Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה ברכב

האוטו לא מניע עם כבלים ורגיל יש נפילות חשמל... הוא עושה רעש של קצר כזה.. כשאני מניע עם כבלים הוא לא הניע..

אחרי שניתקתי את המחשב של האזקה.. קופסא כזאת שרשום עליה קליפורד.. הוא הניע לי עם הכבלים אבל לא עם מפתח ועדין מקרטע ונכבה אחרי 20 דקות של ניסיונות הוא הניע פעמים לבד וזהו .... ועכשיו אני לא יודע מה עושים מה הבעיה תעזרו לי בבקשה

פורסם
תבדוק האם בזמן הניסיון להניע מגיע דלק ליחידת ההזרקה והאם יש ניצוץ.

נמשיך משם.

איך בודקים את שתיי הדברים האלה מה צריך לפרק מה צריך עשות?

פורסם

לגבי הניצוץ - שמישהו יינסה להניע ובאותו זמן, פרק אחד מחוטי המצתים וקרב אותו לחלק מתכתי. במידה ויש ניצוץ - אתה תראה אותו.

לגבי הדלק - פרק את צינור כניסת הדלק ליחידת ההזרקה ושמישהו ינסה למשך זמן מאוד קצר להניע. במידה ומגיע דלק - הוא ינזול החוצה מהצינור.

• תוכן חדש...