Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לנעליים נוחות ולא מחליקות

ToMeR
שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני צריך נעליים עם זוג דרישות.

1. שיהיה נוח לעמידה ממושכת של כמה שעות טובות

2. שיהיו אנטי מים והכי חשוב לא מחליקות במים

המקום שבו אני אצטרך להשתמש בנעליים האלה המליץ לי על בירקנשטוק דגם סופר בירקי.

בעיקרון זה כפכף גומי שכנראה לא מחליק במים ויש לו מדרס.

מבחינתי זה הזוי לשלם על הדבר הזה 330 ש"ח ולכן אני מבקש המלצות למשהו תחליפי במחיר קצת יותר נומלי או לפחות יותר תמורה במחיר הזה.

קרוקס מחוץ לתחום בגלל שהם מחליקים במים.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושבת ש-330 ש"ח על נעליים שישרתו אותך ביום יום ואמורות להיות נוחות וכל הדברים האחרים שציינת למעלה שוות 300 ש"ח ובמקומך לא הייתי מחפשת חיקוי זול כי על דברים זולים משלמים ביוקר (אמנם אתה לא תשלם בכסף, אבל בכאבים בגב וברגליים יכול מאוד להיות שתשלם).

ואני עוד אומרת את זה בתור אחת שמאוד חשובה לה הנוחות של הנעליים שלה (כי אני הולכת הרבה, אבל זה לא מפריע לי אחת לשנה לקנות זוג נעלי עקב ב-500 ש"ח... היי - לפחות הן נוחות יחסית לכל שאר נעלי העקב שאני מודדת :) )

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שהדרישות שלך הן בדיוק המטרה המקורית של הקרוקס (פרט ללהיות מכוערות ולפני שנהפכו לטרנד אופנה דבילי).

200 ש"ח וזה שלך וישנו סיכוי (לפי החדשות מהיום) שלאחר הפסח המחיר אף ירד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי בעיה לשלם 300 ש"ח, אבל לא על כפכף שכל היחוד שלו מבחינת נוחות זה המדרס שאפשרי לקנות ב 90 ש"ח בנפרד ולהכניס לכל נעל אחרת.

זה כמו שתקחי עכשיו חיקוי של קרוקס מהשוק ותשימי שם מדרס והופ יש לך נעל נוחה כמו המקורית רק בפחות כסף.

מה גם שאני לא מתלהב מעניין הכפכף ומעדיף נעל סגורה אם יש במחירים האלה ושתענה על הצרכים

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שהדרישות שלך הן בדיוק המטרה המקורית של הקרוקס (פרט ללהיות מכוערות ולפני שנהפכו לטרנד אופנה דבילי).

200 ש"ח וזה שלך וישנו סיכוי (לפי החדשות מהיום) שלאחר הפסח המחיר אף ירד.

יש לי כבר קרוקס, זה מחליק במים מניסיון כואב.

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי בעיה לשלם 300 ש"ח, אבל לא על כפכף שכל היחוד שלו מבחינת נוחות זה המדרס שאפשרי לקנות ב 90 ש"ח בנפרד ולהכניס לכל נעל אחרת.

זה כמו שתקחי עכשיו חיקוי של קרוקס מהשוק ותשימי שם מדרס והופ יש לך נעל נוחה כמו המקורית רק בפחות כסף.

מה גם שאני לא מתלהב מעניין הכפכף ומעדיף נעל סגורה אם יש במחירים האלה ושתענה על הצרכים

אז תקנה נעלי ספורט עם סוליית גומי לא מחליקה ותכניס לשם מדרס.

אני לא מעדר הקרוקס וחיקויי הנעליים, ובגלל בעיות ברכיים הדבר האחרון שבו אני אחסוך כסף זה נעליים, וחבל לי לראות שאתה מעדיף להתפשר על הנוחות שלך בשביל לחסוך 100 ש"ח. לדעתי זה פשוט לא שווה את זה.

אני לא רואה סיבה שתאכל סרטים על זה...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סנדלי Chaco.

סנדל עם סולייה של נעלי מטיילים, אבזם לרצועה במקום סקוטש, ומומלץ במיוחד למטיילים בטיולי מים.

הבעיה זה מחיר של קרוב ל500 ש"ח.

אבל הם שווים כל פרוטה.

מתחדשת*

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול לנצליץ לך על בלנקסטון.

קניתי לפני חצי+ ואני מרוצה בטרוף.

זהוא אמנם מגף, וגם לא זול, אבל (זה אבל עצום), הם נוחות, עשויות עור, עמידה של שעתיים במקום, ואתה עדדין לא "סחוט" והן קלות מאוד.

מה שכן, כמו שאמרתי, המחיר לא זול, זהו מגף כך שדיי חם בפנים, ולא מומלץ להליכה בקצב מהיר מרחק של 15ק"מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם מדובר בנעליים סגורות יש אפשרות ל נעלי ריצה בשטח שהן חסינות עד הקרסול במים עם גורטקס אבל זה לא עניין נעים שנכנסים אליהם מים

ניו באלאנס טובות לדעתי, ומדרס תעשה אישית במקום שניתן להשתמש בכרטיס של קופת חולים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הניחוש שלי נכון ואתה טבח, בירקיז הן נעליים מצוינות אבל אני שונא אותן (מבחינה פונקצינלית, לא מראה או מחיר).

כל ימי במטבח (12 שנים) עבדתי עם נעלי עבודה גבוהות, גם לא מחליקות וגם בטיחותיות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך את נעלי sanuk שנמכרות ב-בלובירד.

אנשים אומרים שזו הנעל הכי נוחה שקיימת (יותר מקרוקס) והיא מיועדת לים וגלישה וכל זה.

http://islandsurf.cachefly.net/SMF1001_sanuk_vagabond_choc_LG.jpg

יש להם עוד דגמים חוץ מזה אבל זה העיצוב בכללי, נראה דווקא נורא מגניב עם כל בגד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אבדוק את הקרוקס האלה, מעניין במה מדובר שם כי החומר אמור להיות שונה מהקורקס הרגילים.

בגירה אתה לקחת סתם נעל גבוהה או משהו אורטופדי לעמידה ממושכת?

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שכל נעלי העבודה הן אורטופדיות ועוצבו לעמידה ממושכת כי זה בדרך כלל היעוד של נעלי עבודה בנוסף להגנה על הרגל.

מצד שני אני חושב שנעלי עבודה בעייתיות בסביבה של מטבח כי הן לא נושמות ובגלל עמידה סטטית רבה וחום של מטבח יכול להיות שזה לא יהיה הפתרון הכי נוח, בסופו של דבר כל הכפכפי עבודה הם הפתרון האידאלי של נוחות לעבודה בסביבת המטבח.

אני חושב שאל תחסוך על הבריאות והנוחות שלך ההבדל הוא אם תגמור יום עבודה עם גב ורגליים כואבות או תרגיש עייפות ולא יותר מזה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסופו של דבר כל הכפכפי עבודה הם הפתרון האידאלי של נוחות לעבודה בסביבת המטבח.

.

סביבת העבודה במטבח היא מסוכנת ביותר.

1.סיר עם מים רותחים נופל במטבח וכל הכפכף המחורבן מתמלא לך במים רותחים, אתה מוזמן לבוא לראות סימני כוויה מלפני 10 שנים.

2. סביבת העבודה במטבח היא לרוב רטובה, חצי שעה לתוך המשמרת ואתה עם גרביים רטובות.

3. סכין שנופל מדלפק העבודה עם החוד כלפי מטה חודר את הבירקיז בלי שום בעיה ופתאום אתה בדרך לבית החולים באמבולנס עם סכין 30 ס"מ נעוץ ברגל.

4. כל מוצר כבד (החל משוק כבש קפואה וכלי במכונת חיתוך בשר) שנופל לך על הרגל מוחץ לך אותה, בנעלי העבודה יש כיפת מגן ממתכת.

כל הדוגמאות הנ"ל ועוד רבות אחרות, כולן מניסיוני(שלי או של הטבחים שלי) במטבח ובאות להראות לך שלפעמים בטיחותי יותר חשוב מנח.

דרך אגב, כל נעלי העבודה הן אורטופדיות אבל אם אתה סובל מאיזה בעיה כרונית (אצלי זה הגב) אתה יכול לייצר מדרס אורטופדי מיוחד בקופת החולים שלך ולהכניס אותו לתוך הנעל, ככה אתה מקבל נעל בטיחותית ואורטופדית בהתאמה אישית לך(וככה באמת עבדתי כל השנים).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...