Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

עקב לוקר תקול ניסיתי לפרק את הפאנל של דלת נוסע קדמית.

האמת ראיתי כמה סרטים ביוטיוב שמראים איך לעשות את זה אבל אני חושב שהC קליפס תופס אחרת ברכב שלי.

ציפיתי לראות את התופסן מקביל לדלת ככה שעם פלייר שפיץ או מברג ניתן יהיה למשוך\לדחוף אותו מצד אחד ולתפוס אותו מצד שני ,

בפועל מה שאני רואה זה רק את הקצוות שלו יוצאים החוצה מתוך ההדלת (אנכית) ולא הצלחתי להבין איך לשלוף אותו החוצה. (החלק הפרסה שלו כאילו נמצא בתוך הדלת והקצוות פונים לכיוון הידית שאותה אני רוצה להוציא)

מצורפת תמונה שבה נראה קצה אחד של הקליפס,180 מעלות אליו יש עוד קצה שמבצבץ אותו לא צילמתי.

תודה לעוזרים

IMG_0343.jpg

אל תסתכלי בקנקן לכי תעשי קפה

פורסם

זה קפיץ בצורת אומגה

צריך פשוט לדחוף אותו.להלן תמונה

image007.jpg

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

כן ,זה מה שציפיתי למצוא שם.

אבל שים לב למה שרשמתי ,מה שאני רואה זה רק שני קצוות שמבצבים החוצה מתוך הדלת לכיוון הידית ולא אומגה שמולבשת על הידית וניתנת לשליפה.

משהו מורכב אחרת בקורולה בכל ארבעת הדלתות וזה מה שאני לא מצליח להבין

יש מושג?

אל תסתכלי בקנקן לכי תעשי קפה

• תוכן חדש...