Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי ויטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברצוני לקנות סוזוקי ויטרה, הרכב אמור לשרת גבר בשנות ה20 ללא ילדים.

השאלה היא מה ההבדל בית הדגם האוטומטי לידני? ומה עדיך מביניהם במכונית זו.

מדובר על ויטרה שנת 96+-

האם הרכב אמין? מנוע ה1600 "סוחב" ועוד דעות ותגובות על הרכב יתקבלו בברכה.

תודה.

פורסם

מה הציפיות שלך מהרכב?זה ג'יפ נחמד,מגיע בדגמים הישנים יותר ב 8 שסתומים,ובחדשים יותר עם 16.האחרון עדיף..

חסכוני,זריז,וגמיש יותר.בדוק היטב את השילדה,והקורות התחתונות{חלודה ורקבונות}.לא הכי חסכוני בעיר,ולא הכי נוח לנסיעות מחוץ לעיר,אך עדיין מאפשר לך את אופציית הירידה לשטח..סה"כ נחמד.

מה עוד אתה רוצה לדעת?

פורסם

דבר ראשון תודה על התגובה

דבר שני האם הגירסא הידנית עדיפה על האוטומטית מבחינה של כוח בעיר?

או שהבדל לא משמעותי ועדיף לקחת אוטומטי כי זה יותר נוח

פורסם

אני נסעתי על ויטרה 5 דלתות אוטומית מודל 95 מנוע 1600 יבוא אישי.

ההרגשה שהמנוע חלש בשביל הרכב הזה .(עד כמה שזכור לי מנוע 96 כ"ס).

לכן לדעתי גיר ידני עדיף -יותר זריז וגם יותר חיסכוני (באוטומטי צריכת דלק היתה 1:11 ממוצע).

ביטוחים זולים בשביל ג'יפ, הרכב די אמין.

בסביבות 180 אלף ק"מ העברת הילוכים התחילה להיות לא חלקה. טיפול לגיר לא יקר פתר את הבעיה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מסוף שנת המודל 94 הויטארות הגיעו עם מנוע 1600 16V שמפיק 95 כ"ס, מנוע שדומה מאוד למנוע שמותקן בסוזוקי באלנו. בסך הכל לא מדובר ברכב מהיר, אבל משקל עצמי נמוך יחסית ויחסי העברה טובים (וקצרים) בגיר הופכים אותו לרכב זריז למדי בתנועה עירונית וסביר לחלוטין בשיוט בין-עירוני. אל תצפה לשייט על 120 בכביש 6 כי זה לא כוס התה של הויטארה.

ההבדל בין הדגם הידני לאוטומט מסתכם, ובכן, בצורת העברת ההילוכים :lol:. לא יודע לי על כשלים משמעותיים בתיבות האוטומטיות של הויטארה, גם במודלים הישנים יותר.

לגבי אמינות - זה רכב יפאני על כל המשתמע מכך. האמינות בהחלט טובה והרכב עמיד מאוד מבחינה מכנית. גם מחירי החלקים והטיפולים לא בשמיים, והרכב קל יחסית לטיפול עצמי.

שים לב שהויטארות נסחרות מעל מחיר המחירון, בדרך כלל בכמה אלפים טובים מעל, גם לרכבים שהם הרבה פחות ממושלמים. בדוק היטב את החלודות, נזילות שמן בתחתית הרכב ונסה לחפש רכב שכבר אושרו לו צמיגים במידה 215 ברישיונות.

נ.ב - אני עם ויטארה קצרה כבר חצי שנה, ועדיין לא החלטתי אם אני סובל או נהנה :)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התגובות!

ומדוע לחפש מידות של 215 מה ההבדל בין מידות הצמיגים ומה נותן מידת צמיג זו?

פורסם

ההבדל הוא ברוחב הצמיג שמורכב על הרכב. 215 = רוחב של 215 מ"מ.

במקור הויטארה הגיעה עם צמיגי 190 או 195 צרים ונמוכים. המידה הזאת אידיאלית למי שנוסע רק בכביש אבל מה לעשות שמבחר הצמיגים הטובים לשטח במידה הזאת אפסי (עד כדי לא קיים).

אפשר לאשר די בקלות צמיגי 205/70/15 לויטארה ובמידה הזאת יש כבר הרבה יותר מבחר של צמיגים, גם צמיגי AT (כלומר 50/50) וגם צמיגי שטח מלא.

אבל יש לא מעט ויטארות שנוסעות על צמיגי 215 שאושרו בדרכים כאלו ואחרות. מבחר הצמיגים במידה הזאת טוב יותר, כולל הרבה יותר סוגים של צמיגי שטח מלא. מצד שני, תצרוכת הדלק בכביש עולה וקשה יותר לפתח ולשמור על מהירויות תלת-סיפרתיות.

בקיצור, אני אתקן את עצמי ואדייק קצת יותר.

אם אתה קונה את הרכב בשביל נסיעות בכביש ופה ושם קצת שטח - עזוב אותך משטויות ואל תחפש מידת צמיגים מסוימת.

אם אתה קונה את הרכב בשביל קצת יותר נסיעות שטח, לא רק בשביל לרדת לים עם החכה - עדיף שתחפש אחת עם צמיגים רחבים.

אני לא אומר שמידת צמיגים היא סיבה לפסול קנייה, אבל זה בהחלט מוסיף נקודות. בדיוק כמו מזגן עובד, חימום מחובר, טיפול טיימינג שנעשה בזמן עם קבלות (שים לב, בויטארה עושים טיימינג כל 90 או 100 אלף קילומטרים) או מגן גחון עבה ויפה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...