Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב 206CC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות את הרכב פיג'ו 206CC

עכשיו רציתי לדעת את דעתכם על הרכב הנ"ל

ד"א שנת 2006 מנוע בנזין 1600 קלומטרז' 24,000 טייפטרוניק יד שניה

פורסם

ההתלבטות היא הינה גדולה מאוד מפני שזה רכב קבריולט

יקר מבחינת ביטוח והעובדה שהיא 2 מקומות מגבילה מאוד

ואיני יודע האם אפשר להכנס מאחורה (לפי מה שאני רואה, אז ממש לא)

אבל בכל זאת, רציתי לדעת חוות דעת יותר מקצועית מבחינת תיקונים/עליות וכו'

והאם שווה בכלל לקנות את הרכב הזה..

פורסם
כדאי שתבצע חיפוש. דובר הרבה בעבר אודות הרכב.

אכן מצאתי כל מיני כתבות אבל הן ישנות מאוד,ורכבים שנת 2003

מדובר ברכב 2006, ובכל זאת קצת יחס :-)

כיום, הרכב שווה במחירון 122,000 ש"ח ובשיחה עם בעל הרכב הוא מוכן להוריד עד 5 אלף..

פורסם

כמה שווה לשלם זה כבר עניין שלך עם עצמך , שום דבר לא השתנה ברכב עצמו מה שנכתב בעבר בפורום רלוונטי גם להיום

פורסם

לי יש 206CC שנת 2006 ובגדול אני מרוצה.

השאלה מה אתה מחפש מרכב.

אם אתה רכב ליותר משני אנשים אל תקנה את הרכב, המקום מאחורה זה מקום לתיקים ומעילים ובלחץ לילד אחד קטן מאחורי המושב של הנוסע, אגב אני לא לא כזה גבוה ואני לא לוקח את המושב הכי אחורה שאפשר ועדיין אין מקום.

אם אתה רוצה גג נפתח תלך על הרכב, אתה לא תמצא במחיר הזה רכב שמתחרה ברכב הזה לדעתי. שים לב, זה לא רכב ספורט ונכון מיאטה עדיפה מבחינת נהיגה אין ספק בכלל. אבל, מבחינת כיף לדעתי הCC לוקחת בגלל שגג קשיח נותן הרגשה טובה יותר (רעש, חום קור ועוד).

לעניין הביטוח, לא קל למצוא ביטוח לרכב, אבל לא קשה ואפילו אפשר למצוא במחיר סביר ואפילו טוב (סביבות 4000 למקיף). ביטוח למיאטה מקבילה יהיה הרבה יותר יקר ובטח אם תבטח גם את הגג.

תבדוק שאתה קונה את הרכב אם הבעלים האריך את האחריות בשנתיים נוספות, גיר, וכמובן את כל הדברים הרגילים.

אני אישית ממליץ על הרכב לכל מי שרוצה גג פתוח ונהיגה בכיף. אם אתה מחפש רכב ספורטיבי - זה לא הרכב בשבילך.

אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור כאן או בפרטית

פורסם

קודם כל תודה לך

אני כרגע בן 20, ולפי ברור שלי עולה 8500-9000 ש"ח ביטוח

ואחת הסיבות שאני מתבלט היא בגלל ה -2 מקומות, נורא מבאס..

אבל מצד שני נדלקתי על הרכב הזה ולא בא לי שום דבר אחר

ושמעתי שיש כל מיני בעיות אשר מאפינות 206CC

למשל כמו הגג הנפתח , החלונות שלא יורדים ועולים.. האם זה אופייני גם לך ?

פורסם

אם יש לך בעיה עם זה שהרכב רק 2 מקומות אין לך מה לקנות אותו. מניסיון שמישהו יושב מאחורי הנהג לא נוח לנהוג (ואני לא כזה גבוה 1.77). השבוע לקחתי 2 ילדים קטנים מאחורה לסיבוב (שבת, שמש, ילדים מבקשים...) וממש לא היה נוח.

הביטוח שלך נשמע קצת יקר, נכון אני לא נהג חדש ולא צעיר אבל ההצעה שלך היא יותר מכפול ממה שאני משלם. תמשיך לחפש ודבר איתי בפרטית אם אתה רוצה עזרה בזה...

טפו טפו טפו טפו טפו, הגג מצוין. החלונות לא, הם עושים בעיות, הם לא נסגרים עד הסוף תמיד, בעיקר שאני סוגר את הרכב עם האזעקה (נשאר רווח של חצי ס"מ בחלון אחד). לומר לך שזה מצב טוב אני לא אומר אבל חלון שנתקע או לא נסגר בכלל לא נתקלתי. מה שכן, זה רכב צרפתי ולא טויוטה וכנראה שבמשך הזמן יהיו לו יותר תקלות. בגלל זה רשמתי לך שתברר אם הבעלים האריך את האחריות. כי החלונות לדוגמא זה באחריות וחוץ מטרחה לגשת למוסך זה לא עלה לי שקל עד כה.

"המחלות" של הרכב הם:

1. כל המחלות של 206 רגילות - בעיקר גיר שזה עניין של מזל, אם נפלת על אחד טוב שיחקת אותה אם לא, תקווה שאתה באחריות.

2. נזילות - שלדעתי אין לך מה לדאוג ברכב בן שנתיים. מה שכן, צריך לשמור על הגומיות בגג ולשים סיליקון ואז זה גם ישמור על הגומיות ולאורך זמן וגם אם כבר יש נזילות זה יעזור (וזה אפילו מוריד את הרעש של החכוך בנסיעה מניסיון).

3. חשמל - זה מה שאומרים שהבעיה בצרפתיות. לי לא היו עד כה (טפו טפו טפו טפו טפו) בעיות חשמל פרט לחלונות.

קח את הרכב לבדיקה במכון שאתה קובע, תבדוק הכל טוב טוב, תבקש היסטוריית טיפולים, תראה שהכל בוצע בזמן (בגדול טיפול כל שנתיים אבל בדיקה כל שנה) ותקבל החלטה.

בהצלחה ואני כאן אם יש לך עוד שאלות

• תוכן חדש...