Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הצינור של המדיד שמן נסדק ונשבר, הוצאתי אותו מלמטה, ואטמתי את זה עם פקק מסויים (אטום פרפקט).

שאלתי היא האם המדיד משמש לעוד משהו חוץ מלמדוד? אולי נכנס למערכת הזו אוויר?

בנוסף, ברכב שלי Bora 00, בחלקים מהגג, הבד של הגג צנח, חשבתי על דרך יצירתית להדביק את זה.

ניסיתי עם דבק מגע ועם מזרק כדי להחדיר מאחורי הבד, עובד טוב אבל משאיר סימן (כאילו רטוב), מכירים דבק אחר?

תודה רבה ושיהיה חג שמח וכשר :]

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

בטוח שאני לא אשאר במצב הנוכחי, לבנתיים, עד שאמצא זמן לקנות בית-מדיד חדש.

השאלה האם זה משנה אם הרכב ללא מדיד כלומר אטום? אולי אוויר אמור להיכנס?

בקשר לדבק, יש למישהו המלצות?

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

אני קניתי מצ'מפיון בני ברק לפני מספר חודשים מדיד חדש

כשאתה קונה תקנה גם מוביל כי שנייהם עשוים מאותו חומר שנייהם חשופים לאותו החום וזה אומר כשאחד הולך גם השני באותו מצב ,

מדיד +מוביל עולים 180 שקל אחרי מעם פיחות שמיחות ובלה בלה בלה ,

לגבי הגג כמו שאייל אמר גש לרפד אם אין לך את האפשרות לעשות לבד...זאת עבודה קלה מאוד לרפד גג אני את האמת הייתי עושה לבד ואם לכחת מזרק עם דבק מגע כנראה שיש לך ראש כמו שלי להתעשק בדברים האילו..

בקיצור אם באמת יש לך לעבוד על האינטריור שלך דבר איתי אני יכוון אותך כי ביצעתי פרוייקטים כאילו ברכבי VAG בעבר....

• ספונסר פורום
פורסם

המדיד אכן משמש רק למדידת השמן ואין בעיה לסתום את החור בינתיים .

כמו שאמרו לפני מוביל מדיד מקורי עולה כ-80 שח .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...