Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע התור שלי. מתגייס מחר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בעפולה. אבל לפי מה שהבנתי הת"ש זה רק אחרי הטירונות.

בכל מקרה החלטתי סופית שאני חייב לצאת משם, יש לי אפשרות להוריד פרופיל מ64, אמרו לי שזה יעזור.

חברים בבקשה מישהו עם ניסיון שיכול לתת עצה טוב, מה לעשות? איך לצאת?

אני לא רוצה לסיים שם טירונות אפילו כי אז אני מקבל תעודת שוטר ואת זה אני ממש לא רוצה.

:-) just smile
פורסם

כפכפים!!!!! ותחתונים!!! חשוב מאוד לא אומר לך סתם במיוחד הכפכפים כי אין דבר יותר מחליא מרצפה של מקלחת בצה"ל

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אני גר בעפולה. אבל לפי מה שהבנתי הת"ש זה רק אחרי הטירונות.

בכל מקרה החלטתי סופית שאני חייב לצאת משם, יש לי אפשרות להוריד פרופיל מ64, אמרו לי שזה יעזור.

חברים בבקשה מישהו עם ניסיון שיכול לתת עצה טוב, מה לעשות? איך לצאת?

אני לא רוצה לסיים שם טירונות אפילו כי אז אני מקבל תעודת שוטר ואת זה אני ממש לא רוצה.

אתה בשלב טרי מאד של השירות שלך, וזה חשוב.

יש לך שתי דרכים שאני רואה לצאת משם:

1. ת"ש. תוציא ת"ש 5 - יתנו לך תפקיד טוב. אחד מהכיתה שלי שהיה שם במצ"ח, טחן כמו מניאק. לא התאימו לו היציאות, הוציא ת"ש 3. זה לא הספיק בשביל להוציא אותו משם, אז הוא הלך והתעקש על ת"ש 5. זה "זרק" אותו מבית ליד היישר לקרייה בתפקיד של 9-0-4. בא ב9, עושה 0, הולך ב4. בעיקרון יש לו תפקיד אמיתי, חוקר טלפוני, אבל הוא יושב כל היום ומדבר בטלפון. בלי תורנויות או שבתות בכלל.

זה טוב שאתה עדיין בטירונות. כי כל עוד אתה טירון, מתייחסים אליך אחרת. תתחיל את השיחות עם המשקית ת"ש מוקדם - עד סוף הטירונות כבר תהיה לך בקשה מוגשת, ועם קצת מזל עוד לפני שתתחיל קורס יקפצו להגיד לאמא שלך שלום מהביקור בית, ויאשרו לך ת"ש 5.

2. קב"ן. כבר מעכשיו להתחיל לקבוע תורים ומפגשים. אני מאמין שתמצא כבר מה להגיד, ועל מה לשחק, רק אל תשכח שקב"נים ראו הכל, ואם תבוא עם חארטות הם יתייחסו אליך בהתאם.

אם אתה ממש קיצוני, או רוצה ללכת על בטוח, אתה יכול להתחיל את שניהם בו זמנית. למקרה שאחד מהם ישתבש.

הכי חשוב שתבין שבצבא אין לך ממה להתבייש. כל הדברים שאתה משתדל להסתיר מאחרים באזרחות, כמו בעיות כלכליות, קשיים בבית, קשיים חברתיים, ושאר סודות שאתה אולי מחביא עמוק עמוק בארון, צריך להקצין אותם בצבא. לצאת איתם לפומבי. לערב את כל מי שקשור אליך. אחרת לא יתייחסו אליך. אף אחד לא באמת יבוא ויתעניין בשלומך, או במצבך. ואם לא תצהיר על קשיים, אף אחד לא ישים לב. ולאף אחד לא יהיה איכפת. אין לך מה להתבייש לא מהמפקדים, לא מהמש"קית ת"ש, לא מהקב"ן, לא מהחברים שלך לבסיס, שלהם אתה יכול לספר שזה סך הכל משחק בשביל לצאת. אף אחד לא יסתכל עליך באף עקום. ואם אתה מתכנן לצאת משם, גם לאף אחד לא יהיה איכפת. אם יש לך סיפור טוב, יעתיקו אותו.

גילוי נאות:

כל זה נכתב מנסיון עשיר במרכז דומה למשטרה צבאית. מרכז הובלה. מהטירונות שלי, 32 מיועדים להיות נהגי משא כבד נשאר נהג אחד. והוא לא אני. 3 אחרים הצליחו "להתקדם" ולהפוך לסגל בבסיס. אז ראיתי כבר כל שיטה אפשרית לצאת מהצבא, מהתפקיד, לעבור בסיס, ולהשיג הקלות בשירות.

• תוכן חדש...