Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך פשוט לקחת סופר שלם מגרמניה ולהעביר אותו איך שהוא, לארץ :-)

אחחח הסופרים בחו"ל זה תענוג, פשוט אינסופיים, ומלאים במוצרים מגניבים שאתה לא מכיר :oops:

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

JA Henckels

Schwarzkopf

ובכלל, מוצרים איכותיים במחירים תחרותיים. יש דרישה לאיכות, פשוט אין היצע.

משכנתא זה קל

פורסם
צריך פשוט לקחת סופר שלם מגרמניה ולהעביר אותו איך שהוא, לארץ :-)

אחחח הסופרים בחו"ל זה תענוג, פשוט אינסופיים, ומלאים במוצרים מגניבים שאתה לא מכיר :oops:

ואז עוברים לחיות בחו"ל, וכל מה שרוצים זה סופר ישראלי, כי יש שם מגוון אדיר ולאוכל יש טעם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

M&M'S, שאותו ראיתי רק במקומות בודדים (צהוב)

מחשב נייד MSI Wind (מתחרה ל-ASUS EEE PC, רק עם ביצועים פי כמה יותר טובים)

Psystar Open Computer (למרות שאני מאמין שאפשר להרכיב מחשב תואם APPLE מחלקים שקיימים בשוק בארץ, והוא אפילו פשוט יעבוד)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אופנועי מוטוקרוס בצינורות חוקיים. אם ירצה השם, זה יקרה בעוד כמה שנים(כשהחוק המוטורי יעבור כבר:evil:)

אלון.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

ה-"ביף ג'רקי" שמוכרים בטיב טעם הוא למעשה נקניק שקוראים לו בסטורמה שאחת לשנה שנתיים מביאים לי כמה חתיכות שלו מאוזבקיסטן.

בנוסף, אני גם מקבלת משלוחי ביף ג'רקי מדי פעם שמרוב קמצנות מחזיקים אצלי הרבה זמן. מה שכן, המשלוח האחרון שקיבלתי הוא של ג'רקי בוואקום כך שהוא נשמר באמת לאורך זמן.

כתוספת לזה שאמר טאקו בל - שיביאו פשוט שבט מקסיקנים קטן שיפתח מסעדה מקסיקנית ראוייה לשמה.

הייתי רוצה שיביאו לפה את המלונים שגדלים באוזבקיסטן - הם מדיפים ריח לקילומטרים, בגודל של 4 מלונים ישראליים (אובליים גדולים) ובקיצור את כל הפירות והירקות שיש שם (פשוט מדהימים).

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
ה-"ביף ג'רקי" שמוכרים בטיב טעם הוא למעשה נקניק שקוראים לו בסטורמה שאחת לשנה שנתיים מביאים לי כמה חתיכות שלו מאוזבקיסטן.

).

אני חולה על זה, ומביאים לי את זה קבוע כל חודש, אביא לך, ומוצר נוסף שהייתי רוצה שיחזור הנה, NITCH , מוצר איכותי שצריך להיות פה

אירית

פורסם

כל האוכל שבארץ לא מספיק לכם ? :roll:

הייתי שמח אם היו מייבאים לוטוס, TVR, דברים מהסוג הזה.

מוטוקרוסים, סופרקרוסים, טרקטורוני ספורט של הונדה.

מבחר גדול יותר של MONGOOSE.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

חנויות מותגים ודברים יותר מעניינים שראיתי בחו"ל כמו.....ZARA KIDS

KENVELO KIDS

M&S

FOOT LOCKER

LACOST

את האמת אני חושב שאת הכל ניתן למצוא פה רק שהבעיה היא המחיר ...כן כן

לגבי השוק שלנו הוא לא כל כך פתוח לתחרות או בגלל חוסר רצון או בגלל בירוקרטיה , לדעתי יש לנו פוטנציאל ענקי בלפתוח את השוק לתחרות בכל הנושאים אם זה רכבים ,רשתות תקשורת,ביגוד,ועוד אלף ואחת אפשרויות ....

צריך לשים קץ ל "מונופולים " וליבואנים בילעדיים ברגע שאנשים יקומו ובאמת יתחילו לעשות רעש אנחנו נראה תוצאות

ועד אז אנחנו רק יכולים לשאול את עצמינו את השאלה "איזה מוצרים קיימים בחו"ל שרציתם להכניס אותם לארץ"

התשובה תהיה אני רוצה את הכל פה בהיצע מטורף את כל הסוגים ואת כל הטעמים בכל המידות ובכל הרמות!!!

צריך לקום גוף שייצג את דרישות הצרכנים ואת רצונם, לדוגמא רוצים להפוף ליבואנים של X בבקשה בוא נפתח את השוק לתחרות ,רוצים לתת שרות X בבקשה בוא נפתח את השוק לתחרות וכך להמשיך קדימה ולשבור את הקרטלים .

אני לא רוצה להישמע כמו מטיף או כמו משהו בסיגנון .... אבל די פשוט נמאס מכל ה"מריחות הללו" בואו נקום ונהפוך קצת את הסדר נשנה הרגלים ונזיז עיניינים.

ועד אז בוא נאכל בשר משומר מארצות הברית ונוריד אותו עם DR פפר .

שבת שלום!

*אין בכוונתי לפגוע בכל דרך בשואל השאלה :roll:

פורסם

מי שלא גר בחו"ל לא מבין באמת כמה האוכל בישראל אדיר.

אני גר כאן כבר חודשיים, והדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה - כמה אוכל טעים אני הולך לאכול בשבוע ביקור שלי בארץ ..

האוכל כאן מגעיל, מגיע בכמויות קטנות.. ממש לא תענוג :\

אבל מתרגלים ..

פורסם

שניר צודק, אם יש משהו טוב בארץ אז זה באמת האוכל.

מצד שני, יש עוד המון דברים טובים בחו"ל שאין אותם פה, וכנראה שיש דרישה.

פורסם

תתפלאו- יש מדינות שבהן האוכל טעים יותר משלנו. פשוט אין שם את הדברים שאנחנו רגילים אליהם אז זה מוזר לנו.

זה מזכיר לי שבחודש שהייתי בסין, כ"כ התגעגעתי לגבנ"צ וגבינות בכלליות שהלכתי וקניתי לי במחיר מופקע קממבר צרפתי מיובא (מה שעוד יותר מפתיע שאפשר היה למצוא את זה בסופר של סינים...).

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

במשפט אחד סיכמת הכל

"את האמת אני חושב שאת הכל ניתן למצוא פה רק שהבעיה היא המחיר ...כן כן".

אז בתור צרכן מותגים, לצערי, המחירים פה ממש בשמיים. חוץ מזה, שלא, לא מביאים לפה את הכל. פשוט כי אין ביקוש, והיבואן לא רוצה להיתקע. רוב האנשים, רוצים לקנות מוצרים באיכות ירודה..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...