Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכנן לרכוש רכב פרטי חדש

מה שאני רוצה לדעת האם עדיף סובארו B3 או היונדאי I30

אני מתכון להשוות את מנועי ה1600 וה2000 - ביונדאי רמת גימור פרימיום ובסובארו RXI.

מה שחשוב לי זה אמינות, אחזקה זולה, נוחות, כח.

ואשמח לדעת גם את היתרונות והחסרונות של כל אחד

זה אמור להיות רכב ל5-6 שנים הבאות

אשמח לקבל תשובות מנומקות

(*ערכתי חיפוש בפורום אך לא מצאתי תשובה לשאלתי)

תודה רבה!

פורסם

קודם כל הB3 באה עם מנועים 1.5 ו2.0 ליטר,

היתרונות והחסרונות של שני הרכבים הם בB3

מה שטוב בה זה הנוחות, שהיא ממש נוחה אבל יש לה הרבה חסרונות כמו

התנהגות כביש, וזמינות כוח.

הI30 מה שאצלה טוב זה המנוע יותר חזק, העיצוב גם נחמד, והבטיחות אצל שני הרכבים בערך

אותה רמה.

פורסם

תודה לשניכם על התגובות

אני כרגע מתמקד רק במנועי 2000 גם בI30 וגם בB3

הם לא זמינים לנסיעת מבחן

השוואה היא בין היונדאי I30 פרימיום מנוע 2000 לבין הB3 RXI מנוע 2000

לכן דעתכם מאוד חשובה לי, ואני מבין שהסובארו יותר חזקה מהיונדאי מבחינת כח

אשמח לשמוע דעתכם שנית על הדגמים הספציפים הנ"ל

תודה רבה!!!

פורסם

אם מנוע 2000 אז רק B3

150 כוח סוס לעומת 140 ביונדאי ,

הנעה 4*4 לעומת 2*4 ביונדאי,

ESP לשניהם .

נוחות ושקט בנסיעה פשוט מושלמים (הבידוד רעשים והקפיצים החדשים בסובארו פשוט כמו לנהוג בסיטרואן)

היונדאי רועשת מאוד .

גם במנוע 1.5 הסובארו עדיפה אבל יהיו כאלה שיבכו שאין לה ESP ואין לי כוח לריב איתם שוב .

יצאתי עמבה

פורסם
קודם כל הB3 באה עם מנועים 1.5 ו2.0 ליטר,

היתרונות והחסרונות של שני הרכבים הם בB3

מה שטוב בה זה הנוחות, שהיא ממש נוחה אבל יש לה הרבה חסרונות כמו

התנהגות כביש, וזמינות כוח.

הI30 מה שאצלה טוב זה המנוע יותר חזק, העיצוב גם נחמד, והבטיחות אצל שני הרכבים בערך

אותה רמה.

מניסיון בנסיעת מבחן בשתי המכוניות , התנהגות הכביש של הסוברו עולה בהרבה על היונדאי

גם התחושה הכללית של המראה וכו לנהג נעימה יותר בסוברו

פורסם

ESP זה המרכיב הבטיחותי הראשון במעלה שכדאי לבדוק ברכב חדש שקונים.

מערכת בקרת יציבות יכולה למנוע תאונות וזה בדוק. הדיון היחיד הוא בכמה מצבים זה באמת יעזור. הדעות חלוקות בין שליש ולחצי מהמצבים הESP יכול לסייע להיחלץ ממצבי החלקה.

פורסם

תודה על התגובות.

לשניהם יש מערכת בקרת יציבות ולסובארו יש גם הנעה כפולה 4*4

אני הולך לעשות נסיעת מבחן על שתיהן אבל עדיין מאוד מאוד מאוד מתלבט בין שני דגמי ה2000 סמ"ק :roll:

פורסם
ESP זה המרכיב הבטיחותי הראשון במעלה שכדאי לבדוק ברכב חדש שקונים.

מערכת בקרת יציבות יכולה למנוע תאונות וזה בדוק. הדיון היחיד הוא בכמה מצבים זה באמת יעזור. הדעות חלוקות בין שליש ולחצי מהמצבים הESP יכול לסייע להיחלץ ממצבי החלקה.

זאת הבעיה, שבאמת מתלבטים לגבי זה, אז מה באיזה מצבים זה יעזור ? ואם יקרה מצב שיהיה כתם שמן על הכביש, או איזה פרה תקפוץ לך לכביש ותצטרך לבצע תמרון חרום ? אנשים חושבים שלהם זה לא יקרה, בדיוק כמו שקרה במלחמת לבנון השנייה, "לי זה לא יקרה" וחזרו לבית הרוס.

תודה על התגובות.

לשניהם יש מערכת בקרת יציבות ולסובארו יש גם הנעה כפולה 4*4

אני הולך לעשות נסיעת מבחן על שתיהן אבל עדיין מאוד מאוד מאוד מתלבט בין שני דגמי ה2000 סמ"ק :roll:

מישהו אמר פלסטיק קוריאני ? [יונדאי]

שניהם המכוניות המובילות בקטגוריה, התחושה הכללית שלך היא מה שיגרום לך לבצע את הקנייה, ס"כ שתיהן מ כוניות דומות, אבל הסובארו איכותית יותר אך היונדאי מרווחת יותר, ולגבי אמינות ? יפנית מול קוריאנית, אבל היונדאי והסובארו משחקות תפקיד חדש, יש עוד למה לחכות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תודה לכולם על התגובות אבל עדיין קשה לי מאוד להגיע להחלטה

מבחינת ביצועים בין דיגמי ה2000 סמ"ק - מישהו יודע מי יותר טוב וחזק בפועל?

יום ראשון יש לי נסיעת מבחן על שני הרכבים הנ"ל אך אני לא מאמין שזה יפתור את הדילמה...

אנא עיזרו לי:cry:

פורסם

ממליך לך בחום לבחון גם את הפוקוס, היא תתן לך נקודת מבט אחרת לחלוטין משני אילו, ולעניות דעתי היא גם עדיפה משמעותית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הבעיה שזה דגם שהופיע כבר ב2006 ולכן הוא יתחלף מהר יותר מאשר שתי האפוציות האחרות וכתוצאה מכך המחירון ירד יותר...

פורסם

מניסיון שלי על היונדאי אומר לך שהרכב קצת כבד לטעמי (יכול להיות שהמנוע עדיין לא נפתח )

יש ברשותי גם טויוטה קורולה RUN X 2003 שמרגישה הרבה יותר קלילה וזריזה בזינוק .

מבחינת היונדאי נוחות הנסיעה טובה מאוד והרכב משוכלל ביותר מבחינה גאג'טים, האמינות תקבע לאורך זמן.

לגבי בקרת היציבות אני מניח שבגלל שהסובארו היא 4X4 אין הרבה הבדל.

פורסם

אחרי שבועיים עם סובארו B3 אני יכול להמליץ עליו זה אוטו מצוין יציבות אחיזה התנהגות כביש מהירה מאוד ורחבה ונעימה לנסיעה

עם הI30 אין לי נסיון

• תוכן חדש...