Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רק לפני חודש קנית סופרימו?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כן קניתי טוויטרים של סופרימו,

אבל אני צריך מידבאס כי שלי הוא 5.25 אינץ ואני רוצה 6.5

מה אתם אומרים על המיילי?

הם לא צריכים תיבה(נפח מסויים) נכון?

פורסם

הסט הכי גבוהה הוא ml3 מתחתיו ml2 ומתחתיו mlk165 שלושת הסטים הם הליין הגבוהה והוופר של 165 הוא הכי טוב מבין השלושה אבל את הטוויטר מומלץ לקחת של ml2

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

נ,ב הוופר של mlk165 יורד ל 35 הרץ,הבאס מאוד עמוק,אגב מה המחיר שהציעו לך?

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

הסט הכי גבוה של HERTZ הוא mille MLK3. סט שלושה חלקים.

הוופר מצויין, הדגם שלו זה ml1600 (הוופר היותר יקר), יש לך גם וופר מדגם ml165 שהוא גם מעולה.

אני מקווה להגיע למפגש הבא ואתה מוזמן להתרשם.

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

מתן זה מיד ריינג' של הרץ שגם שייך לסדרת המיילה.

ולפותח השירשור.

אני ממליץ לך לעצור לרגע, כי אני רואה שהחלפתה הרבה רכיבים בזמן האחרון ולא הגעת לתוצאה שאתה רוצה.

תפנה למישהו מקצועי שיודע לכוון מערכת שאולי יוכל לעזור לך (ובכוונה אני לא רושם שתפנה למתקין).

פורסם
כן אני יודע , הוא בנוי בשיטת ריבון

הייתי רוצה לשמוע או לראות ריבון ברכב

זה לא בעיה לקנות ריבון , הבעיה היחידה היא איך והיכן שמים אותו

LEONM12 איך באמת שמו אצלך את הריבון ואת שני החלקים האחרים ?

ולroeiav תגיד מניין לך שדווקה המידבאסים של הרץ טובים ? כי עד כמה שאני יודע אם במידבאסים עסקינן הפוקאל למשל הם מאוד טובים

אני בהחלט חושב שאו שתמצא מתקין מקצוען או מישהו כי אתה הולך לזרוק המון כסף ולעשות לעצמך סלט כזה , שבסוף אתה מרוב אכזבה תפסיק לגמרי את כול האודיו לרכב לשנים . ותאמין לי ראיתי עוד הרבה כמוך , שעושים את אותן שטויות .

המזל היחיד שלך שאתה באודיו לרכב , ולכן החשיפה שלך מוגבלת מבחינה כספית . אבל באודיו בייתי כבר ראיתי אנשים שחיים בדירה שכורה , וההחלפות של הציוד שלהם היו יכולים לקנות בהן שתי דירות .

אתה צריך לשמוע מערכת טובה , וללכת למקצוען שיכווין לך מה שיש לך כמו שצריך . ולא. לא לסמוך על האימפרינט שלך , כי יש דברים ששום אימפרינט לא יוכל לעשות עבורך . האקוסטיקה לא תשתנה , ואתה חייב להשתמש בה , ויותר מידי איקוליזציה תמנע ממך לשמוע טוב ולא משנה גם אם תקנה את האבסולוט .

אז תחסוך את השידרוגים ותעשה התקנה כמו שצריך וזהו

בברכה יהודה

פורסם

אז איך זה שאתה כל הזמן לא מרוצה?

מידבאס חנוק, עמוק מידי, טוויטר נשרף, טוויטר הוחלף, פעם אילייט פעם הרץ, ג'נסיס במקום JL - זה נקרא קצת להשתגע ולאבד פרופורציות.

וזה קורה לך בקצב מסחרר, תקנה רכיבים טובים - תעשה סדר בבלאגאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שמע אני מתקין אצל יוסי ואני חושב שהוא עשה עבודה מדהימה רק צריך אולי לעשות קצת כיוונים
והוא לא עשה כיוונים ? ממש לא נראה לי

או שתמתן ציפיות (אתה חולם אולי לקבל ברכב את הפלהרמונית של לונדון לפחות ) או שיש בעיה אמיתית . אני מציע שתגש ותפתור את הבעיה ביחד עם יוסי , ועדיף הכי מהר . ללכת ולקנות כול מיני דברים לא יעזור לך לפתור בעיה . במיוחד עוד שאין כמעט שום הגיון ב"שגעון" שלך (והכוונה לא להעליב ,אלא לומר ,שכול הקניות אינן מראות או עוזרות להשיג קו קונסיסטנטי כלשהו ). אתה מתבדר לאלקים יודע להיכן וזה יגמר ברע לכיס

בברכה יהודה

• תוכן חדש...