Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חדש כאן.

קיבלתי חינם מחבר של אבי שקנה אוטו חדש, פיאט אונו מודל 90

נהגתי בה קצת והיא במצב טוב מאוד, היא נוסעת בלי רעשים מיוחדים ונראית בסדר גמור ללא תאונות ולפי האדם שנותן לי את המכונית (שהיה פעם בעל מוסך) היא תשרוד עוד שנתיים מינימום.

עוד לא עשיתי לה ביטוח ולכן אני מחליט להתייעץ לפני כן איתכם, האם כדאי לקחת את ההצעה? וכמה בערך יעלה לי ביטוח( אני מתחת לגיל 18, נהג חדש)?

תודה רבה מראש

פורסם

יש לאוטו טסט לפחות לכמה חודשים ?

בדרך כלל נותנים במתנה מכוניות ללא טסט או עם טסט לכמה ימים/שבועות, או שיש איזשהוא פגם אחר, שלא מאפשר למכור את הרכב בשוק החופשי.

לגבי הביטוח-לנהג בן 17 ביטוח חובה לרכב הנ"ל יעלה כ2500 או אולי אף יותר יקר.

ביטוח צד ג' (שגם הוא חובה) - באיזור 1000 ש"ח.

פורסם

שלום רב!

אנצל את ההזדמנות, ואתן לך מספר טיפים:

יש פתגם שחוק האומר:"נותנים לך (חינם) תיקח, לוקחים לך תברח"!

ולגבי הביטוח, עלות הביטוח כמדומני זהה לב.מ.וו, ולפיאט אונו,ף ההבדל הוא שבמידה והרכב יזדקק בשלב כלשהו למוסך, ועלות התיקון , תעלה על מחיר ושווי הרכב( שנתקבל כזכור בחינם...), הצער בגריסתו והפיכתו לברזל, פחות תכאב.

לדעתי בתור נהג חדש לך על זה.

להבא שמור על כללי הפורום, ושאל שאלות כאלה בפורום יעוץ לקניית רכב, ולא בפורום הטכני.

סע בשלום ובזהירות !!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מזל טוב.

תתחדש (??)

אחלה אוטו כדי ללמוד איך לנהוג.

ואחלה אוטו באופן כללי. כמו שצביקה כתב, ביטוח זה ביטוח. אבל את הרכב קיבלת מתנה. אז תהנה ממנו עד שהוא לא יוכל יותר. אם הוא שמור הוא יעבור טסט ללא בעייה, מקסימום תצטרך להחליף צמיגים או משהו כזה.

וצביקה, אומרים "נותנים לך תיקח, מרביצים לך תברח" (אני חושב).

בכל מקרה. ברוכים הבאים לפורום, וברוכים הבאים לכביש.

כאן הרבה יותר בטוח מאשר על הכביש סע בזהירות :-)

אני כבר לא "חדש בפורום"!!! אני "נהג חדש"!!

נהג חדש???? אני???!!! :brickwall:

לא!!!!

• תוכן חדש...