Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב ללכת על מיצובישי סופר לנסר ידני.. איך היא מבחינת צריכת דלק

אם למישהו יש הצעות אחרות אני אשמח לקבל הצעות

פורסם

סופר לנסר משפחתית אמינה ומנוע מצויין. בגלל השוק בארץ, אנחנו נהנים ממחיר טוב לשנתון מתקדם יחסית.

כמו שקודמי אמר, אין שום קשר בין (סופר) לנסר רגיל לספורט, זה לא EVO.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סופר לאנסר היא משפחתית טובה, אבל מזדקנת לא בכבוד. רכבים בני יותר מ10 (וכולם בני יותר מ10) שלא טופלו ופונקו,

(ושלא טופל הקולר שמן גיר) ,יפגינו אמינות נמוכה במיוחד.

מנסיון של לא מעט אנשים.

כמו כן הבטיחות של הרכב מחפירה.

עם זאת, בתקציב כ"כ נמוך, מדובר בקניה טובה.

בכל מקרה, בכסף הזה לא תמצא שומדבר ספורטיבי ושבוודאות יהיה חסכוני.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הרכבים היחידים שעולים לי בראש

זה הZX וולקן

ולנציה תמה

אבל האחזקה לרכב לא מטופל תהיה לא זולה

מבחינת הנאה... :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

בפירוש לא ממליץ אל תמה. דגם 2 ליטר רגיל נותן בסביבות 112כ"ס (או 120כ"ס - לא זוכר בדיוק) ודגם טורבו מאוד יקר לאחזקה.

אלפא/לנצ'יה מומלצות רק לבעלי יכולת להחזיק אותן.

חומר למחשבה: היום הזמנתי איזה צינור גומי קטן במורשה לאלפא שלי, זה עלה 400ש"ח. פנס ראשי לדוגמא עולה עבור אוטו שלי 1950ש"ח. שלא לדבר על דברים רציניים יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...