Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי ברכב הוופר נמצ בדלת, המיד (ריבון) נמצא בקורות בזווית קטנה לפנים הרכב והטווטר בקורות מתחתיו פונה לפנים הרכב.

מיקום ריבון הוא בעייתי יותר כאשר הוא מפיק תדרים גבוההים. אצלי הוא מפיק בעיקר את ה MID.

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

roeiav אפשר להיות איש זבל שלך ?

כל מה שאתה קונה ורוצה לזרוק אני אבוא אקח אין בעיה רק תגיד מתי ...

החלפת לפחות 1231985 פעם את המערכת בלי הגזמה =)

בחור שובב

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
הסט הכי גבוהה הוא ml3 מתחתיו ml2 ומתחתיו mlk165 שלושת הסטים הם הליין הגבוהה והוופר של 165 הוא הכי טוב מבין השלושה אבל את הטוויטר מומלץ לקחת של ml2

תוכל בבקשה לפרט את הטענה הזאת? השוותה בין שני המידבאסים האלה באותו רכב עם אותה הגברה?

כי זה נראה לי קצת אבסורדי שמידבאס נחות מבחינת מחיר יהיה יותר טוב מהמידבאס היותר יקר מאותה סדרה.

כל השאלות האלה בגלל שגם אני מכוון לכיוון מידבאסים של מילה, וכמובן שעדיף לרכוש את הMLK165 במקום ML1600, כי 165 הרבה יותר זול.

תודה.

פורסם
אצלי ברכב הוופר נמצ בדלת, המיד (ריבון) נמצא בקורות בזווית קטנה לפנים הרכב והטווטר בקורות מתחתיו פונה לפנים הרכב.

מיקום ריבון הוא בעייתי יותר כאשר הוא מפיק תדרים גבוההים. אצלי הוא מפיק בעיקר את ה MID.

מי התקין לך את זה ?

בברכה יהודה

פורסם

אני התקנתי את המערכת ובחרתי את המיקומים.

בשביל לעשות סדר אז ככה:

ML1600 זה הוופר הכי טוב של הרץ, הוא נמצא בסטים MLK2 ו MLK3

ML165 זה גם וופר של mille אך הכי פחות טוב מבין השניים והוא נמצא בסט MLK165.

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

בשביל לא לפתוח שרשור חדש - יש לי כמה שאלות.

1. מידבאס MLK165 = אין נתון FS שלו באתר של הרץ - מהו?

2. האם מידבאסים של מילה (1600 ו-165) מיועדים לנגנן בנפח של הדלת, או בנפח קטן יותר.

3. לגבי הריבון מידריינג' - כמה נפח הוא צריך? אם בכלל?

תודה.

פורסם

חברה,אין דבר כזה ב הרץ ml1600 ,יש ml2,ml3 mlk165,שלושת האסים של הרץ.

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
חברה,אין דבר כזה ב הרץ ml1600 ,יש ml2,ml3 mlk165,שלושת האסים של הרץ.

השאלות שלי למידבאסים בלבד, אתה נתת כאן את השמות של הסטים של מילה. אני לא עד כדי כך חסר ידע :wink:.

פורסם

הנחתי שאתה התקנת , ריבון עובד שהאוף אקסיס שלו הוא למעשה במישור האנכי הצורה הכי טובה לשים אותו זה על הרצפה ולתת לו לשדר את כול התדדרים . אני מציע שתבדוק את המקום הזה ברכב שלך

בברכה יהודה

• תוכן חדש...