Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא:אם אני מחבר סאב ב hi pass,וחותך אותו ל נגיד 110 הרץ ובמגבר מוסיף גיין,האם הוא יהיה פאנצ"י?

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אתה תקבל פאנצ' אחד - ואחרי זה אתה לא תשמע יותר את הסאב :-D

זה סאב - לא מידבאס, לא מידריינג' ולא טוויטר.

אתה חותך אותו בLPF כדי שהוא לא ינגן תדרים שהוא לא אמור לנגן, לא מנגן אותם טוב או בכלל לא מסוגל להפיק.

אתה תעשה לו נזק.

כדי שסאב יהיה יותר פאנצ'י אחד הטריקים הוא להקטין את נפח התיבה למשל, טריק אחר זה לסגור את הפורט.

אבל זה גם תלוי בשני דברים נוספים - האחד זה האם נתוני הסאב הם טובים לתיבה אטומה ושתיים רמת הדיוק של הסאב עצמו.

אתה רוצה סאב מדוייק? IDMAX יכול להיות רעיון טוב או פילרס XXXLS יכול להיות רעיון מצויין, רוצה פשוט וטוב? P2 של רוקפורד...

תלוי במה אתה אוהב ומה אתה מחפש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה הרי ראיתה את הסאב שלי והוא די איכותי

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אם תחבר סאב בHP על 110 , הוא ינגן תדרים מעל התדר שקבעת.

סאב אמור לנגן תדרי אינפראסוניק, ולא תדרי מידבס.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...