Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעוד שבועיים בערך אני מקבל רכב חדש(פג'ו 307 חדשה), עכשיו אני מעוניין להרכיב ברכב הנ"ל מערכת אך יש לי דיי הרבה תנאים להתקנת המערכת:

1) לא יהיה סאב בבגאג'!, לא משנה איזה סאב 12, 10 או אפילו 6 אינצ', סאב לא יכול להיות בבגאג'(לכן יש אפשרות להתקין סאב על המגש(פרי אייר).

2)ברכב ישנו רדיו דיסק מובנה, וחייב, פשוט חייב שלא יהיו טיפת רעשי אלטרנטור!(במערכת הקודמת היו לי המון רעשים-מזדה3 וזה פשוט הטריף!!).

3)יש אפשרות להתקין במקום הסאב במגש זוג 6*9, אני לא פוסל את האפשרות, מה שיהיה יותר טוב אני אקנה.

4) אני צריך כמובן מגבר שיגביר לי זוג קומפוננט קדמי(הרץ אנרג'י), ואת הסאב/6*9.

עכשיו התקציב שעומד לי הוא 2000 ש"ח, בהתייחס שאני צריך מגבר, וסאב/6*9 בלבד(את הקומפוננט כבר יש).

תודה.

פורסם

אני הייתי מחפש קומפוננט עם באס טוב, ההיאנרג'י אחרי שמיעה שלו, יכול להוות קומפוננט טוב, מיד שיורד מאוד נמוך.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אז תעביר אותו אחורה

ותתקין סט טוב יותר מקדימה שיתן לך יותר בס.

ולגבי מגבר. הJBL הוא מגבר מצויין ויחסית זול.

עם אתה רוצה מגבר ממש זול ונותן תוצאה מעולה.

משהוא פרסם לאנזר VIBE שחור (הסדרה המוצלחת שלהם ) 430.

הוא נותן כ100W RMS לערוץ במחיר של כ 600 שקל.

שזה משאיר לך המון עודף לקומפוננט טוב מקדימה

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תשמע המגבר לא פצפון! אבל הוא לא בהמה.

למה מה הבעיה להתקין אותו בבג'ז (עגלת תינוק?)

המגברים הקטנים שנותנים תוצאה טובה יחסית יקרים.

יש לך אלפיין דיגיטלי. או XETEX P-4 שהם קטנים

ג'נסיס פרופיל. ויש עוד מגברים.

אבל הכי פשוט.

תלך לרכב שלך ותמדוד את הגובה+ הרוחב + העומק שיש לך.

וחזור לכאן.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תראה, אני מכרתי את המגבר שלי(JBL 1004) רק בגלל שאי היה אפשר להתקין אותו מתחת למושב, הוא היה עצום!!(50 סנטימטר אורך...).

לכן חשוב פה הגודל של המגבר, אני לא מחפש מגבר פיצפון, אבל גם לא בהמה, משהו מספיק בגודלו כדי שיכנס מתחת למושב בלי שיבלוט או משהו.

ואולי יש הצעות בעניין ה"באס"?

• תוכן חדש...