Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא תמיד אני מצליח להתחבר וגם אם כן הצלחתי לחלק מההודעות בפורומים כשאני נכנס אני הופך לאורח.

וישנן הודעות שאני עובר בין העמודים בהודעה אז בחלקם אני אורח ובחלקם אני עם שם המשתמש שלי.

זה נורא מעצבן ומפריע.

יש דרך לפתור את הבעיה?

תודה

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

לפני מספר ימים העלתי כאן הודעה ובה פירטתי שניקיתי קוקיס וקבצים ולא עזר, אח"כ חשבתי שהסתדר ופרסמתי ביטול.

בכל מקרה ניקיתי קוקיס וקבצים התקנתי מחדש את ה IE ואפילו שדרגתי ל 7.

שום דבר לא עוזר.

התקלה מאד מרגיזה כי לחלק מההודעות אני מצליח להתחבר ולחלק לא, חלק מההודעות נראות כאילו אין להם תגובות ובריענון פתאום מופיעות כל התגובות להודעה.

בעיקרון אני גולש בפורום "רכבי אספנות" אז אין לי אינדיקציה מול פורום אחר.

מקווה שיש פתרון לתקלה.

חבר מועדון 13925

פורסם

תנסה לגלוש דרך פיירפוקס מהמחשב שלך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תנסה לגלוש דרך פיירפוקס מהמחשב שלך

סחטיין כל הכבוד.

התקנתי את הפיירפוקס ונראה שעובד סבבה לגמרי, בינתיים בלי בעיות:lol:

למרות שהפיירפוקס נראה לי קצת יותר איטי בהצגת תמונות אבל אני מוכן לסלוח לו על זה:beerchug:

תודה

חבר מועדון 13925

פורסם

זה אומר שהבעיה היא אצלך באקספלורר ולכן אתה צריך לפנות לתמיכה של מיקרוסופט.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...