Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר פתחתי את המושב האחורי ויצא ריח של דלק מהמשאבה, בדקתי מלמעלה ככה והכל נראה לי תקין וגם הצינורות יושבים בסדר גמור, מה אתם ממליצים לעשות הלאה?

בנוסף, אתמול החלפתי את הצינור מהפילטר אויר לסעפת יניקה בגלל שהגומיה הישנה פשוט היתה קרועה, כשהוצאתי אותה ראיתי שהבפנים שלה קצת שמנוני, ממה זה נובע והאם זה בסדר? (אני מזמין היינס ככה שאני רוצה לפרק את המנוע צעדים ועל הדרך את כל העסק של המצהרת ולנקות הכל)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

פתחת את המושב וגילית ריח חזק של דלק ?

אני מציע שתנסה לחזק היטב את כל הברגים המחזיקים את המשאבה למקומה , אצלי ב 205 אלו הם כ 6-7 ברגים עם ראש בגודל של מפתח 6 .

לגבי השמנוניות באיזור הפילטר - אם תציץ ממש טוב תראה שנשם השמן על המנוע שלך מתחבר לצנרת של הפילטר , וזאת ע"מ לאפשר סינון חלקיקים טוב יותר של הפילטר , הוא סופג קצת שמן ונהיה יותר צפוף , מעבר לזה שאדי השמן חוזרים דרך מערכת היניקה אל המנוע יחד עם האויר הנשאב ותורם לשימון בית המצערת ולהחזרה של השמן הנפלט מן המנוע על תוך המערכת חזרה ללא איבוד משמעותי .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

בקשר למשאבה לא שמתי לב בכלל שיש ברגים אלא יש עיגול שחור שנראה כאילו צריף לסובב אותו או משהו (נחכה לספר היינס אולי)

השמן בצינור לא מפריע לזרימת האויר? הכוונה שלי היא שאם יש שמן אז הזרימה פחות חלקה נכון?

in the face

with a chair

פורסם

טוב ... האמת אני לא יודע איך זה מורכב ב 106 , אני מציע שתנסה להתייעץ עם DAVID A. הוא דיי מבין בגרוטאות האלה .. :twisted:

בגדול , תנסה לחזק את המשאבה למקומה .

לגבי השמן ... הוא לא כ"כ מפריע לאויר , הוא רק מלכלך לך את הצערת ואת סעפת היניקה , זוהי הסיבה שחלק מהאנשים מרכיבים נשם שמן שמפזר את אדי השמן לאוויר ולא מחזיר אותם לבית המצערת .

כדי לפרק את המצערת אתה לא צריך היינס , אני יכול להתערב לאחרי מבט חטוף באיזור אתה מפרק אותה לבד , כל מה שאתה צריך זה מפתח כוכב ומברג שטוח לפרק את הבנדים .

אני אשמח לעזור אם אתה נתקל בבעיה .

Dr. Dre , 2001

פורסם

נתחיל מזה שזה לא גרוטאות!!! אלא עגלות (אין לי כוח להסביר את ההבדל), אם אני רואה טוב אז אני בטוח שהסימלון שלך הוא 106 GTI (ראיתי את הרכב שבסימלון באיזה אתר).

in the face

with a chair

פורסם
נתחיל מזה שזה לא גרוטאות!!! אלא עגלות (אין לי כוח להסביר את ההבדל), אם אני רואה טוב אז אני בטוח שהסימלון שלך הוא 106 GTI (ראיתי את הרכב שבסימלון באיזה אתר).

אל תיקח ללב, הבן אדם צחק איתך..

טוב האמת שהן באמת גרוטאות :wink:

אגב, יש משהו ברכב שלך שכן תקין? מאז שרכשת אותו הפורום מוצף.

לקחת אותו לבדיקה וכאלה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל זה צרפתי, למה שיהיה תקין? חוץ מזה קלאץ סודר, נזילות שמן סודרו (זה היה רק חיזוק ראש והחלפת פקק מילוי שמן) בעיקרון עכשיו הבעיה הגדולה זה המנוע שרועד (עוד 1500 ק"מ נעשה טיפול עם פלאגים) ואני רוצה עוד מעט לבדוק פלאגים ע"י ניתוק של פלאג אחר כל פעם.

in the face

with a chair

פורסם

אני עדיין מתעקש ... האוטו שלך הוא גרוטאה ולא עגלה !! זה עקרוני !!

האוטו שבסמלון הוא לא שלי ... ( שלי יותר שווה ! ) , ושמתי אותו שם סתם בגלל שהזווית של הצילום מגניבה לי את הרקטום .

לגבי טיפול ... תגיד לי ד"ר גרזן ... אולי תלך להחליף פלאגים |?? אני מאמין ש 60 ש"ח לא יעשו אותך עני כ"כ ... הרי קנית 106 מעל המחירון ... בטח יש לך איזה בוחטה או אבא טחון ...

Dr. Dre , 2001

פורסם

מה 60 שקל פלאגים? אני שמעתי שבוש 4 אלקטרודות עולה בסביבות 200! לא שמפריע לי אבל עדיין זה הפרש ענק וגם חיפשתי באוטו דיפו ולא מצאתי שם בוש עם 4 אלקטרודות אלא רק סופר בוש שעולה95 ש"ח לרבעיה. וסתם בשביל העניין לא קניתי את האוטו מעל מחירון ואין לי בכלל אבא ובוא לא ניכנס לכיס שלי

in the face

with a chair

פורסם

לפני שאתה ממשיך לקרוא בפורום , אני ממליץ לך להוריד את רמת הלחץ ...

בשביל מה אתה צריך בוש 4 אלקטרודות ? אתה יודע מה ההבדל בינם לבין פלאגים אחרים ?

Dr. Dre , 2001

פורסם
טוב ... האמת אני לא יודע איך זה מורכב ב 106 , אני מציע שתנסה להתייעץ עם DAVID A. הוא דיי מבין בגרוטאות האלה .. :twisted:

בגדול , תנסה לחזק את המשאבה למקומה .

לגבי השמן ... הוא לא כ"כ מפריע לאויר , הוא רק מלכלך לך את הצערת ואת סעפת היניקה , זוהי הסיבה שחלק מהאנשים מרכיבים נשם שמן שמפזר את אדי השמן לאוויר ולא מחזיר אותם לבית המצערת .

כדי לפרק את המצערת אתה לא צריך היינס , אני יכול להתערב לאחרי מבט חטוף באיזור אתה מפרק אותה לבד , כל מה שאתה צריך זה מפתח כוכב ומברג שטוח לפרק את הבנדים .

אני אשמח לעזור אם אתה נתקל בבעיה .

זה נראה ככה ?

download.php?id=6921

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בדיוק איציק, ככה זה נראה אצלי חוץ מהחוט הצהוב שאצלי יוצא החוצה ומחובר עם בורג לגוף הרכב (בטח זה מינוס לא?).

in the face

with a chair

פורסם
מה 60 שקל פלאגים? אני שמעתי שבוש 4 אלקטרודות עולה בסביבות 200! לא שמפריע לי אבל עדיין זה הפרש ענק וגם חיפשתי באוטו דיפו ולא מצאתי שם בוש עם 4 אלקטרודות אלא רק סופר בוש שעולה95 ש"ח לרבעיה. וסתם בשביל העניין לא קניתי את האוטו מעל מחירון ואין לי בכלל אבא ובוא לא ניכנס לכיס שלי
'

אין הצדקה לקנות BOSCH עם 4 אלקטרודות.

אני אגב רכשתי אותם באיזה 120 אצל הפרסי אבל זה תלוי הרבה ביכולות התיאטרליות שלך, מה גם ששמעתי שהמחיר עלה לאחרונה.

תקנה את הפלאגים המומלצים ע"י היצרן שלך.

אם לא קנית את האוטו מעל המחירון אז משהו לא הגיוני כאן...

אני מקווה שלא מצפה לך הפתעה לא נעימה בגיזרת השאסי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זו בהחלט הנקודה שרציתי להעביר לך !

אין טעם בשימוש בהם עפ"י מס. חברי פורום שניסו אותם על רכביהם והסירו אותם כי טענו לביצועים טובים יותר עם פלאגים בעלי אלקטרודה אחת .

תחפש בנושא , אני מאמין שתמצא את אותו ת'רד .

Dr. Dre , 2001

פורסם

זו בהחלט הנקודה שרציתי להעביר לך !

אין טעם בשימוש בהם עפ"י מס. חברי פורום שניסו אותם על רכביהם והסירו אותם כי טענו לביצועים טובים יותר עם פלאגים בעלי אלקטרודה אחת .

תחפש בנושא , אני מאמין שתמצא את אותו ת'רד .

תיקון קטן, שתי אלק' לפי הוראות יצרן או לפחות כך טוענים במורשים.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...