Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי את הרכב הנ"ל לאחר בדיקה ובבדיקה נמצאה הבעיה של המיסבים האחורים בגלגלים.

במהלך הנסיעה יש רעש כמו של דוד פתוח עם באס גבוה ואני מאמין שהרעשים מהמיסבים האלה.

השאלה שלה היא כמה עולה תיקון כזה ואיפה אני יכול לטפל ברכב שלי ( קנו קליאו ) במוסך טוב שאני יוכל לטפל ברכב גם בעתיד ( לא חייב מוסך מורשה ).

יש לציין שאני מאיזור המרכזז - ראשון לציון.

שאלה נוספת היא האם כדאי לתת למוסך לעשות את החחלפה או שאפילו אפשר לנסות עצמאית?

תודה לעוזרים

פורסם

פנה אל חבר הפורום אורן ב "אורן שרותי רכב" שברח' המרכבה 15 א.ת חולון (בצד שמאל של המבנה עד הסוף),

טל' 03-6540818 או 054-7788242 או 057-2002525. הוא מתמחה במכוניות הצרפתיות כולל דיאגנוזה ממוחשבת.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אם אתה לא מכונאי מיומן אל תנסה לבצע את ההחלפה לבד, אתה תסתבך. יש דברים שניתן לעשות לבד אם קצת יעוץ, אבל החלפת מיסבים אחוריים ברנו לא נכנס לרשימה זו.

תשלח לי בפרטי מספר רכב או 4 ספרות אחרונות של מספר שלדה ואני ארשום לך בדיוק מה מחיר המיסבים ומחיר העבודה במורשה.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

אפשר לעשות לבד, זה דורש בעיקר ביצים ובוקסות גדולות [32מ"מ אם אני לא טועה]

החלפה במוסך לא אמורה לעלות יותר מ300-400 שקל לצד.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

רון, זה דורש פרס. ברגע שיש לך אחד, עבודה של 20 דק'.

אפשרות אחרת, לפרק נאבות ולקחת למישהו בעל פרס שיוציא את המייסבים הישנים ויכניס פנימה חדשים ואח"כ להרכיב לבד.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...