Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיוק איציק, ככה זה נראה אצלי חוץ מהחוט הצהוב שאצלי יוצא החוצה ומחובר עם בורג לגוף הרכב (בטח זה מינוס לא?).

יש ב-106 שני חורים.

מצד ימין זה המשאבת דלק(אם אני לא טועה)

ומצד שמאל זה המצוף.

התמונה שאיציק העלה זה של החור הימני(משאבת דלק). בדוק את החיבורים של הצינורות דלק למשאבה עצמה.או את המשך דרכם לכיוון החלק הקידמי של האוטו.

פורסם

הם מחוברם טוב למשאבה, איך אני אמור לעקוב אריהם אם הם נכנסים מתחת לפח?

היום למשל לא היה ריח, ושאני חושב על זה גם אתמול לא! אני אמשיך לעקוב כי זה נראה לי ממש מוזר וקצת מסוכן. עוד דבר שנראה לי קצת מוזר זה האוטו לא אוכל דלק! בפונטו היתי ממלא 200 ש"ח בשבוע, בפיג'ו אני ממלא בקושי 160. ככה חוסכים לפילטר פתוח :lol:

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שאלה.

האם רק כאשר אתה מרים את המושב האחורי ,אז אתה מריח את ריח הדלק?

האם יש שני עיגולים שחורים שאוטמים את החורים בכלליות?כלומר:רק כאשר אתה מוריד את האטם השחור(של משאבת הדלק) אתה רואה בדיוק כמו התמונה שאיציק העלה.(לא כל כך מובן)

אני מתכוון שברגע שהרמת את המושב האחורי אתה ישר רואה כמו התמונה של אציק או שאתה חייב להזיז משהו כדי לאפשר גישה לחור הזה.

אם אני לא טועה אז רק כאשר היתי מתקרב ממש לחורים אז היתי מריח מעט מאוד ריח של דלק.

פורסם
עוד דבר שנראה לי קצת מוזר זה האוטו לא אוכל דלק! בפונטו היתי ממלא 200 ש"ח בשבוע, בפיג'ו אני ממלא בקושי 160. ככה חוסכים לפילטר פתוח :lol:

אחחח..... השיכנועים העצמיים :p

תומר , אין מצב בעולם שהS16 יותר חסכונית מהפונטו. בוא נחזור למציאות.

תודה.

פורסם

לא מנסה לשכנע

פשוט ככה יוצא לי, האמת התכוננתי לצריכה גבוהה יותר ופשוט נראה לי שהיא יותר קטנה ואל תשאל למה.

בקשר לטלור, הריח בעיקרון מופיע בהתנעה ראשונית לאחר כמה שעות של מנוחה הריח נמצא בכל תא הנוסעים בלי להרים כלום. וכשאני מרים את המושב האחורי אז יש עיגול שחור שעלי להרים כדי לראות את התמונה שאיציק העלה.

in the face

with a chair

פורסם
לא מנסה לשכנע

פשוט ככה יוצא לי, האמת התכוננתי לצריכה גבוהה יותר ופשוט נראה לי שהיא יותר קטנה ואל תשאל למה.

בקשר לטלור, הריח בעיקרון מופיע בהתנעה ראשונית לאחר כמה שעות של מנוחה הריח נמצא בכל תא הנוסעים בלי להרים כלום. וכשאני מרים את המושב האחורי אז יש עיגול שחור שעלי להרים כדי לראות את התמונה שאיציק העלה.

דבר ראשון ומאוד חשוב. :2gunfire:

כותבים טלאור.

דבר שני וקצת פחות חשוב.

האם על הצינורות יש סדקים של התישנות?

אם אתה אומר שבדקת שהצינורות מחוברים היטב ,והם לא סדוקים,ואין שום סימני נזילה שכבר התיבשה .

אז נשאר לך רק ללכת למוסך.

פורסם
אני אבדוק שוב אולי פספסתי שם משהו, נראה לי קצת מוזר שפעם יש ופעם אין ריח.

שמע משהו מאווווד חשוב!!!!

לי היו נזילות דלק ליד המנוע.

הסתבר שהיה לי צינור ישן וכבר סדוק מאוד.

הקיצר יום כן היה שבוע לא יומים כן שבוע לא, כל פעם זה היה משתנה ולא היתי יכול לדעת מראש מתי תיהיה שוב נזילה.

הקיצר תבדוק טוב טוב את הצינורות.

תעקם אותם מעט ותלחץ עליהם.ישנים יהיו קלים למשחק ואתה תראה את הסדקים עליהם.

אם אתה רואה סדקים אז תחליף אותם,הצינורות מאוד זולים,כך שזה לא יקרע לך את הכיס.

פורסם
אין סיכוי!!! עד שקניתי מה שרציתי אני לא מוותר בקלות (וקיבלתי כבר הצעות טובות)

למה לא ?

לפי התקלות נראה שעבדו עליך, מכרו לך רכב מודל 79 ולא 97 :p:lol:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק אתה שוכח שזה לא סובארו, בכל מקרה אני נהנה לחטט מתחת למכסה מנוע ולהיות עם ידיים שחורות.

in the face

with a chair

פורסם
איציק אתה שוכח שזה לא סובארו, בכל מקרה אני נהנה לחטט מתחת למכסה מנוע ולהיות עם ידיים שחורות.

לרכב כזה מוקדם מדי לחטט במכסה מנוע

לדעתי אתה צריך להיפטר ממנה לפירוק :lol:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...