Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למי שהזמין פורד מונדיאו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי דגם טיטניום בנזין 4 דלתות בצבע כסף מטאלי עם ריפוד שחור....

והייתי רוצה להחליף הזמנה לטרנד/טרנד X

תודה

פורסם

אין בעיה, אני כבר מחליף לך

(-:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ולמה לא לפנות ישר לסוכנות שהזמנת ממנה?

כל עוד לא תבטל את ההזמנה ובמקרה הנ"ל אתה אפילו משדרג אותה, לא נראה לי שתהיה בעיה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ולמה לא לפנות ישר לסוכנות שהזמנת ממנה?

כל עוד לא תבטל את ההזמנה ובמקרה הנ"ל אתה אפילו משדרג אותה, לא נראה לי שתהיה בעיה.

הפוך. הוא לא משדרג אלא דווקא יורד ברמה (הטיטניום היא רמת האבזור הגבוהה ביותר, הטרנד הנמוכה ביותר).

פורסם

ומה נוכל לעזור לך ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למתי נקבע מועד האספקה?

אם המועד קרוב אתה תוכל למכור את הזכות לרכוש פורד מונדאו, כפי שהיה פעם עם הסובארו DL.

פורסם

לטרנד ולטרנד X , אין תאריך הגעה לארץ עקב הביקוש הגדול לרכב באירופה והיצרן מעדיף לשווק קודם כל באירופה לכן דלק מוטורס לא מוכרים כרגע את הטרנד והטרנד X .

לגבי הטיטניום,שילמת מיקדמה שאתה יכול לבקש אותה בחזרה.

פורסם

כל עוד הרכב לא עבר תהליך מיסוי ורישוי - לא תהיה בעיה. במקרה שלך, הרכב עוד לא הגיע לארץ אפילו ומתוכנן להגיע כנראה עוד כמה חודשים ככה שלא הייתי דואג.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני לא מאמין לסיפור הזה של אין אפשרות להזמין את הרכב.

אני נוטה להאמין שדלק מוטורס מעדיפים למכור את המזדה 6 במקום מכיוון שלהערכתי הם מרויחים עליה יותר...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

ראובן, אז כדאי שתאמין.

רוב היצרנים נותנים ליבואנים בארץ תמחור מיוחד מתוך ידיעה שהמיסים בארץ גבוהים למדי ולכן מחיר כמו באירופה יהיה לא פרופרציונלי ביחס למתחרות.

בשל כך, כאשר היצרן מייצר 1500 פורד מונדיאו ביום, ומוכר ליבואן בארץ ב5 אלף יורו פחות מאשר למחיר שהוא מוכר את אותו רכב לדילר בהולנד (לדוגמא) - למה שימכור לישראלי?

הוא אומר לו - תקשיב, כל עוד המחיר זול כמו שאתה רוצה, יש לי רק 1000 מכוניות בשבילך לשנה.

בדגמים היותר מאובזר, אני יכול לשחרר לך 500 מכוניות כל חודש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...