Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א.איטליה מקום לא זול בצורה מחרידה

ב.היורו מאוד גבוה היום - אירופה זה לא מקום לקנות דברים

ג.הדולר מאוד נמוך היום זה הזמן לנצל את USA

ד.אתה זורק פה "עובדות" לאוויר שהן ממש לא עובדות,

באיביי ניתן להשיג את המחשב לרכב הכי חזק שקיים (פחות חזק מהקסטומים כמו שלי, אבל הכי חזק מהסטנדרטיים) ב500 דולר, קח בחשבון משלוח לארץ עוד 50 דולר נגיד (משלוח מהיר יחסית), על ה550 דולר תוסיף מכס+מע"מ+מס קניה, נגיד נגיד תגיע ל800 דולר, קצת פחות מ3 אלף שקל, ויש לך מחשב שסוגר אותה פיקס !, נכון הוא לא חזק כמו הקסטומים, אבל הוא בהחלט חזק

הינה דוגמא אחת

אם הדרישות שלך לא גבוהות, אז אתה יכול בקלות להסתפק בזה :

הינה עוד דוגמא - זולה עוד יותר

ושתהיה בעיניינים, שהמחשב בדוגמא הזולה הוא מחשב שמ-א-ו-ד נפוץ בקרב חובבי הCAR-PC

אז כן, להביא מחשב עד ישראל הכל כלל הכל ב2500 שקל, זה לא דמיון זה בקלות יכול להיות מציאות

אם אתה הולך על מסך שנשלף מתוך DIN1, אז אתה חוסך את ההשתלה, ולמעשה ההתקנה של המחשב פשוטה כמעט כמו התקנה של מערכת סטריאו, קצת יותר כבלים להעביר אבל כל השאר פשוט וקל

נגיד מסך כזה

מסכים מהסוג הזה ניתן למצוא בישראל באיזור ה2000 שקל, של חברות לא מדהימום אבל בהחלט יעשה את העבודה

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש מסך Boss BV9060B שעולה 250$ השאלה אם כולל מכס ומשלוח = לקנות אותו?

אני מחפש למאזדה 3 השאלה מה אוכל לקנות שיתאים הן להתקן והן לכיס .

אני מחפש עד מחיר של 2000 שקל כולל gps כרגע לא מוצא בארץ.

נראה לי הכי טוב לחכות עם הרכישה כשיוצאים לחו"ל.

האם יש ממליצים???

• תוכן חדש...