Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי נעליים דומות (הגזרה הקצת יותר רחבה, ובלי הפס הצהוב למעלה). יש לי בעיות ברגליים, ויש לי פטור מנעליים צבאיות. בנעליים כאלה השתמשתי בכל שירותי הצבאי עד עכשיו (טירונות. עתודאי, נו) והן באמת נוחות מאוד. הבעיה היחידה איתן (מבחינתי) היא שהן מאוד כבדות, וזאת הסיבה היחידה שאני לא משתמש בהן ביום יום (ליום יום יש לי קולמן, נעליים מצוינות אגב).

אגב, כל כך אהבתי את הקטרפילר, שקניתי אתן בשני צבעים (שחורות בשביל הצבא, ואותן נעליים בצבע קרם בתור נעליים יפות).

"ai motoare capul doare"

פורסם

אגב, כל כך אהבתי את הקטרפילר, שקניתי אתן בשני צבעים (שחורות בשביל הצבא, ואותן נעליים בצבע קרם בתור נעליים יפות).

גם לי תמיד היו שני זוגות בצבעים שונים.

אלו נעליים מעולות, ולמי שיש לו רגל רחבה, אין אופציה אחרת.

פורסם
אתה יכול לייצר מדרס אורטופדי מיוחד בקופת החולים שלך ולהכניס אותו לתוך הנעל, ככה אתה מקבל נעל בטיחותית ואורטופדית בהתאמה אישית לך(וככה באמת עבדתי כל השנים).

מחזק. מדרס אורטופדי בהתאמת גבס אישית יפתור לך את בעיית ה"נוחות".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...