Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש משהו שהוא לא יקר , איכות המסך לא הכי חשובה לי.

מצאתי את זה

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=DTV2065&Cat2Cat1ID=109&Cat2ID=525&aff=Zap&lang=HE#

כתוב למטה שזה שיש אפשרות לחבר GPS , יש לי מחשב כף יד כולל GPS של מיו , זה אפשרי לחבר אותו ?

אני מחפש מסך מגע כולל GPS עד 2000 שקל

פורסם

אם תנסה לחפש את זה בתור double ולא dubble יהיה לך יותר קל למצוא דברים טובים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אין חיה כזאת מה שאתה מחפש,ואני אפרט,

מכשיר דבל דין שיתמוך לך בGPS מתחיל סביב ה5K.

עכשיו GPS שיהיה חבר של אותו הנ"ל מדבר על ה3.5K.

ולא, אם יש לך מיו הם לא יהיו חברים.

אם לא הייתי ברור אני מתכוון שהGPS יהיה בטאצ'

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

יש איזה פיתוח חדש שהוא אד און כמו הלימוזין רק שהוא נישלט בטאצ',

לא מתאים לכל דאבל דין , ועולה 4K (יותר מלימוזין ), בוא נאמר ככה , אם אתה רוצה דאבל עם GPS שנשלט במגע .

3 אופציות

1. לקנות דאבל עם GPS מובנה 10K

2. לקנות דאבל פשוט שתומך בתוספת (ז"א חברות מוכרות) בכ5 עד 6 ולהוסיף את היחידה ב4 + יוצא שוב 10K.

3. מחשב רכב כמו עתיד עם כל התוספות גם באיזור ה10 K

מסקנה .... לא נראה לי שאפשר למצוא חייה כזאת בזול.

פורסם
יש איזה פיתוח חדש שהוא אד און כמו הלימוזין רק שהוא נישלט בטאצ',

לא מתאים לכל דאבל דין , ועולה 4K (יותר מלימוזין ), בוא נאמר ככה , אם אתה רוצה דאבל עם GPS שנשלט במגע .

3 אופציות

1. לקנות דאבל עם GPS מובנה 10K

2. לקנות דאבל פשוט שתומך בתוספת (ז"א חברות מוכרות) בכ5 עד 6 ולהוסיף את היחידה ב4 + יוצא שוב 10K.

3. מחשב רכב כמו עתיד עם כל התוספות גם באיזור ה10 K

מסקנה .... לא נראה לי שאפשר למצוא חייה כזאת בזול.

לא יודע מה איתך אחי - אבל אני את הCAR-PC שלי סיימתי ב5K

וללא ספק מדובר באחד מהיותר איכותיים שיש, רכיבים שממש לא חסכתי עליהם וקניתי את הטובים ביותר

ניתן להוזיל בקלות באיזה אלפיים שקל - ולסגור סיפור על איזור ה3K,

בקשר למובנה - יש את הדאבל דין של OWA או משהו כזה לא זוכר, חברה של 3 אותיות :), קיצר הוא עולה 1800 וGPS עוד בערך 2000 כלל התקנה והכל חבר שם אותו וזה עלה לו בערך 4.5K

במילה אחת : חרא, הGPS אוכל לאגים, הטאץ' לא נוח, איכות המסך על הפנים ברמה כזאת שלראות סרט כבר עדיף בפלאפון, בקיצור לא עושה את העבודה לטעמי

באופן כללי אני דוגל בצורה כזאת : מולטימדיה לרכב עושים כמו שצריך או לא עושים בכלל, דאבל דין עם GPS טוב יש לפיוניר וזה נושק ל10K אבל אז זה באמת שווה משהו

פורסם

בהחלט , יש גם לאלפיין וקנווד ועוד כמה חברות את המכשירים האלו .

עתיד אתה עשית הכל לבד , בכלכלה לא מחשבים כמה זה יעלה לצרכן הסביר לא "כמה זה עלה לי"

תחשב את שעות העבודה הזמן שהשקעת וכו ' תראה שיצא הרבה אחריי 10 ,

אני בתור צרכן סביר שלא יודע לעשות מודינג ולחבר מחשב וכו ' כמה זה יעלה לי ?

פורסם

אם אתה הולך מאה אחוז לבעל מקצוע, זאת אומרת 0 עשיה עצמית, לבוא בבוקר לתת את המפתחות למתקין לחזור אחרי שבוע לקחת את האוטו

תכין 15K לפחות, ולדעתי אולי יותר....

פורסם

נכון ולא נכון

במידה והבן אדם בעל ידיים ומסוגל לעשות הכל לבד כמוני,

אז הדרך הנכונה היא : HU של פיוניר תעלה מעל 9 הCAR-PC פחות מ5,

9 יקר יותר מ5 ובמקרה הנ"ל גם נותן פחות

במידה והוא לא יכול לבד אז 15 יקר יותר מ9 ונותן גם יותר,

במקרה הראשון אין בכלל וויכוח מה עדיף, במקרה השני זה אם הוא מוכן לשלם את ההפרש עבור ההבדלים, זהו...

אם הוא יודע לעשות לבד או לא זה רק הוא יודע

פורסם

אני חושב שהבעיה העיקרית זה התאמת המחשב לאוטו והתוכנות שזה מי שלא למד את זה אין לו סיכוי לעשות את זה כי גם למי שיש ידיים זה לא משהו שבא בטבעי

sound connecting people

פורסם

התאמת המחשב לאוטו זה נכון רק אם אתה הולך על פרוייקט קאסטום לחלוטין, יש מחשבים שכבר מותאמים ובאים במארז קטן רק לתת להם + ו- ויאללה לעבודה

• תוכן חדש...