Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

הפונטו של אבא (1300 סמ"ק מודל 99) מוציעה עשן לבן מהאגזוז.

זאת לאחר תקלות כרוניות במערכת הקירור. הוחלפו משאבת מים, טרמוסטט, יוניט מאוורר, ושופץ הראש פעם אחת.

לאחר כל התיקונים הרכב התחמם לפעמים בפקקים, ואבי המשיך ליסוע עליו (במשך כשנה).

עכשיו כנראה שנשבר לפונטו מהיחס המזלזל כי בדיוק יום אחרי שעברה טסט התחילה להוציא עשן לבן.

חשוב עוד לציין:

יש "קצף" על הפקק של השמן ואיבוד "מים ירוקים"

המאוורר שעל הרדיאטור עובד אך ורק במהירות הנמוכה ואין גז במזגן (האם יש קשר?)

בקיצור, קשה לי מאוד להבין בדיוק מה קורה ואני מבקש המלצה / מספר של מוסך באזור המרכז שלא ירוקן לי את הכיסים (שוב) רק כדי שכל התקלות יחזרו.

תודה רבה לכל מי שעוזר,

דני.

פורסם

אתה מתאר את כל הסימפטומים שנידונו בפורום אלפי פעמים.

גם ההמלצות, במקרה של הפונטו דיי חד משמעיות - למה לא לחפש ולמצוא?

לכל אחת מהתופעות הוקדשו מספר רב של דיונים - ורק דבר אחד נותר לי לומר:

"יחס מזלזל" זו הגדרה נאותה.

חפש ותמצא את כל התשובות. אם עדיין יהיו שאלות, נסה את http://www.fiatclub.co.il

פורסם

נשמע שה"עשן" שאתה מתאר איננו אלא אדים של נוזל הקירור שנעלם לך. כל זה והסיפור- קרוב לוודאי שהבעיה היא בראש המנוע, וכמו שנאמר על ידי קודמי, מידע רב נמצא בהסטוריית הפורום. אם אתה באמת רוצה ללמוד חפש אותו.

פורסם

אתה במלכוד ולא נוכל לעזור, גם מזניח את הרכב וגם רוצה לשלם מעט אבל לסדר את הבעיות...? אין דבר כזה והמצב רק ילך ויתדרדר.

פורסם

או קיי...

הקטע עם היחס המזלזל היה בצחוק. האמת שהושקע הרבה זמן וכסף ברכב אבל כמו שכתבתי התקלות חזרו.

מה שביקשתי זה המלצה על מוסך שיסדר את זה אחת ולהרבה זמן. לא מוסך חינם ולא מוסך זול ולא קומבינות משום סוג.

פורסם

מוסך מורשה פיאט שמכיר היטב את מכוניתכם ואת מע' המזגן וכו' ושהנו מקצועי ואמין,

"מוסך שמשון" שברח' העצמאות 24 א.ת יהוד, טל' 03-5360748 לשמשון או בנו חיים.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...