Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי להזמין מחול, המחיר שם לפני מכס ומשלוח הוא 4,900ש"ח לאחר בירור עם DHL המשלוח באיזור 1800 ש"ח

כל זה לפני מכס....

בסוף הזמנתי דרך פיט-סטופ במחיר השערורייתי של 6,500 שקלים חדשים:?

אבל חלפים לאלפא זה בדר"כ 150-200% במחיר ...

פורסם

בד"כ הקוני מאוד אמינים ומחזיקים שנים.

ידוע על אפליקציות מסויימות שהן בעייתיות, לדוגמא הקוני ספורט הקדמיים לפיג'ו 205 שנוזלים אחרי חודשים בודדים.

לגבי האלפא שלך, יכול להיות שגם שם קיימת בעיה "ידועה" (אני בכל אופן לא שמעתי עליה).

ואם דיברת על אחריות, גם לקוני יש אחריות לכל החיים, היבואן בארץ כנראה שם עליה פס.

פורסם

היבואן טוען "האחריות היא לשנה, ובגלל שעברו 14 חודשים אם אתה רוצה אני יכול להזמין לך חדשים,בתשלום כמובן"

פורסם

שזה עוד סיבה לקנות מחול.

אגב, למה DHL? יש שירותי משלוחים יותר זולים (בד"כ).

אם וכשאני אביא סט, אני אחזור ואפרט מאיפה, למה וכמה,

בינתיים אני צריך לחסוך קצת..

פורסם

תקנה בחו"ל, ואם תצטרך לנצל אחריות מה אז?

המשלוח יעלה לא מעט, האוטו יהיה מושבת לפחות לחודש

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עדיפה האחריות של היבואן?

אחרי שנה תצתרך לקנות חדש בכל מקרה.

אני מסכים שיש לבטים לכאן ולכאן.

אני הייתי הולך על חו"ל (לא לשכוח שהמחיר זול בכמה אלפים).

פורסם

מבחינת בילשטיין, זכור לי שיש אחריות לכל החיים גם בארץ, מבחינת קוני יש לשנה.

תחשוב על זה ככה, שליחת הבולמים לחו"ל (כסף לא קטן), התמודדות במשך חודש לפחות ללא רכב (זה עוד כסף).

אם אתה מוכן לכזה דבר, לך על זה.

לדעתי, האחריות של היבואן לא מעניינת, אם קוני נותנים אחריות לכל החיים אין מניעה להשתמש באחריות היבואן בשנה הראשונה ואחרי זה להשתמש באחריות של קוני העולמית (כמו שאתה קונה בחו"ל). אני מניח שקוני נותנים אחריות לכל החיים גם בישראל רק שהיבואן לא רוצה להתעסק עם זה יותר משנה אחת ושווה לבדוק את זה מול קוני.

מעבר לזה אתה יכול לקרא בפורומים לגבי קוני לרכב שלך, אם ידוע שיש איתם בעיות מיוחדות או שהם בסדר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

האמת שלא שמעתי על בעיה דומה,

ואגב אני ישראלי, וכמו ישראלי אמיתי ש"לא רוצה לצאת פראייר" התווכחתי די הרבה

גם יצרתי קשר עם החברה בחו"ל, לאחר כמה התכתבויות איתם הבנתי שלא רק השירות לקוחות של וורטהיים ברצפה

אלא גם קוני לא מתאמצים מידי לשמור על לקוחות...

האמת שהמחיר בארץ של הקוני יותר משתלם מהבילשטיין ומבחינת הבדלים כנראה ששניהם בולמים ברמה גבוהה+

אבל אין שום סיכוי שאני קונה עוד מוצר של קוני, נמאס לי שמתייחיסם אלינו כמו לפראיירים וכל זה בכלל שהיבואנים

יודעים שהם תופסים אותנו עם המכנסיים למטה.... (אני לא יודע מה איתכם, כל ההובלה והמכס מחול יוצא לא משתלם בעליל)

• תוכן חדש...