Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר חיפוש ממושך בפורום התברר לי על פי מס' שירשורים לא גדול ,שהרכב יחסית אמין וצרכן דלק ממצוע בערך של 1:11 1:12מכיוון שלא היו יותר מדי דעות בנושא אני פותח שוב שרשור עקב רצון שלי להחליף את הפולו הנאמנה(שנת 2000 מנוע 1000 צורה ישנה) לרכב הזה בגלל הגידול שחל במשפחתי והצורך ברכב עם קיבולת מטען גדולה יותר.

אז מי שיוכל להגדיל לי את כמות המידע לגבי הרכב אני אשמח :

אמינות? צריכת דלק? קיבולת מטען(מספיק לעגלה של תינוק +קניות??). כל מידע יתקבל בשמחה:-).

תודה .

פורסם

בזמנו נבחנה האפשרות ע"י האחיין שלי (2 ילדים ותינוק) ואוכל רק להרחיב בעניין המקום ולא בענין הדלק וכו': אין מספיק מקום ליושבים מאחור, כלומר 2 פושטקים ביחד עם האח שלהם, תחוב בתוך כיסא תינוק בטיחותי.

נפח תא המטען דווקא נדיב. אגב, ברכב כזה, כלומר לא חדש ומלוקק מהחברה, כדאי לשקול אפשרות לגגון, עליו אפשר להניף עגלת ילדים מתקפלת או מזוודה אם יוצאים לנופש. חוץ מזה מדובר באוטו מצוין ובמזגן מעולה (חשוב באקלים שלנו ועם ילדים).

פורסם

שלום לך

בניגוד לאחיין שלך כרגע אנחנו 3 ,אני ,אשתי ויורשת העצר:-) כך מבחינת מושב אחורי נסתדר יפה אפילו עם עוד זאטוט. מה שהיה חשוב לי זה תא המטען שאני לא מכיר אם הוא באמת סביר + כפי שזה נראה חיצונית או שזאת סתם אשליה.

מצפה לעוד תגובות.

תודה.

פורסם

לא, זה לא אשליה - תא המטען בהחלט יספיק למשפחה שלך.

אין שום בעיה להכניס עגלת תינוק וקניות.

כתבת שערכת חיפוש.

האם קראת את השירשור הזה?

תגובה מס. 5:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=178866&highlight=%D7%92%D7%A8%D7%A0%D7%93+%D7%9E%D7%95%D7%91+%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%AA+%D7%93%D7%9C%D7%A7

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה יותר פשוט לחפש אחת למכירה שקרובה למקום גוריך להגיע לשם עם עגלה ולבחון את תא המטען.

לא פחות חשוב לעשות נסיעה על אחת שכזו כדי להתרשם מנוחות הנסיעה והתאמת הרכב לצפויים לנהוג בו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לגבי גודל תא המטען הייתי דיי בטוח שהוא יספיק לי פשוט רציתי חוות דעת נוספת,מה שהיה חשוב לי זה האמינות של הרכב.

לשרשור הספציפי הזה לא הגעתי משום מה אבל בכל מקרה הוא לא נתן מידע לגבי אמינות כללית של הדגם הנ"ל.

לאיציק,הנסיעה אמורה להיות משולבת עירוני ובין עירוני(אשתי אמורה לנסוע עם הרכב ראשון -הוד השרון כל יום) ככה שרוב הנסיעות יהיו כנראה בינעירוניות,לגבי התקציב,לאחר מכירת הפולו בתוספת כמה אלפי שקלים אם צריך זה כנראה יגיע ל22000+- לא יותר מדי אבל עדיין תקציב סביר למציאת רכב שיתאים לי,אם ישנם הצעות נוספות מומלצות לרכבים אחרים שיתאימו לקטגוריה אני אשמח לשמוע.

• תוכן חדש...