Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

עקב רצון לשדרוג מערכת אני רוצה לקנות סאב חדש!

הסאב יוגבר ע"י B2.350.1וLightning Audio

התקציב שלי הוא עד 1400 כולל תיבה! ובאמת שזה המקסימום שלי...

השאיפה שלי היא מין מערכת SQL אבל זה לא בא בחשבון עקב התקציב...

אני מחפש סאב חזק כמה שיותר ומדויק... הדיוק חשוב מאוד (זו הסיבה שאני מחליף את הסאב הקודם שלי)

אבל בכל זאת שיהיה עוצמתי! אני יודע שאני דורש אולי יותר מידי ביחס לתקציב אבל בבקשה תעזרו לי...!

חשבתי על ה CRWIN VEGA V-MAX12.2 עקב כך ששמעתי שהסרווין וגה מדויקים, חזקים והסאב מתאים לתקציב שלי...

תודה רבה רבה מראש! :roll:

פורסם
CRWIN VEGA HED12

סאב מדוייק אך לא חלש!(חזק) תישמע אותו באטומה

הסאב הזה מפיק רק 300 RMS ה-V MAX נותן 600

מה ההבדלים העיקרים ביניהם?

אשמח לקבל עוד הצעות...

ואני פתוח להכל, לא נעול על הסרווין וגה

פורסם

Kenwood KFCW3514DVC

בתיבה אטומה וקטנה...

הסאב הזה העביר לי ויברציות מטורפות על כל הרכב הוא באמת היה חזק מאוד...

אבל לא היה מדויק ומהיר בכלל...

פורסם

לדעתי בסכום כזה תוכל לרכוש IDQ 10 יהיה מצויין ++, גם נצילות גבוה גם עוצמה מצויינת.

תפנה ל חבר פורום EDDY הוא יפנה אותך על איזה סאב ללכת. יש לו ניסיון רב עם הסאבים של ID.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

סאב טוב הVMAX אבל לדעתי אל תקנה אותו כי המונו שלך חלש בשבילו והוא עלול להכנס לך הרבה לפרוטקשנים. אם אתה רוצה הכי הרבה דיוק ומהירות אז קח סאב שהוא חצי WRMS ממה שהמונו שלך מוציא או קרוב לזה.

פורסם

שמע עידן אתה מפתיע אותי כול פעם מחדש..

סאב יכניס את המונו לפרוטקשן? אם כבר המונו פשוט לא יזיז אותו וזהו.

ליבחור סאב בחצי רמס? יש לי מונו של רוקפורד שנותן 500רמס ב4 אום והיה עליו סאב של לטנייג אודיו של 300 והוא עבד יפה.

לא חובה לבחור סאב שהוא חצי . גם ברב המיקרים אתה לא מגיע לכמות הרמס שכתובה בתעודה גם בגלל שהמגבר לא מוציא ככה והנותן טיפלה מופרז וגם כי אין לך 14.4 יציב.

• תוכן חדש...