל היה טוב ויפה אך מן הסתם אתה לא ולכן אישית הייתי מחליף ידיים וכיוון דפדוף.

כמו כן אני נוהג לכתוב בעפרון ככה ששינויים לא עושים לי בלאגן, כאשר צריך לשנות תוך כדי סיבוב שני כלומר בדיקת ה NOTS אין פחד לעשות קו על הטעות ולכתוב בקטן מעל ואחר כך לשבת בשקט בצל ולסדר את התיקונים.

אני אוסר על הנווט להשתמש במחק תוך כדי סיבוב שני של בדיקה, עושים קו וממשיכים.

כנל לגבי סיבובים צפופים בסיום העמוד, אני פשוט מתחיל את הדף הבא עם רווח ואחר כך מעביר את השורה מהדף הקודם.

אישית מעדיף מחברת שורות דפים עבים מהרגיל וספירלה המאפשרת נוחות בהפיכת הדף.

סימון כוכביות כל 3 שורות עוזר לשמור על אחידות ברווחים וכו...

פורסם

מעניין דובי שהסמנים שגבי עוזר לך איתם מגעים ממני אה :shock: כנס לנווטס של הקורס הראשון ותראה את הסימנים.

בברכה זלמן

פורסם

חברים, חברים להרגע .

זלמן , את קורס הניווט הראשון שעשינו לפני כמה שנים בשפיים עשיתי מיד כשהתחלתי לנווט אבל עדיין לא השתמשתי בסימנים, יש לי את כול מחברות ה-NOTES שלי מכול הראלים שהשתתפתי בהם עד היום.

לאחרונה , לאחר הראלי בתל-צפית ובעקבות שיחה עם גבי סרוגו עשיתי שדרוג ב-NOTES והפכתי את המילה - "שמיים" לסימון בו אני משתמש כיום - ^ .

אהוד - לגבי ההקראה משמאל לימין, בזמן שהכתיבה מימין לשמאל...ככה התרגלתי ולכן אני גם לא מתבלבל בזה.

אתה בהחלט צודק לגבי ההקפדה של הרישום מבחינת צפיפות וסדר , יש דפים שאני מקפיד יותר ויש דפים שלא..עדיין אין לי סדר מושלם בזה. אני משתדל לסיים כול דף סימון של מרחק ולא של פנייה בכדי שיהיה יותר זמן להעביר דף ולהתאפס .

דובי

פורסם

My 2 cent.

את כתיבת הNotes שלי למדתי מהמורה הכי טוב שיכלתי לבקש - זלמן.

דובי, אני יודע כמה קשה לשנות הרגלים, אבל לדעתי אתה צריך לעבור לסימנים במקום מילים.

המחברת תיראה נקייה יותר, ברורה יותר, וקלה להבנה.

הנה 2 דפים מהמחברת שלי מהראלי האחרון.

לאלו שלא יודעים, הצבעים מסמנים את החלקים שלהם אני צריך לשים יותר לב, ולפעול בהתאם.

לדוגמא: פנייה קצת יותר קשה/חדה, שגורמת לי להגביר את הטונים.

תמונה0146.jpg

תמונה0173.jpg

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

הנה שרשור מעניין בנושא שמצאתי בפורום בחו"ל, כולל דיון על כל השיטות (1-6, 6-1, 1-10, תאורי וכו'), והשיטה לסימון פניות לפי סיבוב ההגה :

http://www.bmsc.com.au/forums/australian-rallying-discussion/8436-pace-notes.html

ומתוכו - מדריך מפורט :

http://www.bmsc.com.au/forums/attachments/australian-rallying-discussion/1224-pace-notes-pacenote_glossary.doc?d=1143489760

ועוד אחד :

http://www.bmsc.com.au/forums/attachments/australian-rallying-discussion/1225-pace-notes-pacenoting-coral-taylor.pdf?d=1143489773

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

MISTERB

שמח שמצאת את המקומות האלו, דובי כנס ותתרשם גם ממה ששי מראה בנווטס שלו וכמה שזה דומה למה שתראה באתרים בהצלחה.

בברכה זלמן

פורסם
My 2 cent.

...

דובי, אני יודע כמה קשה לשנות הרגלים, אבל לדעתי אתה צריך לעבור לסימנים במקום מילים.

המחברת תיראה נקייה יותר, ברורה יותר, וקלה להבנה.

....

שי , תודה.

אין ספק שכולנו לומדים בכול פעם משהו ומנסים לשפר עוד ועוד .

לגבי מחברת נקייה וברורה - שוב, זה עניין של הכרות עם הכתב שלך ונוחות, ככה שאני לא רואה בזה בעיה, למרות שאני מתכוון בהחלט לנסות לעשות שינוי קטן .

לגבי הכתיבה באנגלית או בעיברית - בתחילת הדרך, כאשר ישבתי עם נדב , ה-NOTES היה באנגלית ולאחר מכן שיניתי את זה, לא מרגיש ממש הבדל . אני חושב שזה תלוי הרבה בניסיון שצוברים .

מיקי - אתה יכול לצרף לפה תמונה של ה-NOTES שלך ?

תודה

דובי

פורסם

בנוסף למיקי, אשמח אם כל נווט/נהג משנה (שחבר בפורום) יעלה תמונה של הNotes שלו.

נהפוך את השרשור למקצועי ומעניין יותר.

יום טוב שיהיה.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תוכן חדש...