Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

|שאלה| אי ביצוע קורס רענון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנה בערך, הגעתי למועד המרגש כלכך של 4 שנות רשיון - וכמו כולם (אני מניח), קיבלתי זימון לביצוע קורס רענון נהיגה.

הזמן הקצוב היה 10 חודשים תמימים. שזה המון זמן. אבל לא בשבילי:lol:

ניסיתי לעשות את הקורס דרך הצבא, וכל הזמן אמרו לי בקורס הבא, בפעם הבא, כשיהיו הקצאות ועוד מליון תירוצי דחייה.

בסוף השתחררתי וקיבלתי מה שבד"כ מקבלים מהצבא. ז*ן.

את הקורס לא עשיתי וה10 חודשים הקצובים עברו חלפו.

קיבלתי מכתב ממשרד התחבורה - רשות הרישוי, עם כותרת גדולה (לא בדיוק גדולה), אדומה (יותר צבע ורוד-סגול שכזה) ומאיימת (לא במיוחד) - על "תזכורת לפני עיכוב רשיון נהיגה".

וקיבלתי הארכה של חודשיים.

החודשיים הללו יפוגו תוקף ב23 למאי.

והבעיה היא כזאת - אני עכשיו לומד לפסיכומטרי (שמתקיים ב17 באפריל) ולכן שילוב של הקורס הזה באמצע יהיה די תקוע ולא ממש עוזר.

בחול-המועד פסח מכוני הלימוד סגורים, ולאחר הפסח אני מתוכנן לטוס לחו"ל לטיול אחרי-צבא של כמה חודשים.

השאלה היא - מה קורה אם אני לא עובר את הקורס עכשיו?

הרשיון שלי בתוקף עד 2010. ולפי מיטב הבנתי, אי ביצוע הקורס לא פוסל לי את הרשיון, אלה מקסימום מעכב הוצאת רשיון חדש בבו העת.

האם אי-ביצוע הקורס כן גורר שלילה?

האם יש אפשרות לדבר עם מישהו (רשות הרישוי? משרד התחבורה?) להסביר את המצב ולקבל דחייה של ~6 חודשים ?

אשמח לעזרתכם :)

תודה!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אל תיסחף, אתה לא איזה עבריין תנועה שצריך דחוף לשלול לו את הרישיון, זה בסה"כ מעכב את החידוש רישיון. מה שאתה צריך לעשות זה להתקשר למספר טלפון שכתוב על ההזמנה ותיגש במועד הראשון שיזמנו אותך (אם אתה לא יכול הם יתנו לך תאריך אחר עד שתוכל) ורק אז יחודש הרישיון שלך. אם אני לא טועה, רק שנה אחרי תום תוקף הרישיון מצריכה תאוריה מחדש וכו'.. (להחלטת משרד הרישוי, כל מקרה לגופו).

הקורס הזה הוא 9 שעות והמבחן הוא משותף. זה חומר של התאוריה רק הרבה יותר קל. בנאדם כמוך שנמצא בפורום כזה יכול להיות גם המורה. צא מהלחץ ותן גז.

Xbox12341

פורסם

אני לא צריך חידוש רשיון עד מאי 2010. ככה שלדאוג מחידוש אני ממש לא דואג :)

לגבי החומר, ממה ששמעתי מחברים, זה ממש לא בעיה וזה מאוד קל.

חשבתי להרשם לאחד הקורסים, לשלם את ה200 ומשהו שקל שהם לוקחים ופשוט לעשות את המבחן. אבל נאמר לי שהנוכחות בשיעורים הינה חובה.

ואת הזמן הזה להשקיע בשיעורים האלו פשוט אין לי. לפחות לא עכשיו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

גם אני לפני איזה 8 שנים קיבלתי את מכתבי האזהרה.

כשמגיע המכתב שגם הנייר אדום וגם הכתוב אדום באותיות גדולות, אז זה אומר שהגיע הזמן לעשות את הקורס :D

עד אז, תן להם להמשיך לשלוח.

הקורס הזה הוא שעמום גדול, עלבון לאינטיליגנציה ובזבוז זמן.

מכיוון שבזמנו גם לי לא היה זמן, חילקתי את זה לשני מפגשים בימי שישי בבוקר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה יכול להתעלם מהמכתבים האלה. לפחות מנסיון אישי שלי.

גם במועד החידוש חידשו לי את הרישיון בלי שום בעיה למרות שלא הלכתי לקורס.

• תוכן חדש...